CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Seminar

Seminar

Wednesday, July 4, 2012

PANAS BERAPI! APABILA YANG TAKDE JANTINA NAK JADI BLOGGER!

Aku pun tak tau nak cakap apa lagi la dengan orang macam Ameno World ni, dah le dia sendiri tak tau apa jantina dia pastu lagak dan blog dia ala-ala Azwan LGBT Ali gitu kan. Pastu mulut dia pulak mengalahkan peniaga lendir di Chokit.

Sejak pagi tadi si blogger takde JANTINA ni dok meracau pasal Datin Seri Rosmah masuk TV ni ha, kalau korang nak tau apa kisahnya KLIK SINI

Terbaru dia hentam DS Rosmah sebab harga minyak turun? Si Takde Jantina ni panggil Rosmah PM! Apa punya bodoh punya blogger upahan si Kunyit dan Si Peneysat ni la wei! Adehhh!

Kalau ya pun marah kat DS Rosmah, tak yah la nak jadikan isteri PM ni sebagai bahan lawak jenaka! Apa salah dia buat sampai blogger yang jantinanya diragui ni marahkan Rosmah sebegitu sekali ek? Kita nak tahu jugak, berani ke Ameno World nak jawab?

74 comments:

  1. ape hal la Ameno world tu? dah turunkan harge pon masih x puas hati... dah2 tu, g kate DS Rosmah PM? sudah gile kah Ameno world itu?

    ReplyDelete
  2. ini lah die, bler dah xde idea, nk cari publisiti, mule la Ameno world cari isu2 yang MENIPU RAKYAT untuk kebaikan sendiri... Kalau berani, Jawab la jawapan House PK tu Ameno world... asal ko bangang sgt?

    ReplyDelete
  3. Ameno world ko nie bodo ke bahlul ke dah mmg bangsat?
    Time harga minyak nek ko mrh
    Time trn ko nk mrh gk?
    ko nie sumpah najing yang mmg xdk hidup kan?
    Udah-udah la tuh jd anjing pkr oi

    ReplyDelete
  4. This Ameno world is really a fking retard which dosen't have any brains to even think before saying
    You became a representative of PKR and now your showing your stupidity!
    This is prove that PKR people are all blind fools
    They just know how to create up stories and accuse others
    Come on la nobodies gonna believe in your lies anymore

    ReplyDelete
  5. apa masalah ko Ameno World,ko ni bodoh tahap gaban ke ape........manusia cam ko ni patut mati dilanggar trelar je,menyusahkan orang je.....yang ko kata datin Rosmah tu PM pesal,dah harga minyak tu turun bersyukur la manusia yang jantina x diketahui

    ReplyDelete
  6. Blogger xdk jantina nie bodo serupa anjing je
    Dia tau nk maki caci dan hina orang mulia je
    Nie la PKR tau nk menyesatkan orang xberdosa
    Klu mcm nie lah... Anuar jd PM nnti jahanam lah bumi Malaysia kita nie
    Jadi pikir-pikir lah dahulu

    ReplyDelete
  7. Come on people.....this is stupidity....don't believe what this Ameno world is saying....."IT"(since no gender) is a liar!!
    Kill it before he spawn more lies to us

    ReplyDelete
  8. Ameno world, i dont know what your problem is, but for me... Ron 97 down 30 cents!! u dont see any other countries cutting any of their fuel costs... awesome!! and i really think Ameno world need to check his facts... DS Rosmah is not the Prime Minister of Malaysia...

    ReplyDelete
  9. DS Rosmah trn harga minyak dah bgos....RON 97 tuh dah kurang....apa lagi ko xpuas hati?
    Time minyak harga naik hampa pembangkang melalak mcm haram jadah!!
    Trn pun nak melalak?
    pe lancau PKR dan DAP nie?
    Akai letak kat puki pa?

    ReplyDelete
  10. apelh mslh si Amino world nie haa??
    minyak hrga trun pn nk wat kecoh pasal pe..

    ReplyDelete
  11. anak haram tol jns2 bngsa sial nie xreti2 nk bersyukur...kecik2 xnk mpos..besar myusahkn owg...pas2 sesatkn owg...

    ReplyDelete
  12. nilh mslhnye org yg xdek bnda dh nk wat isu kn so bnda nie pn nk jdkn kecoh pulak..masalah btllh ameno world nie!

    ReplyDelete
  13. Ameno world, aku sedih tengok ko... da la ko pusing cerita, tipu rakyat... follower je ramai tapi bodoh sombong... fikir diri ko je...

    ReplyDelete
  14. bersyukurlah harga minyak turun..ini tidak bole pulak men perli2...dasar dajal..Ameno world..

    ReplyDelete
  15. kita ptt nya bersyukur sbb harga minyak dah turun..bkn nye ptt jadi umeno world mmg pondan cr publisiti murahan

    ReplyDelete
  16. Ameno world ni dijaga oleh Anwar. Dibelai dan diusapi oleh Anwar sbeba tu dia sanggup bermatian untuk anwar dan hina orang lain semua, anwar ibarat bapa ayam bagi dia

    ReplyDelete
  17. WEI AMENO WORLD...ape kes ko nk kutuk2 DS rosmah...org mcm ko nie mmg ptut pkul ngan sliper kt muke ko tu...

    ReplyDelete
  18. ptut nye ko bersyukur harge mnyk trun...nie x ko xpuas atie plak...ble harge trun ko no.1 yang gi isi bnyk2...

    ReplyDelete
  19. krg ptt bersyukur sbb wife kpd pm kita pun byk membantu pm atas urusan keja...sekurang kurang nye dia tak mcm org lain bila dah kaya pk diri sendiri je g salon g padicure manicure dan sebagainya...dia kerja keras untuk rakya dan negara kita ptt berterima kasih bkn nyer perli yg kali sebelum nak kata pe2 pk lah dulu

    ReplyDelete
  20. oh come on, ameno world is trying to do another media spin because the one before (RTM tabalkan Rosmah Mansor sebagai PM)... grow up la Ameno world, fight truth with truth... not forged truth...

    ReplyDelete
  21. hotakk dia Rosmah PM, apa bodoh sangat Ameno World.

    ReplyDelete
  22. ameno world!!! ko tu da la 2 alam...pastu nk cite bnyk plak...eh jangan la ko nk sebar fitnah ok...GO TO HELL la you....

    ReplyDelete
  23. When Ron95 price went down, they dont seems to appreciate that..now when 97 reduced they asking why not 95 too? Idiots are idiots forever.... Such a bitch

    ReplyDelete
  24. ameno world ni mesti hari2 dapat nafkah batin dari anuar tu pasal lah dia kurang asam......

    ReplyDelete
  25. DS Rosmah trn harga minyak dah bgos....RON 97 tuh dah kurang....apa lagi ko xpuas hati?
    Time minyak harga naik hampa pembangkang melalak mcm haram jadah!!
    Trn pun nak melalak?
    pe lancau PKR dan DAP nie?
    Akai letak kat puki pa? Ha ha statEment yg memang sah istiharkan rosmAh PM malaysia dan Najib sbg wanita pertama hua hua hua-

    ReplyDelete
  26. Ni yang tak faham ni,harga minyak turun dia marah? masalah mental ni. Ameno World ni patut dipupuskan dah bakar mereka semua!

    ReplyDelete
  27. kita bako jew ameno world nie...

    ReplyDelete
  28. hahaha bodoh punya takde jantina sakai nak mampos eh tak payah hidup lah Amino World. Rosmah pon pi panggil PM pastu harga minyak turun pun nak mental.

    ReplyDelete
  29. Gila bodoh UMNo dah nak election baru nak turun. Taktik penipuan takkan berjaya.Orang dah meluat.

    ReplyDelete
  30. kesian Ameno World ni..apa la nasib dia skrg ni..

    ReplyDelete
  31. yg korang nak sokong sgt kat si rosmah buat apa dia berlakon je tu... nampak sgt gila kuasa...lps pilihan raya nnt habuk pun tarak..

    ReplyDelete
  32. cili kasi sama kaskas kasi taruk sama dia bro..

    ReplyDelete
  33. umeno world ni mesti jantan simpanan anuar kan...tu pasal lah dia buat mcm ni

    ReplyDelete
  34. The opposition will always be an idiot......

    ReplyDelete
  35. Ameno world nie dah kne tale ngan Anuar tiap-tiap hari mmg die dah jd bengap la

    ReplyDelete
  36. PARPU ... AMENO WORLD NI SATU GENG SOTONG LEMBIK NGAN MILO SUAM KE?

    PAYAH BETUL PUAK-PUAK MAIN JUBOR NI ...

    ReplyDelete
  37. mari kita ramai2 cili kasi taruk sama ameno world

    ReplyDelete
  38. statement ameno world mmg xleh blah btol la..."aku xgne pon ron 97.aku gne ron 95 jek.pe kate kerajaan tr0n kn harge ron 95 sbb ron 97 aku x gne"....bangang...ko da xpuas atie ngan kerajaan pastu nk soh trun kn harge untk ko...WHO THE HELL ARE YOU....!!!!

    ReplyDelete
  39. Allhamdulilah harga minyak ron97 turun....
    Tapi kenapa la ameno nie bengap sangat?

    ReplyDelete
  40. aih bkn ke PKR kaye ke? awat hang pki ron95 ameno? ron97 dah jtuh pun xley ke?
    hahahahaah

    ReplyDelete
  41. Ya la MAP! Sejenis dan sama, kalau korang perasan la kengkawan semua, jenis GAY dan LESBIAN ni memang suka sangat sokong Anwar, agak-agak korang kenapa ek? Hik hik hik

    ReplyDelete
  42. ni lah org yg tak reti bersyukur....dasar anjing kurap elok anta g africa je

    ReplyDelete
  43. AMENO WORLD 2 MMG DASAR BARUA PEMBANGKANG..

    ReplyDelete
  44. bukan hari tu ada satu blog dedahkan sape amenoworld ke? orang laki tapi menyamar perempuan dalam blog

    ReplyDelete
  45. Ameno World andartu, sapa mau..hahah

    ReplyDelete
  46. dr nak ambik andartu baik ambik janda je....lg mantap beb

    ReplyDelete
  47. Ameno World tu Bahalul.ntah apa2 kenyataan.ni ker blogger puak pakatan? udahlah,kalau nak tipu jgn sampai semua ko nak tipu Ameno WORLD...aku ada tgk 1 komen kat link ni.dia kutuk lepas 2 dia jilat.aku x faham mangkuk ayu ni.cuba korang tgk

    http://peraktoday.com/wp/?p=71860&cpage=1#comment-205807

    ReplyDelete
  48. Ameno World bapok tak laku kah kah kah

    ReplyDelete
  49. turun salah naik salah.... entah apa2 ntah si ameno world nie... ish =.="

    ReplyDelete
  50. Please dont mock our first lady....u opposition keep on changing the truth.....and you're calling the goverment the fraud since you guys are the real fraud

    ReplyDelete
  51. korang sume kate kat aku macam-macam kan? aku cakap sebab ramai rakyat pakai RON 95... bukan RON 97... korang yang memang dah dibayar boleh la pki RON 97... majority rakyat tetap same... macam mane? sape lawan untuk rakyat sekarang?

    ReplyDelete
  52. biasa lah,Ameno World ni semua nya tak kena.selagi Pakatan Haram tak berjaya menawan Putrajaya,semua nak di salahkan.sampai Bantuan pun di kata kan rasuah.adakah Bantuan yang di beri oleh kerajaan ni semua Rasuah.kan duit rakyat di kembalikan kepada rakyat ??? apa cerita pula dengan kes di selangor ??? saya cabar Ameno World masuk kat sini dan beri komen dan beri kan bukti

    ReplyDelete
  53. Dey macha ameno....ko pnh gi luar negara kat europe ke australia ke?
    Harga ron97 ngan ron95 lbih kureng je beza 10-20 sen je....kat sni je la minyak murah nak mmpos kerajaan dah subsidi hbs2 tmbh2 lagi tuk ron95....klu xdk subsidi ron95 lgi mhl dari 97.....ko nk complain ape lgi gle?
    ko gi stesen minyak tgk la harge subsidi
    klu x puas hati gi la google
    hadoi
    kne kutuk sikit dah ngs mcm budak-budak xmacho ar

    ReplyDelete
  54. AMENO WORLD dah bertaubat ker? aku tgk kat anon yg bg link http://peraktoday.com/wp/?p=71860&cpage=1#comment-205807 kehkehkeh..baca weii...kehkeh..

    ReplyDelete
  55. ameno world dah tak laku..ranking dah turun.. sebab tu dia cuba cari publisiti murahan.. muahaha

    ReplyDelete
  56. ko tunjukkn kebodohan ko sendiri la ameno world! alaun tak masuk ke? kekekeke

    ReplyDelete
  57. ameno world dah tak laku..ranking dah turun.. sebab tu dia cuba cari publisiti murahan.. muahaha

    ReplyDelete
  58. whats your prob man,such a retarded person........your are noob Ameno World,datin Rosmah is not our PM......Najib is our PM,30 cent have be cut of and you still not satisfied

    ReplyDelete
  59. mcm nie la manusia xsekolah..mangkuk pastu bodoh menyusahkan org sahaja..dah dapat minyak murah xsyukur buat propa..manusia bodoh belagak pandai..ameno world buta tuli

    ReplyDelete
  60. ameno world nie mmg celaka...x gne...lahanat

    ReplyDelete
  61. kecohlah Ameno world nie..
    ala beza minyak ron95 ngn ron97 bape sgtlh. xpyh nk cari publisiti murah sgt blh x?? bnda kecik cmne pon nk jdikn isu.

    ReplyDelete
  62. ameno world nmpak mcm dajal je....

    ReplyDelete
  63. time minyak naik nak marah time minyak turun pun nak marah gak...ko nak apa ha ameno world?

    ReplyDelete
  64. hidup kalau tak menyakitkan hati orang xleh ke ameno world? ish xleh aku.. ish2

    ReplyDelete
  65. aku mmg x sngke...wajud gk orang mcm ameno world nie..

    ReplyDelete
  66. ameno world nie kan..kecik2 xnk MAMPOS...besa2 nyusahkan org plak...

    ReplyDelete
  67. sejarah pun dah menyatakan kalau nak jadi PM mestilah org lelaki beragama islam..LELAKI bkn PEREMPUAN.. AMENO WORLD 2 sendiri keliru gender..die pun xtahu apa gender die sebab 2 die kelirukan gender org..hahahahaah dasar jahanam..kesian2

    ReplyDelete
  68. ko main gitar je lah ameno world... tuihh!

    ReplyDelete
  69. minyak turun pon kecoh ke ameno world???

    ReplyDelete
  70. yeay harga minyak dah turun...tq tq tq

    ReplyDelete
  71. yahooo...baguslah Minyak dah turun...

    ReplyDelete
  72. Maka dengan ini aku mengesahkan bahawa Ameno World memang takde jantina! Spesis kesayangan ANwar, khaiikkk ptuiiihhh

    ReplyDelete
  73. amenoworld takde isu ... sarcasm yang tak menjadi , menyerlahkan kebodohan tersendiri ...

    ReplyDelete
  74. bila tgk statement Ameno World tu teringat kata2 sorang bapuk tu bila org suruh diam.."mulut tak dpt konek mana boleh diam maaaa.."
    agak2 Ameno World tu pun mcm bapuk tu jugak kot...sbb tu meroyan jer kerjanya..

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!