GEMPAR BERAPI! RUPANYA NINJA KENCING MANIS TU ADALAH BLOGGER SESAT PRODUK PAS!

Jaya Negara cedera selepas ditembak di peha dan tangan oleh pihak polis selepas dia dan rakan wanitanya enggan menyerah diri.

Rambo yang mati katak kerana menyerbu pejabat JPM dan cuba menyerang orang ramai dengan pedang samurai di pejabat itu tengah hari tadi rupanya seorang blogger yang menggelarkan dirinya Jaya Negara. Korang bacalah blognya yang entri pertamanya 1 Jun dan terakhir 30 Jun. Entri terakhir dia menulis tentang hidup dan mati. (Baca di sini...)  Tapi terus terang aku tak faham apa yang dia nak sampaikan. Pelik benar bunyinya.

Ikut kenyataan polis, lelaki Rambo ini mengangkat dirinya sebagai Imam Mahadi (adeh... ramai yang mengaku jadi Imam Mahadi). Namanya aku sudah peroleh tapi tak perlu aku sebutkan di sini. Tak dapat dipastikan sama ada dia ni penyokong mana-mana parti sebab dari blognya itu tidak digambarkan ideologi politiknya. Pas pun dia bantai, Najib pun dia bedal. Tapi dia banyak bercakap mengenai ketuhanan,

Biodata Jaya Negara dalam blognya.
Jadi aku tak beranilah nak kata dia ni orang Pas ke apa ke. Mana ada orang Pas yang pakai lilit kain gambar tengkorak, tak berbaju sehingga nampak aurat dan pusat, Lepas tu bawak perempuan lagi tu yang statusnya tidak diketahui sama ada isterinya atau teman wanitanya atau siapa.

Apa pun aku anggap tindakan Jaya Negara mengamok di JPM adalah sangat bodoh. Dibodohkan dengan tujuan serangan itu untuk menggulingkan kerajaan, Tak tahulah aku sama ada mamat ni terlebih tengok movie Rambo atau sebab ambil semangat Bersih 3.0. Yang pasti dengan kebodohannya itu dia akhirnya mati katak!

Sumber: Mesin Taip Buruk!

HOUSE PK: Yang mati katak tadi tu rupanya sangat bencikan Agong dan Sultan. Artikel Penuh boleh baca disini

Tak sangka aku, selama ini aku biasa dengar blogger jadi YB, tapi ini kali pertama aku tengok Blogger jadi Imam Mahdi! Pergghhhh

15 Responses to "GEMPAR BERAPI! RUPANYA NINJA KENCING MANIS TU ADALAH BLOGGER SESAT PRODUK PAS!"

  1. Tak sangka yg Imam Mahdi ada tulis blog rupanya... Nabi tak bagi hint pun?

    ReplyDelete
  2. pening giler bce blog dia..satu patah haram pun x paham..

    ReplyDelete
  3. Ni menunjukkan ada dikalangan bloggers ni calun2 Hospital Bahagia,, atau graduan dari situ.Kalu ada yang percaya totok, maknanya peminat setia siri kesihatan Mental, terutama yang dah rasa berada di pintu syurga dengan sekadar memangkah PAS dan mewakafkan otak dan benak kepada Mursyid TG Nyanyok.

    ReplyDelete
  4. Kot ye pun nk jadi rambo perut tu biar ler berketak-ketak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak berketak ketak atau berbonjol bonjol, kurang kurang boroi nya ada jugak satu bonjol.

      Delete
  5. nanti ada orang jatuhkan hukuman, dia ni syahid.

    ReplyDelete
  6. Hahahaha...nampak mcm sinetron al-Maunah saja, nasib baik dia tak minta polis nyanyi lagu P.Ramlee jika tidak episod lawak di JPM ini boleh dipanggil "Al-Maunah Movie II"
    Apapun al-fatihah utk beliau...

    ReplyDelete
  7. IMAM MAHDI APANYER TAK PAKAI BAJU TAYANG PUSAT NAMPAK AURAT CAMTU..

    ReplyDelete
  8. ANON July 10, 2012 2:32 AM & July 10, 2012 5:17 AM

    Kamu berdua luculah..hahahha

    ReplyDelete
  9. mungkin inikah akibatnya kalau terlampau percaya dengan fatwa sesat(ularmak pati) dan fitnah yg menjadi rencah kehidupan.

    ReplyDelete
  10. cuba baca blog mamat ninja nih
    http://www.jayanegara1234.blogspot.com/
    abis semua dia caras baik BN atau PR ... samada wayar banyak dah putus ... atau terlebih lalok (geng "morfin"?)
    ada sorang lagi yang kena perhati sikit ..Naman Ali Osman http://www.blogger.com/profile/06814488834256871213

    ReplyDelete
  11. Salam,

    Saya ada baca blog yg arwah ni tulis..saya rasa arwah ni dlm proses mencari kebenaran dan cuba merungkai rahsia dlm kerahsiaan tetapi tiada penunjuk jalan kearah yg benar.Arwah ni sebenarnya dlm kekeliruan semasa proses pencarian ini dan akhirnya beliau cenderung kearah menyalahkan semua pihak terutama kerajaan,ahli2 politik raja-raja melayu dan tak terkecuali alim ulamak.

    Semuga Allah mengampuni dia yg keliru dlm pemcarian itu. Al Fatihah.

    somewhere in time.

    ReplyDelete
  12. ada 2 lagi kawannya yg terpengaruh kat blog jaya negara tu iaitu hambali dan ali osman... mohon polis membuat siasatan lanjut

    ReplyDelete
  13. nak tiru mat rambo yg mengamuk kat mahkamah satu masa dulu kot...... tapi dia silap tempat la......

    ReplyDelete
  14. PK,

    GILA ISIM BENAR GEMULOH JAYA TUH!!!!!!!

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!