CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Saturday, July 14, 2012

PANAS BERAPI! APA BENDA PERMATA SENI BUAT KAT DUBAI NI?



Dasyat betul bebudak ni buat persembahan sampai terpukau le pak-pak arab kat Dubai tu!

Untuk foto penuh KLIK SINI

32 comments:

  1. Wahai Tuan Parpu, aku tak nampak pun permata dijari Rosmah! Kemanakah perginya cincin RM 25 juta itu???

    ReplyDelete
  2. SayA amat berbangga dgn budak2 ni drg telah mengharumkan nama malaysia... Apa2 pun kita ptt berterima kasih kpd ds rosmah kerana bg peluang kpd budak2 ni semua

    ReplyDelete
  3. Saya pun nak g dubai jugak....!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. Wow mmg terbaik lah apa yg datin sri buat ni saya sgt bangga tgk budak2 ni.... Mmg tetbaik

    ReplyDelete
  5. Mmg terbaik la DS.. Lepas ni confirm cerah masa depan budak2 tu..

    ReplyDelete
  6. Wow mcm mana saya nak bg anak saya. Join sekali ye
    Best nye... Klu blh saya sendiri pun nak join gak

    ReplyDelete
  7. Wow mcm mana saya nak bg anak saya. Join sekali ye
    Best nye... Klu blh saya sendiri pun nak join gak

    ReplyDelete
  8. Klu fah smpi pak arab pun Terpukau, x sia2 la jasa DS kat budak2 tu.. saper lg yg nak tlg diorang nak harapkan pembangkang, baik bg duit tu bukak kelab n pusat judi byk2... So , rskyat sekalin takkan korang buta hati lg.. Byk dah jasa yg DS ni bt kat negara kita.. Tskkan la isu dia x pki tudung korang nak jdkan alasan..... Tepuk dada tanya selera la woi!!!¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  9. Klu pak arab terpegun krg paham2 lah mcm mana bidK2 tu punya persembahan cuba bygkan gelek arab mcm mana. Hebat ni comfirm lbh hebat dr tu kan

    ReplyDelete
  10. Peh sampai ke dubai datin sri bwk budak2 ni mmg terbaik lah

    ReplyDelete
  11. tgk!!wlau pun sering dikituk oleh pmbgkang tapi trnyta usha DS Rosmah mmbuahkn hasil yg lumayan..tahniah DS Rosmah krn brjya mmbktikan apa yg diktak oleh pmbgkang hnya lah ftnah smata2..bodoh pnya pmbgkang,cari isu lain,isu ni xlaku sbb s\rkyat dpat mnilai usha mrni DS Rosmah..ko tu yg bdoh whai pmbgkang!!msi diorng pnas gler bla tgk vdeo ni,,ahahaha,,,good job bro!

    ReplyDelete
  12. Ayoyo byk best lah saya pun mau pergi dubai juga saya pun pandai menari juga mak arab manis semua pasti suka tgk saya menari saya blh harum kan nama malaysia juga sama mcm ini budak2

    ReplyDelete
  13. Aku risau, ngeri & rimas gak kot-kot Kak Mah ni akan jadi liability Tok Jib & BN. Publisitinya terlalu luas sangat kalau dibandingkan ngan Kak Mah (Tun Hasmah) dulu. Dalam TV ada, dalam paper ada dalam majalah pun ada, semua adaa!!. Walaupun niatnya baik tapi kita jangan abaikan persepsi pengundi kerana pengundi yang akan mengundi. Nak harapkan undi Kak Mah cuma satu jer!!!. Memang disebelah sana (pembangkang) diakui pemimpin mereka ada masalah moral but don't take things for granted. Jadikan Kak Jat sebagai contoh. Kadang-kadang publisiti untuknya lebih banyak dari PM sendiri. Ingat!!.. pengundi atas pagar sedang memerhatikan. Tok Jib..., tolonglah baca dan lihat dengan mata hati. Sebagai seorang pemimpin dan juga sebagai seorang suami please do something.

    ReplyDelete
  14. hebatnya anak2 permata hasil didikan rosmah mansor, sampai ke blog dubai buat persembahan

    ReplyDelete
  15. Klu dia tau nak buat apa yg dia buat tak salah kan lgpun dia buat benda elok bukan benda tak elok aku rasa mmg cde mslah klu kak mah nak buat apa saja dia berhak ok

    ReplyDelete
  16. Kita ptt bersyukur n berterima kasih kat datin sri abb dia byk berjasa pada negara....di blh je g jln sana jln sini. G saloon n lain2 tp dia tak buat pun dia sgp korbankan semua tu demi negara yg tercinta

    ReplyDelete
  17. byk nya kaki jilat dgn ampu....

    ReplyDelete
  18. Kebesaran rambut yang engkau miliki amatlah didambakan.

    ReplyDelete
  19. hah!!! memang terbaiklah DS Rosmah ternyata usaha beliau sehingga negara menkagumi malaysia.anak-anak PERMATA harapan negara.mesti pembangkang terpingga-pingga dengan janji kosong dengan tabur fitnah yang mereka cipta.meroyan sudah..

    ReplyDelete
  20. Patut la budak-budak tu menyanyi sumbang,cikgu dia pakar vokal.

    ReplyDelete
  21. ini la yg kita nk...maju kn pemikiran ank2 muda malaysia supaya dipndng tngi oleh dunia....bkn mcm anjing2 pas pkr dap....tw melalak...ng tulang diam...pas2 melalak lau tgk owg len buat kebaikn

    ReplyDelete
  22. nie yg rasa nak jadi budak2 semula..bestnya kalo zaman aku ada isteri PM giat mcm DS Rosmah

    ReplyDelete
  23. TANIAH DS DAN TERIMA KASIH KERANA MEMBERI PELUANG KPD ANAK2 MUDA NI DAN SEKALIGUS MEMBERI MEREKA MASA DEPAN YG CERAH. TERIMA KASIH DS.

    ReplyDelete
  24. tahniah!!!! DS Rosmah satu titik permulaan yang baik untuk anak-anak malaysia berjaya seperti menentung buluh biar dari rebungnya bukan mcm pembangkang membawa anak ke perhimpunan oren merosak corak pemikiran anak2 bodoh ibu bapanya

    ReplyDelete
  25. Janji DS untuk bwk bdak-bdak nie ke Dubai telah ditepati!
    good job well done :D

    ReplyDelete
  26. Bagi budakbudak nie merasa dan bagi mereka exposed kepada dunia luar adalah satu tindakan yang bagus....nie kalau nak harap pakatan buat jgn harap la
    penah drng sponsor bdk-bdk gi mne-mne?
    xdk kan?
    shadow goverment pun xdk ada hati nk memimpin negara pui pui

    ReplyDelete
  27. syoknya kecik-2 lagi dah smpai ke dubai pandai betol budak-2 tu buat persembahan mmg terbaiklah

    ReplyDelete
  28. terbaiklah kecik-2 lagi dah pandai bayangkan dah sampai ke dubai buat persembahan yang terbaik

    ReplyDelete
  29. bguslh dgn cra ni bakat budak2 tu dpt diasah..mmg bgoslh ape yg DS Rosmah buat nie..

    ReplyDelete
  30. Wow! I'm glad to have a prime minister's wife who cares for the country. Good

    ReplyDelete
  31. terbaik la DS....

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!