FUYOH! ADA ORANG NAK JATUHKAN PM LA!

Nak baca cerita penuh? KLIK SINI

25 Responses to "FUYOH! ADA ORANG NAK JATUHKAN PM LA!"

  1. ak kesian la kat juak2 pmbgkang ni..dh xde isu bebenor deme nak jtuhkan PM..smpai bnda mcm ni pun diorng jadikan isu..skurang-krangya dia pegi bagi skongan kat kontinjen negara..jijah nuar apa blh buat??siang malam dok bhong rkyat ad lah...pegi tgk olimpik pun dia blh ckp mmbzir duit rkyat,klau btul guna duit rkyat xpe gak..pkir la skit bdoh,pegi tgk olimpik ke pun,xkn la DS Rosmah tu sengkek sgt smapai nk guna duit rkyat...bkn nye mcm pmimpin korang,bagi ceramah lps tu mntak derma ngan rakyat,ckp utk anak ytim,padahal utk poket sndri..bdoh pnya pmbgkang!!

    ReplyDelete
  2. MMg vavi vavi ni x leh nak dok diam la klu tgk org bergerak.. Ada je tafsiran tersirat yg diorang ni bleh bagi.. Mcm ahli nujum pak belalang.. Yg bezanya diorang ni ahli nujum anjing babi... Takkan benda ni pon ko jadikan isu wahai babi pukimak sekalian... Dah kekeringan idea ke??? Klu dah tandus sgt bleh mintak kat aq.. Aq bleh bg.. Hehehehehehehe.... Penyakit la korang dapat..

    ReplyDelete
  3. ho..ho..ada hati nk jatuhkan PM!!!!
    dh ketandusan isu sngt la si pembangkang ni...
    sblm korang nk jatuhkan PM ko ddik,sedarkan pemimpin korang dulu la bodoh.......

    ReplyDelete
  4. yela tu....pengulummm umporno oiiiiiii.......jng smpai mngulum kat chow kit da la ye........

    ReplyDelete
    Replies
    1. TAK HABIS HABIS PORNO PORNO
      PAKATAN APA KURANGNYA

      Delete
  5. hahahah lawak la pakatan nie smua...da tak de modal la tu kan
    bab tu yang nie dijadikan isu...pakatan dengan peragai murahan
    penzina...jenis anak haram sial punya manusia

    ReplyDelete
  6. Bodoh punya pembangkang ada hati nak jatuhkan pm sedangkan diri sendiri pun tak btl lg.... Emmmm

    ReplyDelete
  7. aduh DS ROSMAH nk g olimpik bg sokongan pun masalah utk pembangkang...mcm org bodoh jer pembangkang nie dah xde modal utk dijadikan isu kn...

    ReplyDelete
  8. entah ape2 pembangkang nie bodoh sgt ade ke DS ROSMAH mintak duit ko utk g london tu...woi bodoh die tu xde lh bangsat mcm korg...die guna duit die sendiri suka hati die lah...

    ReplyDelete
  9. Xkan penaung BAM xleh pegi doh? Asal pertikai sokongan moral pada atlit kita? Bahalol ka APA ni? Nk menang tp dok diam saja.. Bodoh nak mampus! Bengang sbb DS x bwk dia la tu! Ko tade duit ka nk pegi? Asal kena bermuka2? Anuor kehulu kehilir xjadi isu plak? Rasis bkn sexist si APA ni??

    ReplyDelete
  10. woi pembangkang korang xde kerja lain ker asik nak cari salah DS ROSMAH jer...sian korg kan otak mcm haram masalah rakyat negri yg korg perintah korg xleh nk selsaikan masalah tp bila hal DS ROSMAH byk lak masa korg nak ambik tahu kn...mcm haramjadah je pakatan nie

    ReplyDelete
  11. DS ROSMAH g london utk bg sokongan kat kontinjen negara bkn g shoping lah bodoh...itu pun jadi isu ke mmg sah pembangkang xde kerja kan...hati busuk mcm haram dengki memanjang

    ReplyDelete
  12. WOW! ada bebal Fuckaton Harami la ni ha anon August 5, 2012 4:53 AM! bangun sahur atau bangun semata-mata nak jadi troll? pengulum? ko tgh ckp pasal azmin aiskrim tu ke? atau anuor men jubor? atau ostat kene tangkap khalwat dengan bini orang tu weh?

    ReplyDelete
  13. APE LAH PEMBANGKANG NIE BODOH SANGAT DS ROSMAH PENAUNG BAM LAH X SALAH DIE PERGI BAGI SOKONGAN PD ATLIT NEGARA...BKN MCM KORG TAU BUAT FITNAH N MAIN BELAKANG JER...ADE HATI NAK JATUHKAN PM KONON

    ReplyDelete
  14. inilah mentaliti paktan haram yang menggesa kerjaan bagi sokongan moral pada atlit tapi bila dibuat oleh DS Rosmah terus xboleh! terus NO! cakap apa pon NO!

    dabel standard racist chauvinist sexist ultra kiasu mempergunakan agama itulah dia fak atan haram jadah!

    bila tang batang hidung sendiri bukan main lagi derang defend antara satu sama lain ... bila tang BN buat baik semua jadi jahat...

    kalau nk jadi opposition yang berjaya, hentikanlah kata mengata membuat fakta tidak wujud mengubah data semata-mata nak kelirukan rakyat... buat baik pada rakyat, buat jasa, bagi rakyat percaya kepada perkara-perkara yang wujud daripada perkara yang maujud... barula negara pon maju dan mungkin rakyat akan sokong fak atan...

    tapi kalau dah perangai macam budak-budak, xgentleman, xreti nak mentadbir jangan harapla nak menang undian rakyat...

    ReplyDelete
  15. KENAPA PEMBANGKANG NI BODOH SGT AH DS ROSMAH PERGI LONDON BUKAN ATAS URUSAN PERIBADI BELIAU TAPI NAK BAGI SEMANGAT PADA KOTINJEN NEGARA KITA LCW BKN MCM PAKATAN BODOH LANGSUNG TAK TAU VALUE OF THE ATLIT NEGARA SEBAB TU CARI PASAL AJE DGN ISU YG TAK MASUK AKAL LANGSUNG.

    ReplyDelete
  16. aku kesian kat pakatan bodoh ni ade hati nak jatuhkan PM sedangkan isu pakatan langsung tak boleh terima pakai oleh kita semua. whatever aku tetap sokong DS kerana beliau tlh laksanakan tugas sebagai penaung dan sanggup pergi ke london utk menyokong pemain negara kita walaupun beliau sibuk di bln ramadan ni.aku respect habis kat Ds. hidup DS......

    ReplyDelete
  17. yela mana tidaknya dah depa kena teruk-teruk...dah perangai mmg teruk..
    tidak senang hatilah tengok orang lain naik..
    sebab tu la depa buat isu baru nak jatuhkan PM kita..
    depa kan mmh dasar putar belit..
    dasar denggki laknat dan kaki fitnah..

    ReplyDelete
  18. pe la pembangkang ni,melawakkan betul.....xkan dah xde idea nk kena kan kerajaan,dah kehabisan idea ke nk buat fitnah.....DS roamah g London tuk bg sokongan bkn g shooping bebal,nmpk sngt mereka ni dengki dengan Rosmah....ingat Rosmah ni pe,penipu duit rakyat cam korang ke ah.....nmpk sngt otak pembangkang ni sama dengan khinzir,suka menyondol tanpa berfikir....dasar manusia sial yg suka buat fitnah,yg x boleh blah nk jatuhkan PM

    ReplyDelete
  19. aku rasakan dorang sebenarnya denggki..
    sebab bini-bini dorang semua tidak hebat mcm DSR so depa xsenang hidup la..
    sebab itu asyik dok cari pasal je..
    itu pun untuk hal yang tidak masuk akal..
    biar lah org nak pg mana pun korang dok sakit apa...
    dasar binatang xsenang hidup betul la depa nie...pembangkang-pembangkang sial

    ReplyDelete
  20. hahaha nk jaatuhkan PM kot,mampu ke mereka nk tumbangkan PM.....Rosmah g london tuk bg semangat mereka kata Rosmah g shopping,nmpk sngt pembangkang dah ketandusan idea....pastu kata Rosmah membazir duit rakyat,memang celaka haramjadah punya bangse si pembangkang ni.....Rosmah g mana semua nk dijadikan isu,si anuwar korang yg suka main belakang tu bile g mana2 xde plak korang jadikan isu

    ReplyDelete
  21. ish3 pembangkang ni,bulan puasa pun masih nk buat fitnah...korang ni tak takut balasan dari ALLAH ke,suka2 je buat cerita dan fitnah orang...mana korang tau yg DSRM pergi lndon guna duit rakyat,mana korang tahu dia pergi london tuk bershopping...dia pergi london tuk bagi semangat dekat pemain2 malaysia,bkn joli duit rakyat...cukup2 la dengan fitnah korang tu,ingat yg ALLAH tu maha adil

    ReplyDelete
  22. tgk tu pembangkang nie dah tak dek idea ke smpai bnda mcm nie pn korg nak jdikan isu..?
    ape pny makhluk lah korg nie!

    ReplyDelete
  23. kesian sunggoh lah kat pembangkang2 nie dah terlampau kekeringan idea ke..
    pntg dpt stu bnda, ada2 je bnda yg korg nak buat tafsiran kn..
    mmg peli suggh tgk korg nie dh terlmpau terdesak sgt ke???
    korg tkutkn sbb korg dh tau yg korg tu akn kalah dlm PRU kali ini sbb tulah dh mcm cacing kepanasan jdinya..

    ReplyDelete
  24. korg tak akn blh menjatuhkan PM lah wahai anjing2 pembangkang sekalian!

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!