CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Thursday, July 19, 2012

EMAIL BERAPI! LAGI KISAH DAP RACIST YANG MESTI DIBACA

Lepas aku publish isu Syed Mokhtar, maka sekarang ni ramai dah mula hantar email kat aku dan menceritakan pasal betapa racistnya kaum DAP ni, meh baca kat bawah ni:

Sebelum Perak Hanjoong di take over oleh YTL ada satu brand simen yg Perak Hanjoong keluarkan ia itu Cap Unta/Camel Brand.

Setelah di take over by YTL terus cepat-cepat Cap Unta di tukar kepada Cap Dragon walau pun masih terdapat banyak (ribuan) stock kampit bungkusan Cap Unta/Camel Brand.

Begitulah puak-puaka chuvanis yg begitu anti malays & islam.

Perhatikan saja dalam isu roti gardenia dan Lynas mereka nee tiada share jadi begitu busuk hati dan dengki kerana kedua products adalah profit making yg terbaik.
Bayangkan product-product dari Lynas harga sekilogram product ada yang murah berharga USD20/Kilo dan product yg termahal USD2,000/Kilo.

Walau apapun syabas Lynas second phase is on-going and expected to be completed early next year.

Jadi fikir-fikirkanlah bangsa Melayu untuk hari-hari mendatang.

Azuma Rio

16 comments:

  1. Kaum racist hanjing ni mmg x sedar diri.., hopefully LYNAS project will keep going tanpa sebarang halangan walaupun kita tau confirm akan ada babi hutan yg cuba nak cr isu berkenaan perkara ni.... Racist2 ni takkan senang duduk samapilah bangsa melayu ni pupus dari malysia ni...

    ReplyDelete
  2. biasalah cina mana boleh tengok orang senang . orang senang je dia mula lah terbakar . dorang ni memang haram jadah!

    ReplyDelete
  3. kaum babi nie mmg haram semua project yg melayu ushakan mula lah babi2 nie akn jd ank haram mula nk tunjuk kuasa...tp yg sedihnye ade melayu yg pasal 20hingit sangup sokong babi racist nie

    ReplyDelete
  4. racist gla anjing2 cina nie sangup buat ape saje demi nak jatuh kn melayu,,x malu ke dah ah tingal kat negara islam pastu nk jatuh kn melayu kalau nak sgt semua cina yg brkuasa g ah blik cina..

    ReplyDelete
  5. BILA ADE ORG MELAYU YG CERDIK MELAYU KITA TAK DPT NAK TERIMA, LYNAS DAH DIKAJI DAHULU, KERAJAAN TAKKAN BODOH MELULUSKAN PROJEK TANPA PERIKSA BAIK BURUK LYNAS. SEBENARNYA KAUM RACIST ANJING SAJE JE NAK CARI SEBAB UTK JATUHKAN PROJEK LYNAS. SEPAPTUTNYA ORG MELAYU KITA PATUT BANGGA DGN KEJAYAAN ORG MELAYU, INI TDK LAGI NAK KONDEM. SEDARLAH WAHAI ORG MELAYU. WAKE UP PLS

    ReplyDelete
  6. nampak sgt cina babi mmg busuk hati...bila melayu dpt profit tinggi mcm2 benda drg nak buat klu blh drg tak nak melayu maju drg nak yg untung bsar semua kaum drg yg dpt...melayu keja bwh drg....drg ingat ni negara bpk drg tak sdar diri dah lah menumpang elok kita halau je semua cina kat malaysia ni mcm anjing sebb drg semua busuk hati racist sgt2 klu blh semua drg nak sapu

    ReplyDelete
  7. "If the plant goes ahead, it will make Malaysia the second-largest processor of rare earths in the world, and a vital supplier to Japanese industries currently dependent on Chinese supplies."

    That is the truth why many chinese in Malaysia are so mad.It just about business and monopoly.If this people care about earth,they already chase the illegal and legal factory all across in Malaysia that produce toxicity waste and force them to shut down the operation IMMEDIATELY.

    Don't cha?

    ReplyDelete
  8. apa lagi...buy last dr cina...

    ReplyDelete
  9. cina ank anjing cmpur babi...sbb 2 dorg bela anjing mkn babi...aku da ckp da ...kita kna hapus kn kaum cina dari malaysia..lau x dorg akn buat malaysia nie bapak dorg pnya negara...smua org boleh tgk kaum babi+anjing=cina nie mmg jns nk tunjuk dorg berkuasa

    ReplyDelete
  10. dasar kaum yg racist,sampai ke mampos pun cina sial mkn babi ni akn racist jugak....mana cina sial ni boleh tengok org islam lebih maju dari meraka,mmg dah terbukti yg cina ni mmg racist.....cina sial ni nk pulun kat bangse dia je,jgn harap dia nk tolong kaum lain.....cina berani tunjukkan yg mereka tu racist sebab de gak melayu yg masih sokong mereka walaupun dah tau cina tu racist

    ReplyDelete
  11. mmg dh tau dn dh nmpk sgt yg cina racist keparat sume nie mmg nak jatuhkn melayu je..diorg mne blh tgk klu melayu kedepan sikit dr depa. ada sja bnda yg depa akn wat utk jtuhkn melayu.dasar cina tak sedar diri!

    ReplyDelete
  12. wahai melayu2 yg suka sgt ikot punggong cina tu sedarlh anda... buka sikit mata anda tu tgklh wrna cina yg sbnrnya...tak kn tak nmpk lg kot ke buat2 tak nmpk sbb dh kna sogok..!

    ReplyDelete
  13. ini guan eng banyak celaka....bila mau mampos xtau lah...dah banyak penipuan dia buat...cukup2 lah guan eng...lu sama lu punya bangsa patut berambos dari sini lah...bikin susah saja sama orang lain...lu punya bangsa semua sama saja macam lu...lu sudah makan babi bnyk sangat...macam mana lu punya perut penuh cacing...macam tulah hati lu banyak busuk......

    ReplyDelete
  14. Aku rasa penang ni tak dpt nak diselamatkan lg lah sbb cina mmg dah ambik alih kaw2 melayu kat sana pun semua mcm dH kena beli je aku tgk.. Padahal kita semua tau klu syed mokhtar yg pegang share mesti melayu senang kan tp napa drg tak nak bertindak aku pun tak tau lah

    ReplyDelete
  15. dorang ingat dorang je reti wat bisnes dan nak monopoli segalanya..sebab 2 xle tngk melayu berjaya..hati dorang kan komunis..aku mang cukup meluat tengok dorang..

    ReplyDelete
  16. DAP mmg haram la..bangsa suka rampas hak org..cina2 sial..yg lagi sial melayu2 yg sokong DAP..bodoh punya melayu xnampak ke ha korang yg luaran je cantik cube tngk dlm dah terlopong dimakan anai2..mcm la DAP punya perangai senyap2 guna hampa demi kepentingan dorang dah dapat nanti depa letak la korang bawah kaki..

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!