CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Monday, July 30, 2012

PEMBUKAAN SUKAN OLIMPIK LONDON MEMANG SEMPOI!

Tak terlambat la kalau aku nak puji pasal upacara pembukaan Sukan Olimpik di London ni.

Nak baca cerita penuh? KLIK SINI

MEMANG KELAS LA!

8 comments:

  1. hey parpu tanya itu pokok-pokok yg ada dlm pembukaan tersebut, check nanti kalu ada simata sebelah dlm pingat olimpik nanti.

    Pesta kemenangan zionis/yahudi sudah bermula diatas perpecahan umat Islam@Islam dah dilemahkan sekarang. Dimana2 ada umat Islam disitu ada perbalahan sama mereka atas nama Ugama gak.

    Apo nak dikato, tinggal lg percaya pada diri yakin pada Allah, akhlak beradab mesti diutamakan.

    ReplyDelete
  2. Ada duit semua boleh jadi... Kos perasmian tu 45 juta paund

    ReplyDelete
  3. anon 9:28 AM,
    btl kata anon nie..klu kita ada duit apa saja kita blh buat..
    ibarat org kata apa "no money no talk" lah kn..

    ReplyDelete
  4. sbb tulah skrg nie sbb nak dptkn duitlah mcm2 perbalahan yg dok jdi..
    sbb ape sbb msg2 kalut nak kaut duit sorg2..msg2 pentingkn diri..
    krna duit jgk snggup membunuh sesama sndri..
    itulah mnusia tak blh lari dri sikap tamak dn pentingkan diri..

    ReplyDelete
  5. aku tengok opening ceremony dia live weh! gempak dan huru hara jugak la biasala duduk dalam stadium… lepas tu aku tengok ulang tayang dia dekat tv england ni, gempak weh! tapi feel dia lain bila berada dalam stadium… sorakan atlet-atlet Malaysia sahaja boleh buat aku gila! go for glory MALAYSIA!

    ReplyDelete
  6. Anon July 30, 2012 8:21 AM,

    mungkin ada elemen-elemen illuminati/freemason/zionis disana namun kita perlu berfikiran baik. islam pon mengajar kita supaya berfikiran baik dan berwaspada terhadap musuh kita. pandangan kau xsalah.

    dimana2 ada umat Islam disitu? disini pon same juga. dengan umat Islam ketaksuban parti politiknya hingga sanggup berbalah antara saudara Islam sendiri. dah tu ada golongan yang sanggup bersekongkol dengan kaum kafirun menentang saudara Islam sendiri! (sekiranya masih samar maksud ku, aku tengah bercakap pasal PAS)

    ReplyDelete
  7. mmg bestlah dan terbaik...
    lg best klu dpt tgk live..hehe

    ReplyDelete
  8. semoga malaysia dapat capai kemenangan. macam best je kalau dapat tengok kat stadium tu.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!