AKHIRNYA CHONG WEI BERJAYA MARA KE AKHIR!

Tahniah Dato Lee Chong Wei kerana berjaya masuk ke pertandingan akhir. Semoga Dato membawa pulang emas untuk Malaysia!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

13 Responses to "AKHIRNYA CHONG WEI BERJAYA MARA KE AKHIR!"

  1. Yeaahh...kita mendoakan kejayaan Chong Wei kelak... :-)

    ReplyDelete
  2. dye je lh cina yg bergune

    ReplyDelete
  3. TANIAH DATO CHONG WEI SAYA DOAKAN AWAK BERJAYA DAN MENGHARUMKAN NAMA MALAYSIA SEKALI LAGI,

    ReplyDelete
  4. CIna tu bukan Komunis ke?

    ReplyDelete
  5. yes dato chong wei you dah buktikan setakat ini dah saya doakan semoga dato berjaya di peringkat akhir nanti

    ReplyDelete
  6. go for glory go for gold! Lee Chong Wei u can do it!

    ReplyDelete
  7. DAP saja komunis... cina lain x la anon bodoh nak mampus! asal ko rasis sangat ni? atau ko pon spy DAPig ni haa anon August 3, 2012 10:25 PM??

    ReplyDelete
  8. Tahniah Dato Lee Chong Wei, walau ape jua keputusan ahad ni, kami akan tetap menyokong anda....

    ReplyDelete
  9. Jagan risau aku dah jampi dia comfom menang untok malaysia hahaha terbaiklah dato chong wai majulah sukan untok negara

    ReplyDelete
  10. Wow rasa bangga sgt2 dgn dato lee chong wai.... Walaupun dlm keadaan tak brgitu sihat dia telah berjaya mengharum kan nama negara..... Tahniah

    ReplyDelete
  11. Tahniah dato lee chong wei.... All the best

    ReplyDelete
  12. taniah dato lee chong wei...

    ReplyDelete
  13. pemain pujaan hatiku..
    yeah wish u all the best

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!