EURO 2012! HOUSE PK MENYOKONG ITALIA!

Pagi nanti Italia akan menentang Espanyol! Aku dengar PM turun ICT Shah Alam untuk menonton bola secara live dari sana, Noh Omar pun ada sekali. Kalau korang nak join mereka turun la kesana!

Aku yakin Itali akan menang! Berapa scorenya? Aku tak pasti yang pasti ITALI akan jadi JUARA EURO 2012

18 Responses to "EURO 2012! HOUSE PK MENYOKONG ITALIA!"

  1. Apadah jadik macam budak2 main bola...4 KOSONG!!!!! HAMPEEEEEEEEEH......

    ReplyDelete
  2. Kah kah kah Italy kena buli dgn Spain

    Kah kah kah

    ReplyDelete
  3. Kah kah kah Italy kena buli dgn Spain

    Kah kah kah

    ReplyDelete
  4. hahaha..dah kalah pun...

    ReplyDelete
  5. Italy udah tumpor weh....

    ReplyDelete
  6. Sorry-lah Bro Parpu, Sepanyol belasah Itali 4-0. Menang kalah adat game.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. italy sudah kalah hehe

    ReplyDelete
  9. 4-0...hahahahahaha..bawak balik telor ke..

    ReplyDelete
  10. apa cerita bai..4-0....kah kah kah..anyway happy bersukan jangan mc sudah..

    ReplyDelete
  11. haha italy dah kalah... btw gua tak tengok dah euro lepas team favorite gua iaitu brazil tak dapat masuk euro

    ReplyDelete
  12. yang manaparpu sokong mesti kalah. Macam UMNO la..

    ReplyDelete
  13. mintak maaf la ya.....4-0
    SPAIN is the Champion

    ReplyDelete
  14. he he he he ....menang ker?

    4 - 0 beb... hehehe...

    ReplyDelete
  15. Ceh! Italy memang takleh pakai! Tahniah kepada penyokong spain. Italy ni layak bertanding kat Asia Cup je la nampaknya

    ReplyDelete
  16. analogi

    spain (PR) vs italy (BN)

    4 - 0

    kena belasah hahahaha

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!