PANAS BERAPI! AKHIRNYA GAMBAR ASMARADANA GUAN ENG TERBONGKAR!



Sokongan yang diberikan oleh Wan Azizah kepada Betty Chew, isteri Ketua Menteri Pulau Pinang merangkap Setiausaha Agung DAP, Lim Guan Eng, sememangnya sudah boleh dibaca dan diagak. Sebabnya, Wan Azizah memerlukan seseorang yang senasib dengannya terutama apabila ianya bersabit dengan kejahatan KEMALUAN si suami.

Kata Wan Azizah, serangan yang dihalakan kepada Betty Chew adalah sangat keji!

Serangan apakah yang dimaksudkan oleh Wan Azizah? Adakah bertanya kepada Betty Chew di dalam Dewan Undangan Negeri Melaka, merupakan satu serangan? Adakah perbuatan Betty Chew terhadap RAINBOW tidak dianggap sebagai satu serangan?


Yang sahnya sekarang ialah, Betty Chew sememangnya telah melakukan serangan fizikal terhadap seorang wanita yang mempunyai skandal dengan suaminya sendiri.

Barangkali kalau bukan kerana Betty Chew adalah seorang pemimpin politik, maka tiada sesiapa pun yang akan peduli dengan perangainya. Samalah juga dengan Wan Azizah sendiri!

Anehnya, Wan Azizah bersimpati dengan Betty Chew yang telah memukul seorang wanita lain dan mengutuk mana-mana pihak yang mendedahkan rahsia tersebut. Namun pada masa yang sama, Wan Azizah langsung tidak bersuara apabila Rosmah Mansor, isteri Perdana Menteri Malaysia dikeji-keji, dikatik-katikkan dan dihina-hina walaupun Rosmah Mansor bukanlah orang politik dan tidak mempunyai sebarang jawatan dalam politik.

Serangan?

Nampaknya Wan Azizah sendiri sudah terdesak sehinggakan tidak tahu siapa yang diserang dan siapa yang kena serang!!!

Sumber: Flying Kick

7 Responses to "PANAS BERAPI! AKHIRNYA GAMBAR ASMARADANA GUAN ENG TERBONGKAR!"

  1. ha..ha..ha..kesian aku tengok jijah sepat kering ni....

    ReplyDelete
  2. Wan azizah adalah contoh isteri terbaik akhir zaman.
    Contoh yang telah mengundang dajal al-juburi

    ReplyDelete
  3. wakakakaka. Kehabisan modal politik?

    Pilihanraya semakin dekat.

    ReplyDelete
  4. kuat beno ngampu/ngutuk. hehehe. memang cam tu ker kerje bloger. janji ader asyukkkkkk.x kira doh dosa pahala.beringat ler weh.setiap yg hidup pasti mati.

    ReplyDelete
  5. Muka dua pompuan amoi tu seiras ler...memang taste LGE camtu, cuma satu daging ayam pencen ( da kenyal kena rebus 5 jam baru empok ) yang satu lagi daging ayam muda rangup boleh buat ayam dara nasi kukus.. LGE celaka lu nafsu kuat lagi.

    ReplyDelete
  6. Soi lek lagi hebat. Dok dlm bn buat citer porno. Umno pun ramai gitu. Hotel2 penuh dgn pelacur tiap kali persidangan.

    ReplyDelete
  7. Kasian la sama itu boss. Bini jauh ma. Mana tahan. Wa itu ah moi cun punya gambar letak sebelah itu ah soo mana boleh compare ma. Kasi can la sama dia. Cina punya olang ini affair affair tak pa punya. Melayu saja take boleh.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!