CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Sunday, July 15, 2012

GEMPAR BERAPI! LUAHAN RAKYAT PENANG PASAL PAKWE 'RAINBOW'

Terbaik kan?

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

14 comments:

  1. Hahaha mmg tetbaik lah bro

    ReplyDelete
  2. Patut dr dulu lg dah halau guan eng ni blik .... Berambus la ko guan eng.., cina anak ham yg bt dajal kat bangsa melayu kat penang ni mmg x ptt stay kat penang

    ReplyDelete
  3. he3..bila nak dilepaskan lastik tu..

    ReplyDelete
  4. Salah tu....patutnya tulis "balik ke China"....!!! Tak reti diuntung punya apek sial ni!!!!

    ReplyDelete
  5. Salah tu..... Patutnya tulis "BALIK KE CHINA"... Tak sedar diri betul apek sial ni!!

    ReplyDelete
  6. Prince of noob yg mkn taik anjing cina babi ni, ko ptt dibuang negara@ hantar kat israel.... br padan dgn muka ko...

    ReplyDelete
  7. Lambat betul diorang nak lepas lastik tu.. Ramai yg x sabar tu.... Ptt kita letak taiko2 cina anak haram kat situ skali... Barulah best....

    ReplyDelete
  8. lastik ni menghala ke aik itam target betoi-betoi ke lok kongsi

    ReplyDelete
  9. lastik ni menghala ke aik itam target betoi-betoi ke lok kongsi

    ReplyDelete
  10. lastik ni menghala ke aik itam target betoi-betoi ke lok kongsi

    ReplyDelete
  11. lastik ni menghala ke aik itam target betoi-betoi ke lok kongsi

    ReplyDelete
  12. Saya rasa Tuan Parpu tersilap dalam isiu ini. Mengikut kajian saya lastik itu dihalakan kearah Putra Jaya dan harapan serta doa rakyat jelata adalah bahawa sasaran ini dicapai. Kita ucapkan Selamat Berjaya pada YAB Tuan Lim Guan Eng.

    ReplyDelete
  13. hahahha. lastik tu hala kat teggah-2 laut kasi ikan jows makan baru betol

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!