ACARA MERDEKA YANG MESTI ANDA SEMUA SERTAI!


13 Responses to "ACARA MERDEKA YANG MESTI ANDA SEMUA SERTAI! "

  1. Acara minum stout bersama PArpu jugak akan diadakan..dtglah beramai2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. KALAU PASAL BUAT DOSA ORANG MCM ANON ATAS NI RAMAI KAT PR KAN. ALMAKLUM BERKAWAN DGN DAPP SYAITAN. ITU YG TERIKUT2. BERTAUBATKAH YA.

      Delete
  2. aikkkkk? cabutan bertuah pun ada? kereta lagi tu... pakai duit mana bagi hadiah cabutan bertuah duit kerajaan ke?

    ReplyDelete
  3. Wow best nyer mcm2 ada kan.... Semangat bertambah2 lg bila ada pertandongan mcm ni mmg terbaik lah akak suka sgt

    ReplyDelete
  4. yup btl tu kak semah mmg bertambah2 le smgt kite bile ada pertandingan mcm nie...

    ReplyDelete
  5. mmg btl pn anon 8.20 PM, org mcm anon kat atas tu mmg berlambak kat PR..
    sb depa tu mmg suka sgt mengangkat punggng cina DAP tu!

    ReplyDelete
  6. bestnya aku pun nak join..
    nak menang jugak..
    tapi seperti biasa ada pembangkang yang sakit bawah mereka..
    paham-paham sudah

    ReplyDelete
  7. aq pun nk join,mana tau nasib baik aq boleh menang kereta.
    aq sure time acara nikan mesti ramai yg jadi peserta adalah dari kalangan pembangkang yg sial,maklumlah pembangkang kan bangsa keparat

    ReplyDelete
  8. 0rg mcm kak semah,mawar hitam.alas pink,kj0ra malam hnya mmandang kbendaan bru nk j0in.....k0rg ni layak msuk l0ngkang jeeee.....c0nt0hi la smangat pny0k0ng PR......

    ReplyDelete
  9. BESTLAH ADA PERTANDINGAN MCM NI BERTAMBAH SEMANGAT AKU UTK SERTAINYA. BARULAH ADA SEMANGAT PATRIOTIK DLM DIRI KITA.

    ReplyDelete
  10. fuyoo best nya...baru la syok bersemangat la....buat benda berfaedah...rakyat pow seronok...gua memang akan join punya

    ReplyDelete
  11. bagus sekurang2nya ada budaya sihat msk bertanding semangat kemerdekaan bknya buat kecoh mcm BERSIH budaya tak sihat langsung. org bodoh aje yg takde akal suka buat kecoh.

    ReplyDelete
  12. saya menang motor.. terima kasih power root..

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!