PANAS BERAPI! KENAPA AMK MARAHKAN BLOGGER PRO KERAJAAN PADAHAL MEREKA SENDIRI MENGUPAH CYBERTROOPERS!?

Ini iklan berbayar oleh Pakatan anak Haram, depa dengan openly nak upah cybertroopers tapi seringkali mereka menuduh UMNO yang ada cybertroopers! Sama macam BOS Besar mereka, dialah kaki rasuah paling kuat, dialah kaki liwat dan kaki berzina dan pendokong Israel tapi dia seringkali menuduh orang lain yang buat macam tu.

So korang dah fahamlah kan, modus operandi mereka ni, tuduh orang lain untuk cover kelemahan dan kebabian diri sendiri.

KLIK SINI untuk Artikel Papa Gomo yang menghentam AMk Bebal nak mampos!

Klik Sini untuk artikel yang membuatkan Waris Amp naik hangin satu badan!

Hmmm, yang pasti rakyat dah mula bersuara! Mereka dah meluat dengan mainan Pakatan haram dan game bahaya Musang Berbulu Ayam!

19 Responses to "PANAS BERAPI! KENAPA AMK MARAHKAN BLOGGER PRO KERAJAAN PADAHAL MEREKA SENDIRI MENGUPAH CYBERTROOPERS!?"

  1. Anyone can say anything about me... Najib don't even know me and I don't give a damn about it. As long he is doing good deeds for the Rakyat, I will definitely, fully support him. And for those who are trying to tarnish his reputation or credibility, whether you are in Pakatan Rakyat or even Barisan Nasional. I've decided NOT to tolerate anymore. UMNO and Barisan Nasional itself will be much better without these parasites.

    ReplyDelete
  2. kalau cyber trooper untuk sokong UMNO pasti kena bayar,sokong PR mungkin dibayar. Tapi untuk hentam BN UMNO takyah bayar, rakyat buat for free.

    ReplyDelete
  3. Tu dia pakatan pukimak dah bersuara.., ko ingat semua dibayar ke???? Haram jadah tul la ko ni ... Babi hanjing pukimak haram jadah.....

    ReplyDelete
  4. Video dalam papagomo.com tunjuk AMK tawar Pemuda Umno bersama AMK.. sorry la. Bayar tak bayar aku x berminat. Tawar la setengah juta sekalipun. Once aku tengok video Anwar bertutuh dengan Chinadoll. Aku rejek dan sampai bila-bila aku akan rejek. Tidak ada kompromi.

    ReplyDelete
  5. yeke anuar kasi duit jadi cybertroopers???????
    actually apa kejadahnya cybertroopers nie??????
    xkisah la menatang apa pun yang aku pasti..aku sanggup mati kelaparan adari buat keje utk pakatan dan sewaktu denganya..
    mereka semua pengotor dan lucah..
    eeeeuuuwwwww jijik..

    ReplyDelete
  6. ala utk UMNO, kerajaan tak perlukan cybertrooper pn lah sbb rkyt dh ckup bnyk utk menyokongnya...
    hny puak2 AMK je yg perlukan bnda2 cmtu..
    ksian sgguh kat mereka kn...haha

    ReplyDelete
  7. mereka dah terlalu terpaksa actually terdesak..
    kan anuar dah kata kalo die kalah die nak letak jawatan so die akan cube habisan untuk menang..
    ingat rakyat buat ke??????
    cukuplah wei semua org dah nampak kebenaran..
    semua dah meluat dgn korang..
    bila rakyat sokong UMNO korang tuduh macam2 sedangkan kami nie ikhlas tau demi bangsa dan negara

    ReplyDelete
  8. aku sokong paper waris 10:37 PM,
    say NO to anuwar forever!
    dia tak lyk lgsg tunjuk muka dia kat khalayak rmai spatutnya tp apa nak buat diakn tak dek perasaan malu lgsg sbb tulah..
    sptutnya bile bnda dia dh tersebar dia ptut gntung diri kat pokok taugeh je!
    itu je yg layak utk org mcm dia nie!!

    ReplyDelete
  9. apa tu cybertroopers?
    movie ke??

    ReplyDelete
  10. apalah pakatan ni...tak pernah dibuat orang lah bnda2-bnda macam ni...nampak sangat yang diorang ni kebulurkan orang.
    dah banyak kali pakatan ni...benda yang diorang buat pastu slalu tuduh umno yang buat...

    ReplyDelete
  11. siapa yang sanggup nak jadi cyber trooper pakatan...tolonglah.
    xrela aku...betol kata tempoyak basi...memang diorang ni nampak sangat terdesak...

    ReplyDelete
  12. si anuwar ibrahim sepatut nya letak jawatan lah,aku serius dah menyampah giler ngan anuwar ni,
    yang pakatan ni asyik tuduh umno buat bukan-bukan,tapi hakikatnya mereka yang buat semua benda tu,tak tahu lah pakatan ni mentality diorang ni macam mana.
    orang yang dok buat dosa diorang ni sokong sanjung gila-gila.tapi orang yang buat perkara yang baik.selalu mereka nak kutuk....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cybertrooper untok pakatan pegi mamposlah Aku tak kuasa nak buat.keja untok dia orang klau untok umno aku bleh tolong untok pakatan boleh blah...

      Delete
  13. Apa kelas 2 nak tuduh umno drg ni mcm dah xde motif lain dlm hidup drg tak abis2 nak creat cite baru ada2 je idea drg ni semua

    ReplyDelete
  14. Apa cerita baru plak ni, org dobauar btl ke jabgab buat fotnah ajke soasat dulu.

    ReplyDelete
  15. aku klu pakatan harami nie aku dh x heran dah sbb dia org nie mana nk ngaku dia orng punyer silap....dan apa yg dia orng ckp hanya pembohongan semata-mata...aku sokong kenyataan house pk nie ...klu dh ketua pon moral x de apa lg penjilat2 tegar dia......

    ReplyDelete
  16. Selalu nye org tuduh ni lah drg buat.... Biar lah depa nak kata apa pun janji kita senang hati

    ReplyDelete
  17. dasar bacul macam ni la, dah kantoi buat untuk diri sendiri salahkan orang lain... dalam paper Harakah daily bersepah-sepah cerita pasal UMNO buat cybertroopers padahal korang ada tengok BN buat macam barisan alternatif@pakatan haram atau ape sajalah derang nak pakai nama...

    paku dulang paku serpih,
    mengata orang Pakatan yang lebih!

    ReplyDelete
  18. tindakan terdesak pakatan kerana mereka tahu rakyat sedar akan transformasi yang telah dilakukan kerajaan... ekonomi, pendidikan, kesiahtan, pengangkutan, keselamatan dan kebajikan kesemuanya ada transformasi dan ada pembaharuan dalam kerajaan... kerajaan telah sedar silap dan bergerak kearah yang lebih baik dan mantap... pakatan yang masih tidak sedar silap mereka masih boleh berlagak dan bercakap besar berjanji itu ini... janji-janji yang masih tinggal janji sekarang...

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!