PANAS BERAPI! VIDEO ROSMAH YANG MENYEBABKAN BLOGGER TAKDE JANTINA TAKLEH TIDO MALAM!



Inilah video yang telah dispin oleh blogger yang takde jantina iaitu Ameno World, dia kata kununnya Rosmah ni adalah PM Malaysia sebab RTM dan TV3 tulis macam tu atas srin TV. Cuba korang tengok video ni, apa yang sedang diperkatakan oleh Rosmah sebenarnya.

Sedikit petikan dari blog Papa Gomo:

Allah Maha Besar dan sepandai pandai Fitnah yang dilemparkan dengan niat nak memburuk burukkan Datin Seri Rosmah akhirnya GAGAL sama sekali. Namun apa pula kenyataan yang bakal dikeluarkan oleh kepimpinan Pakatan Pembangkang apabila Blogger mereka melemparkan Fitnah? Apa kata mereka?

Percayalah pemimpin mereka akan menyatakan pekara tersebut dengan jawapan “ NO KOMEN” ataupun dengan kata lain bahawa enggan menjawap apa yang akan diajukan berhubung artikel dari blogger upahan mereka.


"Pembangkang Cukup Hebat dalam Menyebarkan FITNAH"

Apa pun tanggungjawap kita untuk mempertahankan Perdana Menteri, Isteri beliau dan anak anak beliau dari serangan Fitnah jahat pembangkang. Dan percayalah menjelang PRU 13 nanti akan lebih banyak serangan fitnah jahat sepertimana sebelum ini akan dilemparkan kepada pemimpin kita terutamanya Datin Seri Rosmah.


Semoga rakyat Malaysia jelas mengenai pekara ini dan harapan Gomo agar setiap yang dinyatakan oleh Blog Blog politik dapat diperhalusi terlebih dahulu kesahihannya daripada kita mudah mempercayaiinya secara bulat bulat.

61 Responses to "PANAS BERAPI! VIDEO ROSMAH YANG MENYEBABKAN BLOGGER TAKDE JANTINA TAKLEH TIDO MALAM!"

  1. biase la tu... xpuas hati xtentu pasal... nk sangat PAKATAN menang... attack rosmah la... PAKATAN lembik! isu yang baik untuk rakyat dikutuk... isu ambiga nak LGBT disokong...

    ReplyDelete
  2. Where's your god now Ameno world?
    btr pray hard coz your a deadman/woman

    ReplyDelete
  3. Kebenaran pasti akan menang juga akhirnya....semua caci maki dan fitnah tidak boleh menghalang dari kebenaran dari terus berdiri teguh

    ReplyDelete
  4. ameno world lepas ni menangis terkencing kencing lah jawabnya hahahaha

    ReplyDelete
  5. apalah org2 anwar ibrahim...tengok tv pon bangang nok mampos...xpaham bahasa....yela...ble tgk tv asyik nmpk mke anwar jew...mne nk tau pasal bnde lain...

    ReplyDelete
  6. tulah orang kata YOU CANT FIX STUPID kahkahkah

    ReplyDelete
  7. Wathca gonna do bout it now you retarded oppositions?
    Cry to your mommy and she will comfort you with another sinister lie to the government?
    Better luck next time fags

    ReplyDelete
  8. hok aloh... PAKATAN dah xde isu da la tu... jeles sebab DS Rosmah dah berjaya buat kebaikan... PAKATAN dah terlambat nk buat bende2 yang berpusatkan rakyat...

    ReplyDelete
  9. Baru terdiam pembangkang!!
    Sekarang apa dorang ley bikin?
    Duk kasi anuar tale belakang jela kan jawabnya!!
    Ingt play safe homo's use durex ;D

    ReplyDelete
  10. biasalah bila dah tau mmg akan kalah mcm2 helah lah pakatan akn cari. malu lah wei ubah lah cara dari nk cari salah org baik korg g gantung diri kat pokok tauge

    ReplyDelete
  11. biasalah bila dah tau mmg akan kalah mcm2 helah lah pakatan akn cari. malu lah wei ubah lah cara dari nk cari salah org baik korg g gantung diri kat pokok tauge

    ReplyDelete
  12. ameno world sial...please la...stop spreading bullshit okey...real person wont trust u ok...only a swine will listen to youR BULLSHIT...

    ReplyDelete
  13. parti pembangkang dah xde idea nk kena kan kerajaan so dia attack ah DS Rosmah,nmpk sngt parti pembangkang ni org yg x berpelajaran.....lain yang dipaparkan kat tv lain yang dia gi translate,nmpk sngt bodoh dia orang tu dah tahap gaban punya......wei ameno world,g la sekolah balik bengap

    ReplyDelete
  14. blah la PAKATAN... korang sembang je nak buat baik dengan rakyat la... buku jingga la... wayang je sume tuh...

    ReplyDelete
  15. kesian btl pembangkang nie mata pengko kot org tulis lain depa bca lain...ish3 kesian sggh..

    ReplyDelete
  16. ameno world is a dick...org2 mcm ko nie kt nerake pon xde tmpt...asyik nk sebar fitnah jew....damn

    ReplyDelete
  17. sekurang2nya DS ROSMAH pandai nk berkerja bkn mcm bini pembakang asik kena bela laki je sbb laki asik main belakang je

    ReplyDelete
  18. biasa lah pihak pembakang dah x dapat nak cr kesalahan pm kita dia duk cr kesalahan isteri dia plak...punya lah nak cr pasal sampai kan apa yg ds rosmah buat benda baik pun nampak tak betul gak...ni lah org kata dah xde motif nak kutuk jadi bodoh plak cr benda yg tak salah pun kata salah...bodoh punya orang

    ReplyDelete
  19. anak2 anjing2 pembangkng...buat fitnah skunk da malu kn....pe modal korg?pe feadah korg dpt ha anjing2 pebngkng????

    ReplyDelete
  20. KORANG UMNO MSIH BODO TOYOL TAHAP BABI
    DS ROSMAH PERAMPAS DUIT RAKYAT!!
    KAKI SHOPPING
    KAKI BELA ANAK IKAN
    MAK AYAM!!


    HIDUPLAH PKR!!!

    ReplyDelete
  21. kebenaran pasti berada di pihak yang benar....pembangkang ni kadang2 mengarut... akal takdo...

    ReplyDelete
  22. DS rosmah first lady yang bijaksana
    .....dia banyak membela nasib belia-belia Malaysia yang bermasalah

    ReplyDelete
  23. tulh kebenaran jgk yg akn menang akhirnye kn...
    mmg pdn muka pembangkang konon nk putar belitkn cite kn last2 sendiri yg kena.

    ReplyDelete
  24. x bley blah betul la parti pembangkang ni,nmpk sngt dyorg ni xde isu nk buat.......ameno world dah la jantina pun x diketahui,pastu dia nk ckp banyak plak......betulkan diri sendiri dulu la ameno world sebelum nk betulkan org lain,g msk tadika balik

    ReplyDelete
  25. itulah masalahnya pihak pembangkang nak buat cerita pun bagilah nampak real sikit nie sah2 semua org nampak apa yg ditulis..ntah air apa korang minum sampai mata pun keliru...

    ReplyDelete
  26. anjing2 pas dan juga babi2 pkr dah tak de benda nak buat tu pasal lah duk cr pasal je....

    ReplyDelete
  27. PUAK PAKATAN NI X PUAS HATI LAGI KA? BUKTI DAH TERANG2...BAWAK2 LA SOROK BAWAH MEJA KA... TERJUN BANGUNAN KAA... ISH AMENO WORLD NI!!!

    ReplyDelete
  28. cakap biar ada bukti kan? kalau cakap kosong apa gunanya? kan anon 2:56?

    ReplyDelete
  29. ha pebangkang mmg suka sondol mcm babi hutan....tnpa selidik...tw nk wt fitnah jew sial....korg penat2 melalak tp pe pow korg xdpt....terima la keyataan la sial...korg melayu sndr nk musnah nk negara....

    ReplyDelete
  30. ish bodohnya ko Ameno world! program ni ada rakaman, ko ni tak belajar abes ke? kan memalukan diri ko sendiri dan memburukkan maruah parti keramat pakatan sampah ko tu.. teruk betul blogger Pakatan ni.. Kantoi bodoh je

    ReplyDelete
  31. SEMUA ANJING PAKATAN HARAM PERANGAI CAM TAIK...

    ReplyDelete
  32. Why can't the opposition just leave Rosmah the fuck alone!!
    You guys really need a life!
    go out and get some sunshine

    ReplyDelete
  33. wahai pembangkang2 sekalian klu krg dah xde kejasgt nak buat g jumpa anuar je dia blh kasi taruk baik punya sampai mlm kat lu org....sedap punya

    ReplyDelete
  34. pakatan haram memang buta , dah ada bukti pun mereka tak nampak lagi dasar celaka haram jadah hikhikhik

    ReplyDelete
  35. kononya pembangkang nk jatuhkan kerajaan tapi die sndri yg terkantoi hahaha...
    padan muka..

    ReplyDelete
  36. aik... ada yang lari tajuk apa yg di bincangkan..kenape der? tumpu la pada isu ni.. jangan lari tajuk.. ni fitnah bodoh ko buat ni.. bangangnye puak2 pakatan ni

    ReplyDelete
  37. biar dicaci dimaki hamun dia ttp bekerja keras demi negara yg tercinta pemimpin mcm ni lah yg kita mahu.....

    ReplyDelete
  38. korang baruah UMNO tak payah la nak backup rosmah yang macam pondan tu,rambut tah style haram pe tah.....korang duk sokong rosmah korang dpt apa,dpt letih ja pun....terima la kebenaran,jgn asik nak sokong rosmah ja walaupun dia salah

    ReplyDelete
  39. Lebih mulia Rosmah yang tak pakai tudung dan kuat shopping dari WAN AZIZAH yang tahu suami dia ADALAH PENGKHIANAT, KAKI LIWAT, KAKI ZINA, PENDOKONG ISRAEL tapi berpura-pura alim depan orang ramai.

    Dimana akal kamu semua?

    ReplyDelete
  40. jom kita ramai2 serang ambiga....

    ReplyDelete
  41. ya allah ape nak jadi dgn manusia zaman sekarang makin menjadi2 sikap dengki sampai org buat baik pun difitnah...dah buta sgt ke

    ReplyDelete
  42. bkn salah dorang tp mak bapak lupa bg pelajaran lepas 2 menyusahkan org sebar fitnah 2 pun benda2 yg xlogik..semakin hari semakin mangkuk..hahaahahahahah...

    ReplyDelete
  43. o0o-_-o0o fck the opposition for making the country in havoc just because of a small issue!!
    im a chinese and i fking hate DAP and PKR!!
    fkers always talk cock!!

    ReplyDelete
  44. akhirnya orang yang teraniaya terbela juga .. bukti yang sangat jelas

    ReplyDelete
  45. pembangkang niekn ibarat mcm duduk atas bara api sbb lgsg tak reti nk duduk diam
    ada je bnda bangang yg dia nk buat tp last2 dia jgk yg kantoi mcm bodoh.

    ReplyDelete
  46. umngok bangsat jilat kaki rosmah dapat duit! tah tah WHI pun dah kena bayar! ni semua wayang semata mata!

    ReplyDelete
  47. belia benci pemfitnah upahan pakatan!

    ReplyDelete
  48. umngok ke hulu umngok ke hilir, pemimpin sendiri meliwat dan meratah china doll dengan rakus dan zalim dibuat2 tak tahu ... yang itu bukan fitnah sebab bukti video yang jelas dimana kelihatan alu dimasukkan

    ReplyDelete
  49. lu sendiri buat fitnah terkantoi lu sendiri nak meroyan.. kekekeke

    ReplyDelete
  50. ape la gunenye menang Putrajaya hasil dari memFITNAH xhabis2..dah lame aku perhati.aku ingat sokongan demi sokongan pd pakatan rakyat atas usaha murni dorg yg betul2 nk bangunkan negara..akhirnya aku yakin dengan pilihan aku lepas ni..1st time nk mengundi..hehe..

    ReplyDelete
  51. bodoh x bertmpt btul la amemo world ni,mmg sah dia x prnh g sekolah ni.......dah la gender pun xtahu,pastu nk kutuk org......x abis2 nk buat fitnah,pe la masalah ko

    ReplyDelete
  52. kenapa www.peraktoday menutup perkataan Ekpresi remaja bersama perdana menteri?.. hehehe gosok la beb.. gosok sampai kilat.. pandai guna nama Allah, sedang di hati dan fikiran tak pk dosa.. kalau silap taip apa salahnya media prima memohon maaf..

    ReplyDelete
  53. parpukari aka pussykari..


    lu sama itu umngok makin lama dah makin tertekan kan?
    muahhahahahahahhahahahahahha

    ReplyDelete
  54. nampak sgt edit gambar tu.. padam guna paint ke yg teruk sgt. xpro langsung.. tetapi puak pakatan percaya... riuh sekampung...

    ReplyDelete
  55. kan dah terbukti,
    memang dasar amen world xde otak !

    ReplyDelete
  56. puak pakatan memang sempit pikiran dorang.
    entah ape2 je !

    ReplyDelete
  57. Ya Allah apesal fitnah ni sudah jadi makan minum Pakatan Haram

    Org kafir sekalipun kita xboleh fitnah..inikan pula DS Rosmah. Kenapakah xhabis2 puak Pakatan Haram ni jdkan Rosmah puching beg mereka? Fitnah kering2.. buat edit bodoh mcm tu.. tk takut dosa ke kt dunia ni pun Allah blh bg azab dh!!

    Org xbetul mcm ni ke nk betulkan UMNO?

    Insya Allah mereka Pakaran Haram akan musnah juga..xkn berjaya org2 yg sesat lagi jahat mcm ni.

    ReplyDelete
  58. Biarlah org2 sakit mental dr Pakatan Rosak ni terjun dgn kesesatan mereka.. Ameno World pun xpe jgn China Doll. Keselamatan Israel.LGBT. 3 nipun sudah cukup utk rosakkan manusia dan negara.. layaklah jadi AHLI NEREKA!

    Mereka gelabah agaknye isu penyelewengan terllau banyak..nk rekacipta 'filem scorpene' xjadi2.. Hantu Altuya pun xnk tolong dh..so trpkase la cr Rosmah jgk..

    Sabor2..

    ReplyDelete
  59. Apelah mcm budak2 bodoh puak Pakatan Haram create play isu sampah mcm ni??..
    ini ke politik untuk rakyat?? otak low class budak2 TADIKA PASTI mcm ni ke nk tadbir negara konon??? mntk simpang ler..sial punye puak!

    memperbodohkan rakyat dgn benda yg buang masa!

    Takkan lah rakyat bodoh sgt xtahu sistem Perlembagaan Malaysia ni mcm mana utk jd pemimpin atau PM. Bukan stesen TV yg TABALKAN..ape ko jadah nak mampos bodoh pencacai PR ni!

    Yg rase kemaruk sgt tu Anu-war - Karpal-Hadi-Kit Siang pakat2 meleleh air liur dgn Putrajaya.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!