CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Seminar

Seminar

Sunday, July 29, 2012

VIDEO PANAS YANG AKAN MEMBUATKAN PAKATAN NAIK ANGIN! MESTI TONTON!

24 comments:

  1. Hahahahaha... Terbaik la.. Bleh menang anugerah ni...

    ReplyDelete
  2. Dijamin menang award pelakon terbaik utk thn ni ... Mmg filem pendek ni lain dr yg lain.., apa
    Kata pembangkang????

    ReplyDelete
  3. Pembangkang yg masih x sedar lg pasal realiti parti diorang tu x tau ler... Mmg jenis x faham bahasa la tu...

    ReplyDelete
  4. ahahahha..lawak gler video ni..msti pncacai2 pmbgkang meroyan bila tgk video ni...

    ReplyDelete
  5. haha memang terbaiklah...
    pembangkang mst akn tak senang duduk lps tgk video nie..

    ReplyDelete
  6. sgt bagus! come on pembangkang apa u all mau ckp skrg..
    atau sudah tak ada kata2 lagi dah..?

    ReplyDelete
  7. video ni mnunjukkan situasi sbnr yg berlaku dlam pmbgkang...

    ReplyDelete
  8. anon 12:02 PM,
    mmg btl mereka dah tak dek kata2 dah yg blh diucapkan sbb kata2 mereka tu confirm akn tersekat kat dalam lps mereka tgk video nie..
    haha bgus2...

    ReplyDelete
  9. dah nmpk sgtkn yg memainkan peranan DAP ngn PKR je..PAS tu hnylah dijadikan sbgai tunggngn depa je..
    tp apa blh buat klu PAS nie dh terlmpau bodoh sgt!

    ReplyDelete
  10. TERBAIK BRO.KESIAN PULAK TGK PUAK YG PAKAI BAJU IJAU.TAKDA FUNGSI APA2 YG BAJU IJAU TU.LEBIH BAIK JADI LALAT IJAU SAJA ADA JUGA MANAFAAT...

    ReplyDelete
  11. hahahha...terbaikkk dr ladang.....pencacai2 pembakang x senang duduk la aku rasa bila tngok video nie.....

    ReplyDelete
  12. hahaha....lepas pembangkang tengok video ni...mesti dia akan jadi bagaikan orang yang duduk atas guni cabai...mmg terbaik lah....PAS tu hanya boneka yang dikawal oleh pakatan dan DAP...bila perlu je gne pas bila dah abes keperluan pas akan ditendang keluar dari team diorang tu....tapi nak buat macam mana pas ni bodoh nak mampos...boleh g percaya percaya DAP dan pakatan...

    ReplyDelete
  13. aku tabik spring ah untuk video...ia menyampaikan mesej kebenaran yang berlaku dgn mengunakan cara yang lawak...aku ske ah ngan video ni...kreatif2...tak tidow malam ah pembangkang lepas tengik video ni...

    ReplyDelete
  14. pas ni memang la bodoh...memang dia dipergunakan gila2...tapi masih buta lagi...pas ni sebenarnya lembu cucuk hidung...bodoh tapi berlagak pandai

    ReplyDelete
  15. terguling guling aku gelak...xtahan betol la...best sangat-sangat video nie..
    mmg angin satu badan la pakatan-pakatan semua...
    teruskan lagi membikin video-video sebegini hahahaahahah

    ReplyDelete
  16. dah sah-sah DAP 2 menggunakan pas...
    as tangga untuk naik...
    nanti dah sampai atas DAP anak haram akan sepak mereka terguling macam video nie..
    mmg PAS mangkuk tingkat,periuk belanga..
    hahahahahhahha...
    100 like for this video

    ReplyDelete
  17. Hahahah....memang cmfom lah. Pembankang hati panas tggok video ini mesej dan lakonan membawa kesan dan penuh makna boleh menang anugerah cerita terbaik...

    ReplyDelete
  18. Tgk bekali-kali pon masih lagi boleh buat kita ketawa.terbaik bro.tak mengherankan kalau bedah kepala pengikut2 diaorg nie entah-entah takda apa dalam kepala diaorg.kosong gamaknya...

    ReplyDelete
  19. hehe.. berebut kerusi & banyak lagi.. terbaik..

    ReplyDelete
  20. AKU GELAK SAMPAI TERGOLEK2 MMG TERBAIK AH VIDEO NI. LPS PAKATAN MESTI TAK SENANG NAK DUDUK. PAS HANYA BATU LONCATAN PAKATAN DAN DAP AJE TAPI BODOH PUNYA PAS TAK SEDAR2 LAGI.

    ReplyDelete
  21. aku respect org yg buat video ni sampai 10 kali tgk msh ketawa aku. hrp2 Pas dpt manfaat dari video ni, sedarlah krg yg pakatan n dap guna krg aje

    ReplyDelete
  22. realiti pakatan haram! pas dibuli dap, pkr tamak,,, kesimpulannya memang tak boleh pakai pakatan ni sebab sume nak kerusi aje... mane nak tlg rakyat...

    ReplyDelete
  23. kahkahkahkah! bnyk pembangkang tebakor dengan video ini... cube bace komen2 dia... nampaknya rakyat makin sedar akan jasa BN terhadap pembangunan negara...

    ReplyDelete
  24. ini baru kreatif! bukan lawan pakai haram jadah haram jadah last bini lari! xpon pergi ceramah dan buat fitnah@(truth forging) sendiri! kahkahkahkah! Pakatan haram akan jatuh besar-besaran! rakyat sudah hilang kepercayaan terhadap pakatan haram jadah!

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!