PANAS BERAPI! MARI TENGOK GAMBAR KHALID GAGAP KENA SERANG SAMPAI DIA CABUT LARI!

Nak Tengok? KLIK SINI

36 Responses to "PANAS BERAPI! MARI TENGOK GAMBAR KHALID GAGAP KENA SERANG SAMPAI DIA CABUT LARI!"

  1. Pergh.... Mmg confirm la lepas ni khalid gagap ni kena buang daerah... Eh silap negeri... Khalid ni lepas ni kena beli rumah lain plak nak elakkan rakyat cr dia.. Hahahaha.. Tu la akibat jd tali barut cina... Cina mmg pandai gunakan ko khalid smpi jd babi buruan...,

    ReplyDelete
  2. Ko nak lari smpu mana khalid oi.. Klu kat dunia bleh la kat akhirt kelak???? Ko ingat geng pas tu bleh selamatkan ko ke... Sudahlah diorang pun belum tentu selamat inikan ko yg dah byk sgt mkn rasuah... Sendiri mau ingat la

    ReplyDelete
  3. Confirm khalid gagap mcm cacing kepanasan sekarang ni.. Tidur x senang, mkn x lena.. Hhahahaha.. Kat dunia lg tuhan dah balas.. Tgg jelah apa nak jadi lepas ni,. Byk lg rahsia akam terbongkar.. Time tu nak lari smpi ke hjg dunia pun blom tentu selamat

    ReplyDelete
  4. arman pun ada? mohon fru sembur dengan water canon kerana ada perhimpunan haram

    ReplyDelete
  5. segala perbuatan jahat kot selama memerintah selangor sikit sikit terbongkar.. Mula2 isu talam pastu isu masjid kat shah alam lepas ni isu apa plak.... Itulah khalid.. Sorok mcm mana pun akan terdedah jugak... Skang ni aq tgk khalid ni dah x pakai songkok mcm mula dia ambil selangor dulu.. Takut org kutuk kot. Hahahaha.. Sepandai pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah jua...

    ReplyDelete
  6. kenapa si Prince of Noob ni ada je kat mana2 blog sambil promosi blog dia? meluat aku menengoknya...

    kalau isu menarik takpe... kebudak2an la..

    ReplyDelete
  7. Rakyat tengah mengamuk, khalid buat apa? duduk dalam kira duit yang telah disonglapkan bersama-sama Faekah... sebab tu la dia xnak keluar...

    ReplyDelete
  8. siapa berani keluar kalau dah kene serang macam tu? itu la, biler sudah diberi peluang untuk mentadbir ecara elok, buatlah... kalau tidak, there is no court in this country for men like Prothero.

    ReplyDelete
  9. Rakyat Negeri Selangor cukup bersyukur mendapat YAB Tan Sri Khalid sebagai MB kita. Jangan lupa bekas MB daripada UMNO yand cukup memalukan kita. Diharapkan Tan Sri tidak akan terkilan dengan tindakan Mat Rempit yang tidak bertamaddun yang irihati dengan kejayaan Tan Sri. Salam berjaya kepada Kerajaan Tan Sri!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesian mamat ni. Masih tak perasan. Org dah kenyang pun dia bolih tak perasan. Parah ni dah buta mati hati.

      Delete
  10. berapa gagap bagi kau sampai kau jilat dia kaw kaw ni?

    ReplyDelete
  11. Ni malaun mana yg punya kejer buat demo nih. Bodoh punya malaun umno nih. Hoi, isu babi tak nak sambung balik ke???. Panggil ketua kampung umno yg pegi jerman tu demo sekali.

    ReplyDelete
  12. ini nak serah memorandum secara tenang bukan macam ANJING PAKATAN YANG DOK DEMO MCM BERSHIT TU!

    ReplyDelete
  13. [Rakyat Negeri Selangor cukup bersyukur mendapat YAB Tan Sri Khalid sebagai MB kita. Jangan lupa bekas MB daripada UMNO yand cukup memalukan kita. Diharapkan Tan Sri tidak akan terkilan dengan tindakan Mat Rempit yang tidak bertamaddun yang irihati dengan kejayaan Tan Sri. Salam berjaya kepada Kerajaan Tan Sri!]

    lu sembang apa weh? bukti kasi marila... takat cakap moyang aku pon boleh...

    ReplyDelete
  14. xkanla nak serah memorandum pon MB takut? kecut gler MB Selangor khalid gagap oi!

    kalaupun salah, keluar ajelah, ambik memorandum, be a gentleman...

    Khalid dalam isu ini membuktikan dia tidak gentleman, pengecut dan secara tidak langsung mengiakan kesalahan dia...

    ReplyDelete
  15. hek eleh, kalau ye pon ko salah turun la dari ofis ko tu Khalid oi... ambik aje memorandum buat2 ko dengar dah habis settle... 'maruah' ko pon terjage... inilah dia kebodohan yang terserlah dalam parti fuckatan...

    yang lagi xboleh blah ade anon kate mat rempit.. muke baik2 macam itu ko kate mat rempit bang???

    ReplyDelete
  16. KHALID GAGAP MEMANG PENAKUT LAH! KALAU DIA BERANI DIA DAH JAWAP DAH SEMUA TUDUHAN TUDUHAN ITU!

    ReplyDelete
  17. mana khalid nk kuar,dia tengah sibuk kongkek ngan faekah kat lam pejabat tu......baik punya servis faekah duk bg kat khalid lam pejabat tu,rugi ah klu dia g jumpa rakyat.......dasar manusia xde telur,de hati nk memimpin negara

    ReplyDelete
  18. owg yg bersalah xkn mengaku...tp mmg ska membelit2 cita...pas2 slh kn kerajaan....mmg sial la

    ReplyDelete
  19. Ekeke khalid lari ke bang?
    mau lari mne?
    bek msuk liang lahad lgi bgus khalid uiii orang xkan nk kcu ko lgi dah
    wakakaka

    ReplyDelete
  20. Apa benda je yang khalid nie buat tuk Selangor?
    jalan pun rosak
    Duit rakyat 1.4B hlg....
    Hsptal Shah Alam terbengkalai....
    Nie ke PR?

    ReplyDelete
  21. Wow khalid macam nie ke MB PR?
    wahaha lawak doe....lu sudah hlg respek wa...wa jmpe lu wa tendang je
    pengecut

    ReplyDelete
  22. mmg dasar penakot pny org! kau tak akn blh larilah khalid oi. smua rhsia kau akn terbongkar smpai ko nk bernafas pn tak leh nnt..

    ReplyDelete
  23. tak payah larilah khalid...pi mati tros lg bgos..

    ReplyDelete
  24. bukanalah die bkn lari die teringin main aci lari2..hahahahhh..die sorok 2 sebab dok cari idea baru utk membodohkan diri lagi ho3...

    ReplyDelete
  25. mst dye lari mcm badak kn...dala gemok mcm tong dram....bnyk mkn duet haram...hasil tipu rkyt...

    ReplyDelete
  26. skrg ni baru bukak cket mata pnduduk selangor....nmpk x macam mna nsb pnduduk selangor...menteri besar hanya nk kuasa untk diri sendiri

    ReplyDelete
  27. die dapat duit die lari g thailand carik gundik2 kat situ..die dok tengok 2 tarian bogel hahaahahah

    ReplyDelete
  28. mmg comfirm la si gagap ni pengecut...die nie kuli cina...dudok bawah ketiak cina...

    ReplyDelete
  29. bgus...rakyat da mula sedar...siapa parti pembangkang yg sebenarnya...

    ReplyDelete
  30. 2G - gagap gagal

    ReplyDelete
  31. sbb ggap la dia takot tu,hahaha...
    mcm ni ke MB PR??????????
    lu jd kuli cina sdh laaaa

    ReplyDelete
  32. barua cina..takot nk berkata2,hahaha

    ReplyDelete
  33. padan muka baru kena serangje belum kena apa-2 lagi dah cabut lari apa pnya memterilah masaalah pun tak boleh nak selesaikan baru pegang selangor klau satu melaysia limkop jadinya

    ReplyDelete
  34. apa boleh buat nak sokong sggat pkr sekarang apa dah jadi mau jumpa dia sudah lari bila cakap dia tergagap-2 nak jawap apa keja yang dia boleh buat jadi memteri selangor huruhara dibuatnya sedarlah org-2 pkr bukalah mata anda sebelum selangor di musnahkan

    ReplyDelete
  35. UNMO NI ANAK HARAM JADAH PUKI PUNYA UNMO LAKNAT UNMO BABI UNMO MAK DIA PUNYA PUKI UNMO PARTI KUDA KAYU

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!