PANAS BERAPI! NINJA KENCING MANIS TELAH MEMPERGUNAKAN ISTERI ORANG UNTUK MENYERANG JPM!

Rupa-rupanya perempuan yang ikut Ninja kencing Manis aka Imam Mahdi pelesu itu adalah isteri orang wei. Benda ni didedahkan oleh Bernama dan aku petik melalui blog AAKJ!

PUTRAJAYA: Suspek wanita yang ditembak selepas mengamuk di luar perkarangan Kompleks B, Jabatan Perdana Menteri bersama seorang lelaki semalam, menitipkan dua anak kecilnya di rumah ibu bapanya di Damansara dekat sini, dua hari lepas.

Bapa suspek seorang penjual nasi lemak berumur 55 tahun, berkata suspek meminta mereka menjaga anak-anaknya berusia dua tahun dan setahun dan mereka menyangka dia mempunyai urusan kerja di luar kawasan.

Katanya setahunya suspek, anak kedua dari empat beradik, bekerja sebagai penolong pengurus sebuah syarikat swasta tetapi rupa-rupanya sudah berhenti kerja tanpa pengetahuan mereka.

"Saya tidak menyangka kejadian itu berlaku. Kehidupan anak saya normal sahaja. Mungkin kerana dia suka melayan internet. Sekolah tinggi tetapi jadi macam itu," katanya kepada pemberita ketika ditemui di Hospital Putrajaya di sini, hari ini.

"Saya kesal dengan apa yang dia buat," katanya sambil menambah beliau mendapat tahu tentang kejadian itu apabila diminta datang ke Ibu Pejabat Polis Daerah Putrajaya setelah mendail nombor telefon bimbit anaknya itu.

Ini Ninja Kencing Manis mempergunakan isteri orang. Kalau tengok blog dia, bukan main lagi dia punya guna ayat Quran, pastu dia boleh guan bini orang untuk serang pejabat PM. Bahalol betul la mamat ni. Blogger ni adalah kawan baik Milo Suam, malah kita mengesyaki dia berkomplot dengan Milo Suam.

Pihak berkuasa kena menyiasat perkara ini dengan serius kerana ini melibatkan keselamatan negara. Kita tak tahu apa lagi blogger pembangkang nak buat. Pihak Polis kena cekup si Milo Suam ni. Tak boleh dibiar ni.

Nampaknya Pembangkang dah nampak mereka tak boleh menang dengan cara gentleman dan mereka mulakan dengan cara bangsat. Aku yakin tujuan Milo Suam dan orang yang menlefon dia dan bertanyakan pada dia dah setel ke, siap dijawab ya dah kena tembak ni ada perancangan jahat ni.

Kalau dibiar perkara ini, maka ianya akn menjadi lebih serius. Semalam Pakatan cuba cetuskan insiden kedua serupa macam Baling demi mnarik simpati rakyat, namun Allah Maha Besar dan segala perancangan mereka gagal!

YA ALLAH SELAMATKANLAH NEGARA KU YANG TERCINTA INI DARI DIMUSNAHKAN OLEH GOLONGAN YANG SESAT LAGI MENYESATKAN INI!

26 Responses to "PANAS BERAPI! NINJA KENCING MANIS TELAH MEMPERGUNAKAN ISTERI ORANG UNTUK MENYERANG JPM!"

  1. aku hairan la macam mane bini orang ini boley ikot die?
    dan lagi hairan...macam mana suami die boleh lepaskan isteri dia macam tu je?

    ReplyDelete
  2. Itulah produk doktrin n.ajis,ramai lagi generasi Y yang begitu.Mereka ramai dalam perkhidmatan awam.

    ReplyDelete
  3. mungkin perempuan ini pun datang konsoling pukul 3 pagi kot?

    ReplyDelete
  4. Perempuan ni Muhdalina.. dari komen2 yang dilihat dalam blog JayaNegara, Muhdalina atau nama timangannya Dhada sering berhubung dan merupakan peminat fanatik kepada Khalil a.k.a Jaya Negara. Khalil di dalam komennya sering mengingatkan Dhada supaya jangan merahsiakan hubungan mereka dari diketahui suami Dhada. Dhada juga ada menyebut, AnNur, adik kepada Dhada merupakan orang yang bertanggungjawab membuat dan menghias blog Jaya Negara untuk Khalil menulis. Perasan tak blog Jaya Negara ada yang dah tak boleh buka linknya? :) sekian

    ReplyDelete
  5. Mmg pukimak la pembangkang ni... X cukup dgn serangan melalui media secara realiti pun nak gak... Diharap pihak yg berkenaan dapat menyiasat dalang disebalik setiap perkara yg trrjadi skang ni.... Mmg dasar pembangkang tali barut cina

    ReplyDelete
  6. itula bini zaman sekarang bukan nak reti taat pada suami tapi taat kepada lelaki yg tak tau dari mana asal usul kat internet

    ReplyDelete
  7. Salam Paper Waris aka Waris AMP, terima kasih kerana sudi ke blog aku ni. Depa ni memang dah lama la ada affair ya? Tapi bagus bro pendedahan kau pasal pembabitan Milo SUam, aku percaya gay tu takleh nak tido malam punya la

    ReplyDelete
  8. diam ah kau prince of noob

    ReplyDelete
  9. bodo nya minah 2...boleh ikot ngn laki yg bru kenal....sial tol...lau bini aku wt mcm 2...aq tembak bg mati je....xgna idop

    ReplyDelete
  10. aduh! simpang malaikat 44 la kalau dapat bini macam ni!
    tataw sudah nak kata apa sebab perkara yang dilakukan oleh Muhdalina@Dhada sangat BUDUH!
    why u follow JAYA NEGARA?
    better follow me laa...

    ReplyDelete
  11. Blog dia 'tanya sama itu hud hud' ... Bleh tengok link dn org yg komen kat blog dia. Tak faham apa yg dia tulis. Dhada ada dunia dia sendiri.

    ReplyDelete
  12. mana la ko tau dia ni bini org...ntah2 janda ke... xsebut pun dia ni bini org...memandai je la ko ni parpu...

    ReplyDelete
  13. Anon 9.42, kau ni bodoh ke? takpe disebabkan kau bodoh sebab banyak sangat makan taik Nik Aziz, aku kasi full article dalam komen ni ya:

    PUTRAJAYA: Suspek wanita yang ditembak selepas mengamuk di luar perkarangan Kompleks B, Jabatan Perdana Menteri bersama seorang lelaki semalam, menitipkan dua anak kecilnya di rumah ibu bapanya di Damansara dekat sini, dua hari lepas.

    Bapa suspek seorang penjual nasi lemak berumur 55 tahun, berkata suspek meminta mereka menjaga anak-anaknya berusia dua tahun dan setahun dan mereka menyangka dia mempunyai urusan kerja di luar kawasan.

    Katanya setahunya suspek, anak kedua dari empat beradik, bekerja sebagai penolong pengurus sebuah syarikat swasta tetapi rupa-rupanya sudah berhenti kerja tanpa pengetahuan mereka.

    "Saya tidak menyangka kejadian itu berlaku. Kehidupan anak saya normal sahaja. Mungkin kerana dia suka melayan internet. Sekolah tinggi tetapi jadi macam itu," katanya kepada pemberita ketika ditemui di Hospital Putrajaya di sini, hari ini.

    "Saya kesal dengan apa yang dia buat," katanya sambil menambah beliau mendapat tahu tentang kejadian itu apabila diminta datang ke Ibu Pejabat Polis Daerah Putrajaya setelah mendail nombor telefon bimbit anaknya itu.

    Dalam kejadian 2.30 petang semalam, suspek, berusia lewat dua puluhan, berkelulusan Universiti Islam Antarabangsa Malaysia, ditembak di paha kanan dan masih dirawat di Hospital Putrajaya, manakala lelaki bersamanya Khalil Afandi, 47, yang terkena tembakan di tangan dan bahagian ari-ari meninggal dunia ketika dalam perjalanan ke hospital sama

    Polis terpaksa melepaskan tembakan apabila usaha memujuk lelaki dan wanita itu gagal, sebaliknya mereka yang bersenjatakan pedang samurai, cuba menyerang polis dan merosakkan beberapa kenderaan di kawasan itu.

    Wanita terbabit ditahan reman mulai hari ini untuk siasatan mengikut Seksyen 307, 427 dan 506 Kanun Keseksaan serta Seksyen 6(1) Akta Bahan Hakisan, Letupan dan Senjata Berbahaya 1958.

    Ibu suspek berusia 55 tahun ketika ditemui di perkarangan hospital itu berkata: "Makcik terkejut. Makcik tak tahu nak cakap apa. Makcik sedih sangat".

    Beliau berkata suspek tinggal di Klang.

    Tinjauan di wad pengasingan Hospital Putrajaya mendapati suspek yang berskaf hitam sedang berbaring di katil dan dikawal dua anggota polis wanita.

    Sementara itu suami suspek yang juga pemandu lori mendakwa isterinya terpengaruh dengan laman blog lelaki itu dan beberapa hari sebelum kejadian isterinya berperangai pelik dan dilihat taksub dengan Imam Mahadi. - Bernama

    ReplyDelete
  14. apelah korang ni...pmbgkang mna tkut kat tuhan,dia lagi takut kat fatwa2 nik aziz...inikah yg cuba dibuktikan oleh pmbgkang???

    ReplyDelete
  15. Dia nak jadi RAMBOROI kot ha...ha...ha

    ReplyDelete
  16. hmm aku takut kalau pakatan dapat putrajaya benda2 ni banyak berlaku.korang pikir la sendiri.

    ReplyDelete
  17. Istri sanggup ikut & mati bersama jantan lain tak kan suami bolih berdiam diri?

    ReplyDelete
  18. ak baca ksh ni mcm bca tgk cter hndustan pun ad..nk pegi rnthkan kerajaan dgn pdang samurai,xlogik lgsung!klau kau bwa sniper ke,bezuka ker yg blh bom trus putrajaya tu xper gak,ni bwa pdang samurai,ko bru jer nk hyun pdang peluru dh smpai kat tbuh ko..tp ak rsa la kan,ni msti agenda pmbgkang,lps ni dia msti ckp polis kjam,kerajaan kjam,bnuh org la,apa la..nk dpat simpati rkyat..dia nk sbar ftnah,dh xde ftnah,diorng buat la mcm ni lak...

    ReplyDelete
  19. simpati pada keduanya, dgn kekurangan mereka, tempatnya disyurga kelak... insyaAllah. Allah lebih mengetahui atas setiap yg terjadi. mereka tidak meminta untuk jadi demikian...

    brrsyukur kita tidak berada ditempat mereka.

    ReplyDelete
  20. ape ko ckp ni??dia sndri yg pergi srang pjbt PM,bwa pdang samurai lagi,dia yg cri pnykt..bkn pinta kepala hotak ko,dia sndri yg sshkan dri dia...

    ReplyDelete
  21. Nampak sangat anom pembangkang tu kurang baca..gamaknya cerita2 politik ni hanyak kutip kat kedai kopi ja.. kalau tak pun buka news baca tajuk ja lepastu mai tumpang sekaki mengomen kat sini. kalau bodoh tu duduk diam2 aja lah tunggu aja pru13 pi pangkah nik ajis kau tu..kot2 dapat rumah sebiji kat putrajaya yang tak jadi dia orang nak jual tu..!!

    ReplyDelete
  22. Polis dah kata, kes ni tak dek kaitan dgan parti politik. Yang kat sini merap sana merapu sini apa ked. Tak caya kat polis ker...? Klu mcmtu sama la hang mcm parti pembangkang gak. Ini bukan kerja umno. Ini bukan kerja pas. Ini kerja orang sewel.

    ReplyDelete
  23. dear anon2 yg sangat informatif diatas, saya mungkin kurang membaca, tapi saya diberikan ALLAH akal untuk berfikir.

    adakah orang yg siuman akan melakukan sedemikian?
    mungkin diorg buat salah... tapi, siapakah yg mengurniakan akal yg waras?

    saya xpernah sokong pakatan! saya sgt bersyukur Malaysia aman damai dan makmur dibawah pemerintahan bn esp under tun mahathir :D

    ReplyDelete
  24. PERBUATAN YG SIA-SIA....

    ReplyDelete
  25. mcm ni lah parpu... gua bukan xnk percaya, tapi citer ni mcm kartun la... ada benda yg x kena... belajar tinggi,kerja bagus,tapi takkan bapak jual nasi lemak,suami pemandu lori,apa kes ni bro..lain macam la jalan cerita mereka ni...ada rasa pelik sikit dalam statment paper ni..meragukan

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!