PANAS BERAPI! SKANDAL LIM KIT SIANG DAN GUAN ENG TERBONGKAR SUDAH! WAJIB BACAWanita yang dikaitkan dengan Lim Guan Eng DAP terkejut apabila nama beliau ditimbulkan dalam DUN Melaka baru-baru ini.

Tetapi wanita tersebut turut mahukan jawapan dari Betty Chew, isteri Lim Guan Eng DAP sendiri! MiM setuju dengan pandangan Ng Phaik Kheng, wanita yang dikaitkan dengan Setiausaha Agung DAP itu.

Yang penting ialah kita mahukan kebenaran tetapi tindakan Betty Chew dan Guan Eng yang melenting tentang skandal ini sudah pasti mendatangkan lebih banyak persepsi dan persoalan!

Sila baca di bawah :

Bekas kakitangan Pejabat Ketua Menteri, Lim Guan Eng, Ng Phaik Kheng melahirkan rasa terkejut apabila mendapat tahu namanya disebut semasa sidang Dewan Undangan Negeri (DUN) Melaka semalam. Malah, wanita itu berkata, dia tidak tahu-menahu mengenai isu tersebut.

Menurutnya, adalah lebih sesuai isteri Guan Eng, Betty Chew Gek Cheng sendiri menjawab segala persoalan yang dilontarkan oleh Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Duyong, Datuk Gan Tian Loo dalam persidangan tersebut.

"Saya tidak tahu mengenai perkara ini dan ia bukan urusan saya. "Sekiranya soalan tersebut ditujukan kepada Betty, suruh beliau yang jawab. Kenapa tanya saya pula?," katanya kepada Utusan Malaysia di sini hari ini.

Semalam, Betty yang juga ADUN Kota Laksamana mengelak daripada mengulas isu Phaik Kheng yang dikaitkan dengan suaminya, Guan Eng semasa sidang DUN Melaka. - UM Lihat video di bawah :Video Betty Chew di atas tentu mengingatkan rakyat Pulau Pinang tentang video Lim Guan Eng DAP yang melenting berlebihan apabila wartawan Cina menanyakan beliau tentang dakwaan skandal beliau dengan seorang pegawai wanita beliau.

Lim Guan Eng bukan sahaja gagal menjawab secara profesional tetapi juga mengugut. Kesihan wartawan bangsa Cina itu!

Lihat video di bawah ni, Guan Eng mengamuk bila ditanya pasal skandal dia:Dan apakah plaster di dahi Guan Eng DAP juga ada kena mengena dengan khabaran skandal panas ini?House PK: Ini aku petikd ari blog Dr Novandri, memang panas beb. Ini kes anak Kit Siang tau, bapak dia si pembunuh melayu si Kit Siang pun ada skandal gak, tak percaya, The Unspinners telah diberi amaran oleh Penguatkuasa Cyber America untuk artikel Mummy Foo. KLIK SINI

Komen The Unspinners pasal insiden ini ialah:

Nampaknya baru kami sedari bahawa ada pihak, dijangka pihak Lim Kit Siang dan cybertrooper DAP, telah melaporkan kepada pihak di Amerika supaya gambar Mummy Foo, Yuen dapat dilenyapkan.

Mummy Foo dipercayai ada hubungan peribadi yang sulit dengan Lim Kit Siang. Kalau begitu sahlah, Mummy Foo gundek LKS!!!

Siapa yang ada sila siarkan banyak2 gambar Mummy Foo hingga cybertrooper DAP tidak tertutup hubungan rahsia LKS.

3 Responses to "PANAS BERAPI! SKANDAL LIM KIT SIANG DAN GUAN ENG TERBONGKAR SUDAH! WAJIB BACA"

  1. Umno dah habis modai serangan peribadi saja yang tinggai. Pulau penang #1 dari segi income dan pelaburan. Hijau bijikmata UMNO tengok

    ReplyDelete
  2. Bijak YB Betty hendak memerangkap orang yang dimusuhinya... Beliau minta siarkan dalam orang yang bercakap siarkan dalam surat khabar dan berita mungkin... BARULAH BELIAU BOLEH SAMAN..... Agaknya inilah caranya untuk KAYA.

    ReplyDelete
  3. Kedua-dua suami isteri amat bijak dan rakus menyaman. Dalam video klip pertama Betty cuba memerangkap Datuk Gan TL agar menyiarkan sendiri kenyataan di akhbar atau tv dan tidak di Dewan Negeri.. SEBAB jika demikian mereka boleh SAMAN MA... duit woi... bangga sekali mengatakan I've got my lawyer b... Dapat juta oh..

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!