PANAS BERAPI! BENARKAH FARID ISMETH EMIR SUAMI KEDUA ROSMAH?

Tadi pagi aku baru cerita pasal kebaikan yang dibuat oleh Rosmah, tiba-tiba ada member bagitau aku kat blog pembangkang sekarang ni mereka sedang menghina DS Rosmah dengan kisah madu 3, mereka menuduh Rosmah pernah kahwin 2 kali sebelum menjadi isteri Najib.

Maka aku bersama kengkawan blogger aku pun siasat la akan perkara ini. Siasat punya siasat, terjumpa la akan kami jawapan yang benar. So, kami semua telah berjanji akan membuat pendedahan berapi ini pada hai esok jam 10 pagi di blog masing-masing.

Lepas pembongkaran ini, barulah korang akan tahu betapa haramjadahnya Pakatan ni, kalau bab mereka kita tak boleh sentuh, semua akan rayu-rayu pada PM supaya kita jangan kacau, tapi kalau bab mereka nak hina pemimpin mahupun isteri pemimpin kerajaan, memang tak hengat punya la. Wal halalku wala haramu. Itulah pakatan anak haram punya perangai.

TUNGGU ESOK JAM 10 PAGI! Mampos kau Pakatan!

88 Responses to "PANAS BERAPI! BENARKAH FARID ISMETH EMIR SUAMI KEDUA ROSMAH?"

  1. Apa lah pembangkang ni bodoh sgt lah... Dah lah buat fitnah benda tak btk semua org tau yg ds rosmah mmg pmh khawin dulu tp sorang je bkn 2 biasa lah pembangkang mmg propa lebih.... Tp bg aku lah kan dia nak khawin berapa kali pun tu hak dia dah jodoh dia.. Ni semua kerja allah betul tak.....lg pun itu hak msg2 kita takde hak nak ggu privacy org... Klu dia pemimpin kita dia tak tunjuk contoh yg buruk buat apa kuta nk tgk masa lampau dia..... Kita nak tgk rosmah yg sekarang bkn yg dulu.. Klu nak tgk yg sulu2 mampus lah no body is perfect

    ReplyDelete
  2. we will wait till 10am to whack the oppositions

    ReplyDelete
  3. Dulu terpengaroh gak aq bila dok baca citer pasal DSRosmah dgn kemewahan n keborosan dia..tapi bila dah kuar pelbagai citer2 yg ntah apa2 ini...akhirnya aq di bulan yg mulia ini ingin memohon maaf kpd DSR krn ikot juga menudoh beliau dgn pelbagai tuduhon dan gelaran...

    Timekasih pada Ust Nasaruddin Tantawi krn mmbuka mate aq thdp WAJAH sbnr pemimpin PAS.....

    MENIPU ,BERBOHONG DAN MMFITNAH RUPANYA MAKANAN PAS....

    ReplyDelete
  4. apalSAMSENG dan nasarudinTATAKWI keduanya kali songlap dan kelentong.Berlakun dgn serban besar atas kepala,tapi masyaAllah, cuba selidik siapa dia ketua pemuda PAS ni sebelum kita bongkar,oooohhh!!!!sungguh taksangka mereka lacurkan agama. nanti kita lihat zaman nya yg berlalu semasa ketua pemuda dan sebelum ketua pemuda PAS..siapa nasarudinTATAKWI.....hahaha

    ReplyDelete
  5. apa tengak pembangkang punya fitnah pun nak tergelak aku baca...fitnah mcm org tak ada akal jer bodoh betul PEMBANGKANG..mcm nie PEMBANgKANG nak memerintah negara memang hancur la..terimalah laknat ALLAH pembangkang buat fitnah...

    ReplyDelete
  6. BAGI AKU JODOH PERTEMUAN DAN MAUT DI TANGAN TUHAN, APA NAK KISAH SGT SEDANGKAN ORG2 YG BIASA PUN ADE CERAI BERAI, SEBAB DS ROSMAH ISTERI PM PAKATAN KECOH NAK MAMPOS. BAIK GINI CARANYA HALAL BKN YG HARAM MCM ANWAR BUAT MAIN DEPAN BELAKANG KRG KESIAN KAT DIA. BAGI AKU KITA PERLU TGK KETEKUNAN DS ROSMAH BUKANNYA PERIBADI DIA BAHLOL. KITA JUGA ADA MASA SILAMKAN KENAPA BENDA KARUT DAN REMEH TEMEH AJE YG KRG BONGKAR SEBAB DAH TAKDE CITE KEBURUKAN LAINKAN. INGAT NO BODY IS MAHSUM DLM DUNIA INI, MSG2 ADE KISAH SENDIRI

    ReplyDelete
  7. Korang fikir logik jelah. Kalau betul sekali pun berita pr ni, nikah tu halal, kenapa mereka bising. Yang Azmin zina dlm jamban, ada tak mereka kata sesuatu? Yang Anwar main dgn pelacur cina, ada tak mereka suruh letak jawatan??

    ReplyDelete
  8. apa masalah pembangkang kalau FARID ISMETH EMIR suami kedua DS ROSMAH. kenapa nak campur adukan dlm politik. itukan kisah peribadi beliau kenapa krg nak sibuk sgt hah. bodohlah parti pembangkang ni. takde kerje pi cari keje. aku tak nak tunggu jam 10 pagi esk mcm mana agaknya parti pembangkang bila cerita sebenar dibongkar nanti, tunggu............... wahai parti penipu

    ReplyDelete
  9. Apa yg nak malu DS ROSMAH bukannya buat hubungan zina, sekurang2nya beliau nikah dan cerai ikt ajaran agama ISLAM bukannya berkhawlat mcm anwar semua bangsa dia tibai n azmin sampai main dlm tandas laknat btl mereka ni. Malulah sebelum nak tunjuk kisah DS ROSMAH cermin diri krg dulu wahai parti pembangkang jgn2 krg kena laknat dari ALLAH dgn perbuatan keji ini

    ReplyDelete
  10. opposition issues I never run out in an attempt to find fault with DS Rosmah .. one after another issue that is issued to try to topple DS Rosmah in other words, indirectly bring down Prime Minister ...... for Malaysians who have a mind, use common sense I bestowed upon you to think what the issue is thrown on this Rosmah logical mind as too much slander hurled recently .... If the history of any country is seen also among the factors that lead to a leader of a government that collapsed was due to women .. the opposition trying to sabotage the PM sees us through this factor had no reason or issue that can be searched via our PM .... DS Rosmah hoped that God is always patient as well as those who abused ......

    ReplyDelete
  11. RANG MELAYU SILA BUAT RENUNGAN
    ....................
    Apabila Dr. Mahathir mengkritik Israel pada tahun 2003, dan mengisyhtihar Malaysia sebuah negara fundamental Islamik, pasukan yang paling bimbang dengan pengisyhtiharan itu ialah Israel dan Amerika. Melalui pasukan pelobinya, Mossad bekerjasama dengan CIA untuk memasukkan Anwar semula ke dalam kancah politik Malaysia melalui sumbangan Dana yang maha besar. Dana-dana ini dimasukkan melalui banyak NGO yang pro-Anwar seperti CFR, SUARAM, NED, NGO-NGO kononnya demokrasi dan pasukan-pasukan pemantau pilihanraya asing.
    Setelah debate yang panjang, CIA dan pelobi Yahudi di Amerika bersetuju menghantar balik Anwar ke Malaysia untuk membentuk kerajaan persekutuan pada 16 September 2008, dengan apa cara sekalipun termasuk membeli YB BN. Dengan berapa juta harga jua Anwar tidak kisah, CIA tiada masalah menyalurkan wang.Kes Benazir dan Anwar Ibrahim sama dengan kes kematian Rafik Hariri, dalam dokumen sulit di sini, mencatat Henry Kasinger juga terlibat. Dalam kes Malaysia, Anwar Ibrahim tidak dapat melarikan diri kerana sudah diperangkap, sudah terikat dan sudah tidak ada jalan keluar daripada cengkaman CIA dan Mossad Isarel.
    Terdapat dokumen yang masih perlu dikaji, bahawa kegiatan seks songsang Anwar lebih awal dikesan oleh pihak CIA. Bukannya Ummi Hafilda, bukannya Tun Hanif Omar, bukannya Dr. Mahathir. Malahan, Lee Kuan Yew lebih awal tahu berbanding Dr. Mahathir.
    Mengapakah Lee Kuan Yew mendapat akses yang sangat cepat berbanding Dr Mahathir dalam kes Anwar di atas? Sebabnya sangat mudah, Mossad dan CIA mempunyai cawangan di Singapura. Pihak SB telah mengesan kewujudan elemen Komunis di dalam parti pembangkang. Ini satu maklumat yang penting. Anda harus ingat dalam PRU13 ini bukan setakat pendokong Demokrasi, Islam, Sosialis malah Komunis juga sudah melihat ruang yang besar untuk bertapak dalam politik Malaysia.
    Kami akan dedahkan elemen itu selepas ini. Lim Kit Siang, kami tahu apa yang anda agendakan!

    ReplyDelete
  12. Haram jadah punya pakatan suka sgt buat fitnah bila masa lah rosmah khawin dgn farid ismeth tu.. Setahu aku drg tak knl pun antara satu sama lain... Klu btl lah rosmah tu pnh khawin dgn dia dulu mana pic drg... Kena ada bukti lah takat ni apa yg umno ckp semua nye ada bukti tp pakatan ckp satu bukti pun tarak....

    ReplyDelete
  13. diorang amik tu dari dalam wiki kat http://en.wikipedia.org/wiki/Rosmah_Mansor... adakah wikipedia juga dah jadi agen pr?

    ReplyDelete
  14. AIDCNews – 21/07/12 – Phil Robertson, Timbalan Pengarah Human Rights Watch (HRW) bagi rantau Asia seperti dilaporkan freemalaysiatoday (FMT) telah mengkritik Datuk Seri Anwar Ibrahim berkenaan dengan kenyataan Ketua Umum PKR yang bersetuju mahu mendiskriminasikan kumpulan homoseksual Malaysia.

    “Pendirian anti-gay Anwar memalukan,” lapor Zainal Epi dari FMT yang memetik kata-kata Phil Robertson yang menganggap perkataan terbaru Anwar itu sebagai berada di landasan yang salah dan cuba bermain politik dengan masyarakat sivil.

    “Anwar mempunyai asas yang salah apabila dia masih mengekalkan bahawa harus dibenarkan mendiskriminasi homoseksual.

    “Walaupun tindakannya itu merupakan satu strategi yang baik untuk mendapatkan undi di sesetengah tempat Malaysia, namun kenyataan memalunya itu bertentangan dengan prinsip utama tidak mendiskriminasi dalam undang-undang antarabangsa hak asasi manusia,”katanya dalam satu kenyataan kepada FMT.

    Anwar ketika disoal oleh peguam Datuk Firoz Hussein yang mewakili Utusan Malaysia dalam Mahkamah Tinggi, Kuala Lumpur pada Rabu bersetuju untuk mendiskriminasi homoseksual di Malaysia.

    isu pasal anwar setuju main blakang korang x jadikan satu kesalahan plak pakatan oi..... pikir la ckit

    ReplyDelete
  15. Orang PR tidak layak bercerita tentang moral apatah lagi untuk menceritakan tentang moral orang UMNO. Pemimpin PR yang diagung2kan sebagai suci murni rupa2nya lagi banyak masalah moral. Moral pemimpin UMNO pun bukanla baik sangat tapi takde la sampai keluar ideo bro.

    1. Sorang "ostat" bagi kaunseling pukul 3 pagi.
    2. Sorang lagi gosok muka kat "b*r*t" sampai tak nak basuh.
    3. Yang sorang lagi pegi sedekah bini kat big boss lepas tu kantoi bagi aiskrim kat orang lain.
    4. Yang big boss pulak pi hantam chinadoll dan anak jantan.
    5. Dear leader kat Penang pun ada masalah moral dan FYI yang bercerita tentang masalah moral dear leader adalah orang DAP sendiri ya.
    6. Ada sorang pompuan Cina tu bersekedudukan pastu gambar "b*r*t" dia tersebar kat Internet.

    Betul la pepatah Melayu ada berkata "kalau guru kencing berdiri, anak murid kencing berlari".

    ReplyDelete
  16. Kepada Prince of Noob:

    Ko msti xpnh msuk Universiti atau kolej kan?
    ko tau xknp kat Uni dan kolej x trima kita cite citation kita dari wikipedia?
    sebab wikipedia sapa-sapa sahaja boleh edit ko paham?
    kah kah kah
    cbe jgn jadi bahlul sgt
    aku nk gi edit kat sne skrng pun boley je!
    dah lembu tuh lembu la jgk kan noob XD

    ReplyDelete
  17. 1 isu je ke PR?
    psl DS Rosmah shj?
    nak tgk bpe isu korang ade?

    1.Si Anwar al juburi dgn China Doll tuh apa?bukti terang-terang

    2.Badrul Amin kantoi laki bini tgh berkhalwat tuh gapo?

    3. Azmin Ali yg tgh kne kulum ngan cia mne tah bukti gk kita ade

    4. Ustad kul 3 pagi bg ceramah kat isteri orang berdua? WTF is that? ustad tp berdua duaan ngn kaum hawa pkl 3 pagi di tmpt jauh dari org ramai

    5. Dh jmpe DNA anwar tp asl PR xnk trima pki DNA? takot? takot rakyat tahu kebenaran?

    6. Maslah ldr DAP dgn rmh tngge die? dah lah org luar xsdr diri die nk amik alih penang?

    6 isu kitarang ley hentam PR yg btol-btol hot

    isu-isu kcik ade je

    tuh khalid gagap takot rakyat?

    jgn bg aku senaraikan yg lain

    korang PR 1 je?
    pasal DS Rosmah?
    thats all?

    ReplyDelete
  18. Tolonglah korang nie fitnah klhkan budak-budak....asal pembangkang nie macam pggng terbakar aje xley duk diam?
    Dekat nk Mengundi nie plan korang nk fitnah sini sana?
    apa dpt weyh?
    gi la masjid tuh bce Al-quran
    kate PAS sokong ISLAM kan?
    tp pelik asl duk Fitnah sini sana?

    ReplyDelete
  19. 10 am!! SHOWDOWN!
    to the PR t('.'t)

    ReplyDelete
  20. pembangkang dah terok sanggat dahlah menipu suka buat cerita yang tak masuk akal dengan budak-2 lu boleh lah tipu....bawak-2lah bertaubat wahai-2 orang kaki pembangkang jangan reka cerita rekaan semata-mata tak ada gunanya kamu hidup dipenuhhi dgan dosa

    ReplyDelete
  21. kesiaan kepada pencacai umnoooo....hangpa semua memang bodohh... di kencing oleh pemimpin anda kesiaaaaannnnnnn,,, pru 13 umno mampussss tak dapat perintah lagi kah kah kah kahhh takbirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    ReplyDelete
  22. Apalah salah aku?

    ReplyDelete
  23. @YOLO

    lembu yang dimaksudkan lembu BN atau PR?

    ReplyDelete
  24. apasal dah kurang ajar sangat pembangkang ni...betapa hina nya diorang ini boleh buat2 perkara-perkara macam ini...suka-suka hati je nak buat tuduhan yang bodoh..memang bengap tahap cipan...

    ReplyDelete
  25. dh tak ade isu lain dh ke pembangkang nie smpai nie pn nk dijadikn isu.
    ala korg kemukakn 1 je isu psl DS Rosmah tu pn tak btl tp korg tu bkn stu bkn 2 tp bnyk isu psl korg yg semua dh nmpk trg-trgn! kat atas nie kak bedah and solomon king dh nyatakn pon ape yg korg buat tu..jd tak perlulh sy nk kemukakn lg.
    cerminlah diri tu dlu sblm nk wat tuduhan ke atas org..
    paham pembangkang bodoh!

    ReplyDelete
  26. sok korg akn kne pembangkang dajjal..!!!

    ReplyDelete
  27. baru2 nie kuar lagi kes2 anuar liwat org..guan eng dgn skandal die..dasar pembangkang semua ada unsur seks..kalau DSR kawen sepuluh pun itu hak die..dah halal..xcukup fitnah yg lain sekarang keluar cerita nie plak..ok fine we will wait until tomorrow..betul ke atau fitnah semata semua ini..

    ReplyDelete
  28. nampak x mentality pembangkang..bila tunjuk kebenaran pasal anuar ibrahim xboleh terima hakikat...yang kes anuar ibrahim terang2 bukti dpn mata...tp masih menafikan...boleh pulak diorang ni sokong perbuatn terkutuk macam tu..bkn sekali anuar buat hal...lepas tu sdp2 je jari korang tu nk tulis buruk pasal ds rosmah...dah la bnde yang korang tulis tu x betol....

    ReplyDelete
  29. Bulan puasa pun puak puak pakatan ni nak fitnah.. Tak takut dosa ke wei! Adoyai

    ReplyDelete
  30. nie pakatan y xdek otak...lau anuar ibrahim buat smua nafi kn lau pow ada bukti y kukuh...ada video lg..dna da sah kn anuar ibrahim....tp still gak melayu2 haprak kta anuar ibrahim baik...dianayai difitnah...mmg sial la korg nie...korg fitnah DSRM terang2...nmpk sngt ko menudoh yg bukan2....lau da peragai mcm anjing..mmg ssh la...lau nk bukti g la pejabat agama..mst ada rekod pnya...kta tgk spe y btoi....wahai pakatan2 sekalian...jgn harap la korg nk menang PRU13 nie...rakyat da nmpk da belang korg pakatan....

    ReplyDelete
  31. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  32. al juburi wal fitnahJuly 22, 2012 at 6:00 PM

    wkakaakaka....sumpah lawak sial gua tgk pencacai2 pakatan nie...ngn peragai mcm budak2 ppuan sek menengah je gua tgk...buat cta gosip2 panas!!!!tp xpns pow sbb fitnah....bnda xbtoi...sory la pakatan taktik korg xmenjadi...lau peragai mcm nie mcne la korg nk memerintah negara...bodo tol gua tgk pakatan nie....bnda y bukti nyata ada xnk pakai terima...nie bukti palsu korg leh kecoh2....tuihh!!!!padah la wei

    ReplyDelete
  33. perh hine giler pakatan sial ni,sanggup lemparkan fitnah yg sebegini....dasar bangse sial yg mmg nk msk nerake,bende xde bukti.....pe ke sial nye si pembangkang ni,pe yg mereka x puas hati dengan Rosmah....de je bende yg mereka nk buat fitnah,dah xde bende skrg ni so mereka buat fitnah pasal Rosmah kawin 3.....korang edit then kate Rosmah kawin 3,ingat rakyat bodo ke....gambar pun org leh edit xkn lah data org xleh edit.....korang nk tipu pun agak2 la,ingat semua org bodo ke......bukti pun ko xde nk cite banyak,nmpk sngt org2 pembangkang ni mmg retard tahap gaban punye

    ReplyDelete
  34. Eh kalau bab umno satu bukti dah cukup kan celako? Pakatan harami punya byk bukti pun tarak mengaku lagi ?! Ini apa punya bebal lah korang ni , dahlah dok sebar fitnah tak habis habis lagi mau cakap banyak ah? Tarak guna punya orang.

    ReplyDelete
  35. Masya allah.. Bulan puasa pn ada yang masih fitnah? Aku sangkakan setan2 diikat? Ada juga yang telepas! Insaflah, jangan la buat fitnah.. Dosa kering je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang paling xtahan, pakatan ada PAS.. Parti agama islam.. Buat fitnah time bulan pose.. Apa ni? Islam kah buat perkara camni?

      Delete
    2. Eh? Ada yang takbir fitnah? Masya allah.. Ekstremis PAS hingga salah guna kan takbir.. Janganlah politikkan agama.. Tolonglah.. Memalukan agama!

      Delete
  36. Kebenaran Parpukari Dan Kak BedahJuly 22, 2012 at 7:09 PM

    saya tidak pasti la semua pengomen perasan atau tidak tapi saya sudah lama perhatikan blog parpukari ni...setiap hari saya akan baca dekat blog parpukari ni,bukan sekadar artikel kat parpukari ni yang saya baca tapi apa saja yang orang komen semuanya saya akan baca.

    kalau para pengomen dan para pembaca perasan,setiap artikel parpukari ni mesti akan ada pengomen bernama kak bedah...saya tidak mengatakan yang dia tidak boleh mengomen,mengomen itu hak masing-masing.

    cuba semua para pembaca dan pengomen lihat,kalau ada sahaja artikel yang parpukari post pasti si kak bedah ni yang merupakan orang pertama atau orang terawal yang mengomen dekat artikel parpukari ni...dalam masa 24 jam iaitu dalam masa sehari,parpukari akan post artikel dia pada masa2 yang berbeza.

    parpukari akan post tidak kira pagi atau petang atau malam atau tengah malam,parpukari hendak post pada waktu bila ini tidak menjadi masalah...masalah sekarang ini ialah kak bedah,mungkin ada yang perasan atau mungkin ada yang tidak perasan.

    setiap kali ada sahaja post yang baru parpukari masukkan,mesti tidak sampai dalam masa 10 minit si kak bedah ni akan komen...90% dari artikel yg parpukari post si kak bedah ni la pengomen yang pertama atau yang terawal.

    persoalannya sekarang,bagaimana si kak bedah ini tahu ada artikel baru di masukkan...tidak mungkin si kak bedah ini duduk mengadap depan laptop or desktop 24 7,adakah si kak bedah ini merupakan parpukari sendiri atau orang lain.

    dari segi penulisan dan ayat yang digunakan,saya rasa si kak bedah ini seorang lelaki dan tidak mungkin seorang perempuan...kita semua tahu yang blogger ni selalu hendak promote blog mereka,salah satu caranya ialah dengan mempunyai jumlah komen yang banyak.

    adakah kak bedah ini ada apa-apa hubungan dengan parpukari,kalau tidak bagaimana si kak bedah ni boleh komen selepas beberapa minit artikel dimasukkan...tidak kira waktu si kak bedah ni la yang akan komen selepas beberapa minit artikel dimasukkan.

    dengan yakin saya boleh kata yang parpukari dan si kak bedah ni ada hubungan,kalau tidak bagaimana seseorang itu boleh komen selepas beberapa minit artikel dimasukkan melainkan si parpukari ni beritahu kepada si kak bedah...sekarang para pengomen dan para pembaca boleh lihat bagaimana permainan yang di mainkan oleh parpukari ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..... Nampak sgt ko ni penakut tahap gaban smpi sanggup tgg apa yg aq nak tulis... Ko ni barua politik sape ha??!!!!!!!!!!!

      Delete
  37. APA BUKTI ITU PARPUKARI?!

    ReplyDelete
  38. hahahahahahahhahahaha! PAKATAN HARAMI hantar STALKER untuk STALK Parpu! walawei! KAHKAHKAH!

    ReplyDelete
  39. Kah kah kah anon atas tu dah panas sebab parpukari sudah taruk cili dalam bontoto pak dia ...kuah kuah kuah

    ReplyDelete
  40. Milo Sudah SejukJuly 22, 2012 at 7:21 PM

    kau tak baik fitnah orang bulan puasa, mungkin dia minat politik , kau nak sebuk kenapa? apa yang kau dengki? stalker sial kau haha kalau boleh kau pun nak komen macam kak bedah kan? kau jealous sebab kak bedah punya komen lebih bagus dari kau? lagi satu apa bukti itu parpukari?! apa buktinya? anwar main ada bukti korang tak percaya? ni lah orang kata bodoh tak boleh diajar.

    ReplyDelete
  41. OO RUPA-RUPANYA KAU PUN SAMALAH DGN KAK BEDAH AYIK TUNGGU KOMEN PARPUKARI. AKU HAIRANLAH HANYA KAU SORANG YG SELALU KATA PARPU MINUM ARAK? KAU ADE BUKTI KE? BETUL KE ITU PARPUKARI? KAU KENAL DIAKAH? JANGAN TUDUH SEMBARANGAN TAK BAIK FITNAH ITUKAN DOSA BESAR. AKU RASA TAK SALAH KAK BEDAH MENGIKUTI PERKEMBANGAN PARPUKARI BUKANNYA DIA BUAT DOSA MCM ANWAR MAIN DEPAN BELAKANG. PANDAI KRG BILA ARTIKEL ANWAR KRG TUTUP MULUT N X KOMEN. KENAPA DIA MAHSUM KE?

    ReplyDelete
  42. Wow anon yang marahkan aku dan kak bedah tu, dasat bai kau punya analsis, macam Milo Suam si gay tu je kan pembaca sekalian? Dia sudah panas belakang dia buat analisis semacam tu.

    Milo SUam juga pernah membuat analsis tisu terbang dalam video anwar al juburi, dia pertikai semua masalah teknikal yang takde kena mengena tapi satu benda dia tak cakap siapa pelakon dalam video china doll kena toron tu?

    Teruskan usaha mu Kak Bedah, aku suka Kak Bedah! tukang komen no 1 dalam blog aku...mampos la kat depa, teruskan semnangat dan usaha murni mu kak bedah!

    Tentang aku minum arak tu. pertama sekali buktikan la itu adalah gambar parpukari dan khas untuk pembaca aku sekalian...

    Wallahi, wabillahi, watallahi aku sebagai pengendali blog ini tak pernah minum arak semumur hidup aku.

    Ini bulan Ramadhan beb.

    ReplyDelete
  43. Parpu sudah sumpah ! ANWAR BILA LAGI ?!

    ReplyDelete
  44. ini bulan puasa beb takkan parpukari nak tipu sumpah, nanti ALLAH SWT Laknat dia, sudah2lah dgn fitnah krg ni, aku getik dgn org bodoh mcm ni, ade banyak hal lagi kau blh komen takkan blog ni aje yg kau nak jaga beb. kau takut n cemburu dgn parpukari ye? sebab itu kau asyik jaga blog dia aje sampai kak bedah komen terbanyak pun kau perasaan.

    ReplyDelete
  45. Pandainya kau komen panjang lebar baik kau buat skrip boleh dapat duit banyak nanti boleh aku contact kau beli skrip untuk filem aku seterusnya beb.

    ReplyDelete
  46. daripada kau jaga blog parpukari baik kau tgk blog2 yg lain. dari blog parpukari inilah byk yg aku dpt informasi tentang cerita2 politik. bagi aku apa yg dikomen oleh mereka ada benarnyakan? jgn kata semua itu bohong belak, krg takut agaknya nak mengaku blog ni ramai pengikutnya

    ReplyDelete
  47. Anon pukimak dasar jilat puki anjing gila ko jgn main tuduh sembarangan... Nampak sgt ko dok ikut komen aq setiap saat,.. Ko mmg blogger utk geng main blakang ke??????? Minta maaf la aq x minat nak main blakang ni... Maybe ko jleh cr point lain....... Satu lg ko sedap je tuduh org minum arak...ko tau x fitnah tu lebih teruk dr membunuh.... Setakat ada pic dia tu x memberi makna la woi... Aq pun bleh letak pic AHLI PAS tgh minum dgn arak......... Ko ni bodoh ke apa... Fikir la dulu sblm nak tulis.... Ke ko ni dasar barua mkn babi yg x fikir sblm buat apa2....... Bulan2 puasa ni ko sedap je fitnah org... Baik ko x yah puasa la wei... X guna pun........,,,,,,......

    ReplyDelete
  48. Hahahhaha.... Ko ingat dgn komen pasal aq dgn pk ni ko bleh dapat publisiti meluas la... Sorry la... Org pun x ambil tau pasal ko la... Entah2 pendatang asing dari bangla pe... Tp tgk analisis tu mcm mamat indon yg jd barua cina mkn babi.... Blogger anjing mm ko ni x layak nak buat analisis pasal org la.. Ko g tanam jagung lg bagus...., siapa mkn cili dialah terasa pedasnya..... Teruskan usahamu pk... We'll support ur effort........

    ReplyDelete
  49. aku cabar anwar bersumpah dia tak meliwat,dlm bulan puasa bulan yang mulia ini.
    mana telor kau Pakatan?

    ReplyDelete
  50. Wow! kebenaran parpukari dan kak bedah ! gile gempak kau boleh stalking blog parpukari ni ye? kire ko pon 24/7 jugak la depan komputer hari-hari tunggu je artikel-artikel PK ye?

    u sir are running away from the issue! the issue is rosmah has never maried with this ismeth guy...

    persoalannya, kenapa kau nak lari topik ye? adakah sebab kau sengaja nak buat kacau bulan-bulan puasa ni? ataupun kau memang nak isu DS Rosmah kawen 3 ni rakyat taw?

    kau ni ahli pakatan ke? dah la ko attack orang yang tak bersalah (PK dah bersumpah kot)... takat letak gambar aku pon bleh... aku letak nik aziz ke atau anwar ke peh tu aku edit letak arak depan die peh tu aku kate die minom boleh je kan? bodoh la kau...

    satu lagi, Anwar kan dah sah2 liwat, seks suka hati dah ada video BEGERAK LAGI SIAP DNA, saya ulang DNA evidence dah ada itu ko kata x jadi... x betol...

    satu lagi aku prasan, lepas gomo dedahkan milo suam dan ameno world, tibe-tibe panas pulak blog-blog top ni (papgomo, Parpukari, rbf dan lain)... ataupun ko ni suam/world?

    anwar sah2 kantoi, azmin sah2 kantoi, guan eng lagi sah kantoi, khalid kantoi... sume tuh ko xbising lak? udah la tu menyebarkan fitnah bulan puasa... sudah la tu... bertaubatlah

    ReplyDelete
  51. Orang UMNO memang kaki kongkek ! Kuat sex...kah kah kah! Hidup Pakatan Mampus UMNO BN..

    ReplyDelete
    Replies
    1. abis puak pakatan tk kuat kongkek? konek mati kot......

      Delete
    2. Woi anon... Sedap mulut ko je... Ada insuran x mulut tu... Klu x de baik ko diam je... Ke babi pukimak pakatan tu dah bg ko mkn babi .. Tu yg ko x reti nak diam tu.....

      Delete
  52. x sangka ada orang bleh dengki dgn parpukari..

    ReplyDelete
  53. fuyo disini jd hot...smua nmpk nya mrh...mana dtg nya anon nie....xboleh blah tol sial...nmpk nya pakatan gna taktik bru...tp sory la beb...lu silap tmpt la...mmg lu kna potong la beb....lari topik tol...mst kecik2 ko xg sekolah kn

    ReplyDelete
  54. Disini perlu kami berkata
    UMNO dah ternyata menerima petaka
    Bahasa yang digunakan sangat nyata
    UMNO sememangnya sombong, bongkak, ego dan buta

    Kononya UMNO nak bela bangsa
    Bahasa Melayu nak diperkasa
    Kita nantikan tibanya masa
    PAS yang akan melakukanya bila berkuasa

    Penyokong UMNO tidak bersopan
    Bertutur disini tidak beradaban
    Selalu marah dan panas baran
    Jika inilah partinya tidaklah hairan

    Pelik sungguh bila difikirkan
    Bahasa Melayu juga digunakan
    Kenapa UMNO tidak fahamkan
    PAS pembela agama, bangsa dan negara saperti diidamkan?

    ReplyDelete
  55. Woi anon ... Mana ko tau pas tu pembela agama bangsa n negara??? Dah terang bukti menunjukkan pas tu jahil jd kuda dap... Ko ingat dgn komen mcm babi ni org nak sokong pas la... Sorry lah .. Rakyat sekarang ni dah bijak pandai bukan bodoh mcm babi mcm ko ni... Ko mkn byk sgt taik anjing cina gampang tu yg jd mcm ni,,,,, ko fikir la ckit apa jasa pakatan bila dapat kuasa?????? Ada x????? Ko nak bgtau pun ssh kan... Mana x nya.. Bila dapat kuasa je terus mkn sorang... Ko ingat dgn sokong geng pakatan tu ko akan masuk syurga terus ke???? Hahahahahaha..... Lain kali filir masak2 la sblm nak terjebak dlm kancah politik ni.. Klu ilmu tu x cukup baik g mengaji tadika balik....,,

    ReplyDelete
  56. kak bedah...abaikn pencacar2 pakatan...truskn usaha anda...kami disini myokong anda....jgn lyn anjing2 2 smua...wt penat je ckp ngn anjing...mana dorg phm pow...au au au je dorg tw....kn anjing setia ngn tuan dye...da bg mkn dye myalak kt kita yg xsehaluan ngn tuan dye....

    ReplyDelete
  57. xde keja lain ke pembangkang ni..
    kalau ya pn FARID ISMETH EMIR tu bks suami DS rosmah ape yg korang nk kalut,bnda dh lps jgn nk di ungkitkan kembali...
    bulan2 puasa ni buat2 lah amal lbh sikit...dh2 dk menjga tepi kain org

    cipEt anjing lah lu pembangkang...mcm xde keja lain.

    ReplyDelete
  58. apa punyer bodoh la pembakang nie dh x de modal ke?nk fitnah orng x kena tempat apa dosa ds rosmah dngn korang sebenarnyer????mmg celaka la blogger2 pembakang nie....klu blogger2 pro kerajaan bantai dia mula la mengelabah bt sidang media kata fitnah la apa la...tp klu diri dendiri yg fitnah orng x sedar plak..mmg bodoh teramat sngat la blogger2 pembakang nie dh kentadusan idea.....

    ReplyDelete
  59. Sekali lagi nasihat diberi
    Agama Islam kita pelajarai
    Tiada apa UMNO dapat memberi
    Bahasa tak terbela hingga ke ini hari

    Sudah kah kalian buat keputusan
    Bersama PAS kita teruskan
    Negara yang dah lama ketandusan
    Pemimpin Melayu yang berwawasan

    Apa kata kita mulakan sekarang
    Kami akan mengucapkan selamat datang
    Masuk Pas tak kira pantang
    Asalkan niat bersih bersama kita berjuang

    ReplyDelete
  60. Erm'.... Bersih la sgt.... Taik2 yg korang bt tu bersih ke??????? Woi anon balik blaja tadika dulu la klu nak komen pun....

    ReplyDelete
  61. Tuan, tolong siasat apasal Ketua Pemuda PAS suka suka letak nama AL tantawi tu, nama dlm iC atau nama cari makan. al tantawi la konon.,

    ReplyDelete
  62. Kak Bedah mengasyik ngan Parpukari
    Mengata orang tidak berhenti
    Jangan sampai terlupa diri
    Awak tu Melayu patut berpekerti

    Jagalah mulut janganlah lancang
    Ramai maknusia sedang memandang
    Ada kah ini dikata semangat juang
    Perangai tak elok perkataan sumbang

    Biasanya Melayu berbudi tinggi
    Tidaklah saperti Kak Bedah ini
    UMNO dah silap memerangkap diri
    Melahirkan penyokong yang sombong diri

    Parti UMNO patut dibubarkan
    Biarkan parti PAS saja kehadapan
    Membimbing bangsa yang dalam kegelapan
    Memberikan cahaya dalam kehidupan

    ReplyDelete
  63. Pergh anjIng kurap pas ni semakin kuat menyalak la sial... Jgn nak berpantun sgt la klu ilmu tu x seberapa.... Baik ko g mengaji @ beribadat sempena bulan puasa ni., kan elok dr pertahankan parti politik yg entah betul entah x ....

    ReplyDelete
  64. Woi anon.., ko jgm menyalak kut sgt la sbb makin kuat ko menyalak, makin terserlah kenaifan ko tu.........

    ReplyDelete
  65. yang kau dok haramjadahkan org tu ko ingat ko bukan haramjadah ke hehehe dah tentu ko tak print komen aku

    ReplyDelete
  66. Komen adalah hak pembaca
    Sekiranya berita tidak setuju
    Tapi Kak Bedah ni kenapa mencerca
    Adakah mesti ikut kata UMNO

    Maaf Kak Bedah pendirian tidak begitu
    Dah kenal pun intan dengan permata
    Kak Bedah ternyata taksub terlalu
    Komen sedikit pun dah merah mata

    Tadika sudah belajar kat university
    Janganlah itu jadi persoalan
    Jadilah hendaknya Melayu jati
    Hidup berbudi penuh kesopanan


    Kasihan UMNO punyai ahli
    Saperti Kak Bedah yang tidak bersopan
    Bahasa kesat tidak berperi
    Politik pulak nak dibincangkan

    Rasanya Kak Bedah perlu ke tadika
    Belajar Bahasa Melayu yang tersangat indah
    Bangun pagi keriklah lidah
    Supaya sopan sikit ketika bermadah

    ReplyDelete
  67. Nampaknya anon bahalol dah takde modal pastu dia terus tuduh umno plak yang salah sambil main pantun pastu terus main bontot. Dia sendiri pun masuk ke sini dari tengahari tadi tapi dok tuduh orang lain suka masuk sini. Sian kan? Kalau mak dia bunting pun salah umno...anwar liwat salah umno, anwar main china doll salah umno,. azmin diasikrim salah umno, badrul amin toron bini orang sampai kantoi salah umno, eli kangkang ketiak tak cukur pun salah umno! Euuwwwwww

    ReplyDelete
  68. Adus... Mesti ssh kan nak reka pantun mcm tu .. Ko mmg haram jadah pukimak...... Berapa byk buku ko rujuk nak reka pantun mcm tu???? Anyway ko ni dah lari dari topik yg diperbincangkan.... Nampak sgt kebodohan ko sbgai ahli pas yg buta hati......

    ReplyDelete
  69. Sungguh tak disangka amarahnya penyokong
    UMNO begini hend disokong
    Punyai ahli yang tersangat sombong
    Kononya kuasa hendak disambung

    Berubahlah Kak Bedah sebelum terlambat
    Jangan rosakkan UMNO yang dah semakin tenat
    Tak kasihan kah kepada ahli lain yang masih bersemangat
    Atau Kak Bedah ada niat nak biarkan mereka sesat

    Sememangnya PAS tidak sempurna
    Tapi tidaklah saperti UMNO yang melarat
    Sungguh pun kamu memandang kami hina
    Insya Allah semangat besatu kami semakin kuat

    Wahai saudara sebangsa, seagama
    Usah jagalah budi, bahasa dan kata
    Sungguh pun kita politik kita tak sama
    Tapi bahasa tetap jiwa bangsa

    Sampai disini permisi dipinta
    Ada umur kita berjumpa
    Segala kesilapan kiranya ada
    Maafkanlah atas segalanya

    Asalamu’alaimum

    ReplyDelete
  70. maaf, pembetulan:

    Wahai saudara sebangsa, seagama
    Jagalah budi, bahasa dan kata
    Sungguh pun politik kita tak sama
    Tapi bahasa tetap jiwa bangsa

    ReplyDelete
  71. bersumpah dengan nama Allah swt tidak membuktikan apa2, sudah menjadi trend di tanah malaya ini kalau bersumpah dikira bebas dari tuduhan. Yang tahu hal sebenarnya hanya sipembuat sumpah dan Allah swt sahaja. Esok benda yang benar akan disiar terus menerus di padang mahsyar semua makhluk boleh tengok. Agak2nya ada ke orang minum kopi-o dengan gelas stout? saja aku nak tahu sebab aku takde experience. Satu soalan lagi, kenapa dulu DS Najib tinggalkan isteri dia dan dikatakan gila? tetapi walhalnya tidak. Dan kenapa bila diangkat DS Najib jadi PM takde keluar cerita susur galur keluarga dan biodata kedua2 org ni. Itu yang pelik. Aku respek habis sama Siti Hasmah walaupun aku tak berapa gemar Tun Mahathir atas sebab UGAMA especially. Tapi yang betina ini, lain benar. Dalam UMNO sendiri dah meluat tahap gila B*B* kat dia ni, aku kesiankan DS Najib, habis diapun terpalit sama. Hoi PK, yang kau jilat lebih2 betina ni ada apa2 ke? Jangan cakap ikhlas la, dalam UMNO mana ada ikhlas beb, semuanya FULUS. Cthnya; kalau panggil gotong royong mesti ada upahnya, kalau tidak jangan haraplah. Aku tahu sebab aku pernah bersama puak2 ni. Ptuii....

    ReplyDelete
  72. blog house pk ni salah satu blog terkenal semua orgtau benda ni jadi aku tak heran lah klu dia ada pengikut dia sendiri...benda ni pun nak di jadikn isu ke????tak logik lah..klu kak bedah tu nk komen kat blog house pk ni apa kena mengena ngan house pk napa house pk dipersalahkan krg ni sebelum nak komen pk2 lah ckit jgn lah asik main tuduh je...aku tak nampak lsg apa yg kkkockp tu masuk akal

    ReplyDelete
  73. Mmg la bahasa tubjiwa bangsa tapi betul ke ko ni jenis bangsa yg membela bangsa sbb dr apa yg aq bleh bt analisis ni ko ni mcm bangsa bangsat yg tgg peluang nak tikam org dari belakang.... X elok tu... Umpama melepas anjing yg tersepit, kita yg digigit....... Awal ko mengundur diri.. Satu hujah pun x de.... Apatah lagi nak bg fakta.... Ko ni sebenarnya x layak nak berhujah dgn aq ni.... Fikir- fikir kan lah

    ReplyDelete
  74. mcm ni lah rakyat zaman skrg sumpah atas nama allah tak membuktikan apa2 di kata...wei ko tu org islam atau cina mn babi..klu ko takut kat allah ko tak kan berani main dgn perkataan sumpah di bulan ramadan ni lah sedang kan anwar pun takutnk sumpah ni kan dia....aku percaya dia tak minum sbb aku biasa gak g karoeke ni semua biasa lah klu kwn2 kita yg minum gelas ada kat ats meja lain lah klu ko letak pic yg dia tgh minum pegang gelas tu...nampak sgt ni semua fitnah semata mata....lgpun setahu aku lah kan kat karoeke ni klu kita minum coke pun dia bg gelas tu gak....

    ReplyDelete
  75. aku pelik lah napa kita sebagai rakyat ni nak sibuk2 hal rumahtangga org lain klu tu dah takdir n jodoh dia kita ni sapa nak mempersoalkan lg pun itu privacy dia...xde kena mengena ngan kita ni...aku tgk sebagai pemimpin ds najib mmg terbaik dia tak pnh abaikan rakyat or menyusahkan kita so napa msh ada yg tak puas hati lg...aku rasa org yg mcm korang ni yg tak reti nak bersyukur ptt ddk je kat negara2 yg pemimpin dia tak d perasaan masa tu baru krg akan sedar n tau betapa baik nye ds najib ni

    ReplyDelete
  76. apa????agama tun mathir tak kuat???hello hari ni negara kita ni jadi negara yg kuat islam pun disbbkan tun ok...dia yg wajibkan semua pelajar kena pakai tudung kakitgn kerAJAAN PUN....AKU TAK FAHAM LAH MASA tun dulu dia buat yg terbaik kat kita ni masih ada lg yg tak puas hati dgn dia ampak sgt rakyat malaysia ni tak reti bersyukur kan...hari ni kita berbangga dgn malaysin ni hanya lah disbb kan pemimpin kita tau...klu nak harapkan pembangkang jgn harap ah drg tu semua gila kuasa janji je lebih lps dpt nnt habuk un tarak masa tu klu kita nak menyesal pun dah tak guna...

    ReplyDelete
  77. aku pelik dgn org pas nie kalau blog ade pengikut pun umno disalahkan napalah bodoh sgt org pas nie allah bg otak utk kt guna bkn jd lembu cucuk hdg..aku xnampak ape salah pun kak bedah tu komen dlm blog pk ni sbb semua ade hak utk brsuara...lg satu nape anon yg x puas hati dgn pk n kak bedah nie tiba2 lari tajuk ek aku btl2 x paham...cuba ko g kaji pasal anwar dulu pastu bru kau blh prtikaikan pk psal minum sedangkan pk dh brsumpah di bulan ramadan ni yg die x minum napa masih ko x puas hati ingat lah walau jahat mana org tu die xakan berani brsumpah tambah2 dlm bln ramadan yg mulia ini...renung2kan lah anon yg bijak brpantun

    ReplyDelete
  78. aku dah ckp komen aku x kan di publish teruk jugak kan keje ko nak menapis komen org tak pe la ko makan la duit haram tu banyak2

    ReplyDelete
  79. Wahai Yee anak haram, aku tak jilat siapa2 macam korang tu, dah tau anwar kaki liwat dan penzina korang masih jilat, dah tau nik aziz sesat masih nak jilat!

    Aku cuma memberitahu kebenaran saja, belum pun keluar video tu, korang dah panik kan? He he he..nantikan jam 10 pagi nanti, baru lu orang tau langit tinggi rendah!

    Anon bahalol kat atas, sekarang aku tak tapis komen pun. Smeua keluar secara automatik, kau nak tipu sapa ni? Penyokong pakatan yang bodoh nak mampos ke? Kih kih kih

    Aku berani bersumpah kerana aku memang tak pernah minum arak! SI Anwar tu mana berani ak bersumpah, ini bukan masalah malaya. Ini soal maruah dan kebenaran.

    BERANI KERANA BENAR yee bangang! Tu la sokon Pakatan lagi kan ke dah jadi bodoh. Orang dah mula sedar akan segala fitnah korang sekarang ni, so its payback time beb!

    ReplyDelete
  80. UMNO Bangsat memang tak tau mana satu fitnah dan manasatu available facts.Pergilah wikipedia tengok sendiri. Tak suka sila telpon syarikat Amrika tu bagi tau fakta tak benar.Ada berani? amerika sergah sekali dah kecxut masuk lubang. yang berani pukul rakyat sendiri saja.ja ha hahah. Gola bodoh UMNo. Kalau quote dari website encyclopedia bukan fitnah. Bodoh punya UMNO tahap taik

    ReplyDelete
  81. Setahu aku, WIKIPEDIA tidak diterima sebagai fakta yang sahih... kau pergi mana-mana institusi pendidikan negara ka, luar negara apatah lagi memang tidak akan menerima sumber dari wikipedia...

    sebelum mengata seseorang itu bodoh, cerminkan diri dahulu...

    ReplyDelete
  82. Aku dah kate wikipedia bkan sumber yang sahih nampak sgt pakatan punya anjing nie semua xonh dpt higher education
    mintak maaf la bnyk-bnyk kalau nak berdebat dengan kita semua pro kerajaan
    tolonglah baca buku semula ye cik abg dan adik anwar al juburi

    ReplyDelete
  83. Fitnah lah..teruskan memfitnah..satu hari nanti ada balasan!! harap Tuhaan memberi ketabahan dan kecekalan hati kepada Datin Rosmah dan keluarga!!

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!