JOM KITA CLICK LIKE FACEBOOK TANDA PUTERA!

Aku tak tau apa yang bakal berlaku pada Filem Tanda Putera, so far aku tengok banyak betul rintangan nak siarkan filem yang berkisarkan pada Fakta Sejarah yang sebenar ni.

Sementara menantikan nasib tayangan filem ini, apa kata kita semua rakyat Malaysia click LIKE pada Facebook Tanda Putera. KLIK SINI

9 Responses to "JOM KITA CLICK LIKE FACEBOOK TANDA PUTERA!"

  1. Melihat pada kelembikan hisham aku yakin filem sejarah berdasarkan fakta sebenar ini akan diharamkan untuk tayangan umum.

    Tak caya kita tengok nanti.

    ReplyDelete
  2. like smpai lebam!!

    DAP Celaka!

    DAP Perosak Negara!

    ReplyDelete
  3. dap mmg babi...jom kitalike byk2 sebar kan kat kwn2 biar filem ini di keluarkan...nak takut buat apa filem ni berdasarkan sejarah bkn2 reka cita..terima lah kebenaran

    ReplyDelete
  4. filem ni ptt ditayangkan biar cina2 pukimak semua sedar n tau yg ,melayu berani bt apa kita nk tunduk dgn cina....

    ReplyDelete
  5. Buang masa tengok filem propaganda UMNO.

    ReplyDelete
  6. Propaganda UMNO?

    seriously? u can accept the book done by Lim Kit Siang regarding 13 may but u say this historical enactment is a propaganda?

    y u so stupid anon July 31, 2012 12:04 AM?????

    ReplyDelete
  7. just tell me where in the world is there any popaganda in this movie? its freaking history! this stuff happened before! LIKE THE MOVIE!!!!

    ReplyDelete
  8. tiada rusuhan kaum yang akan berlaku jika kita tayangkan balik perkara yang sudah berlaku.

    ia menceritakan satu kisah pengajaran tentang suatu peristiwa yang menggamit hati semua rakyat.

    rakyat sekarang jauh lebih bijak dalam menafsir baik buruk sesuatu tindakan.

    tayangkan sahaja cerita ini. tiada apa yang akan berlaku.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!