PERMOHONAN INJUKSI HUSAM JAMNAPARI al DINARi KEATAS KICKDEFELLA DITOLAK HAKIM!

Hakim Mahkamah Tinggi Kuantan, Dato' Mariana pagi ini menolak permohonan injunksi YB Dato' Haji Husam ke atas penulis blog Kickdefella. Dato' Mariana membuat keputusan setelah mendapati peguam Dato' Husam gagal membuktikan bahawa Kickdefella telah menfitnah plaintif. Oleh demikian Hakim berpendapat dakwaan Dato' Husam gagal disokong dengan bukti dan permohonan itu ditolak dengan kos.

PADAN MUKA KAU WAHAI PENYEBAT CHINA DOLL AL HUSAM WAL JAMNAPARI SAPU DINAR PUNYA KAKI!?

Wahai Husam yang nak buat jambatan dengan menggunakan duit Sedekah, sudikah sekiranya kay jelaskan apa sudah jadi dengan Kelantan punya Gold Dinar? Kenapa pelanggan Gold Dinar dapat mesej sebegini?

Pengumuman dari Kelantan Gold Trade Sdn Bhd. Mulai 15 JUL 2012 pihak syarikat akan menghentikan pembelian Dinar dan Dirham berikutan siasatan yang sedang dijalankan pihak berkuasa. Para pelangan kami dinasihkan agar menyimpan Dinar dan Dirham hingga diberitahu kemudian untuk urusniaga. Sekian,T/Kasih

0 Response to "PERMOHONAN INJUKSI HUSAM JAMNAPARI al DINARi KEATAS KICKDEFELLA DITOLAK HAKIM!"

Post a Comment

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!