CILI KASI TARUK! HOUSE PK MENDEDAHKAN SIAPA RBF ONLINE SEBENARNYA!

Nak tahu siapa RBF ONLINE? KLIK SINI

15 Responses to "CILI KASI TARUK! HOUSE PK MENDEDAHKAN SIAPA RBF ONLINE SEBENARNYA!"

  1. Dia ni laki tiri mak kau Noob

    ReplyDelete
  2. Prince noob ni mmg bodoh dah ko baca benda tu ko tak paham2 lagi ke? Ko ni mmg suka tanya soalan bodoh kan

    ReplyDelete
  3. Eh babi ni ko ni mmg sial kan. Odoh nak mampus dah org bg baca tu baca je lah yg ko nk byk bunyi sgt ni pasai apa.... Menyakitkan hati aku je

    ReplyDelete
  4. bengap betullah ko ni noob bodoh gampang............

    ReplyDelete
  5. prince of noob mmg suka tny soalan yg bodoh, yg tak msuk akal...
    nak wat mcm mn dh dia bengap kn tak leh buat apelah..

    ReplyDelete
  6. memang bodoh la orang-orang melayu yang sokong dan tergila-gilakan DAP tu... banyak bukti yang keluar mengatakan DAP adalah parti politik perkauman...

    TS Syed Mokhtar tidak bersalah dalam hal ini dan PCCC sepatutnya pon tidak ditubuhkan...

    orang Pulau Pinang patut pikiak la siket... hangpa xmau ka TS Syed Mokhtar bagi maju Penang Port tuh? Silap-silap Pualau Pianang boleh lawan Wilayah Persekututan dari segi kekayaan kalau TS Syed Mokhtar dapat Penang Port tu... dala syed mokhtar tuh ada Seaport, dah memang terang lagi bersuluh maju gila nak mampuih! xkan orang penang xmau jadi kaya kot? apa bodoh sangnat ni?

    ReplyDelete
  7. RBF adalah seorang blogger! menjawab soalan kau x PON?

    ReplyDelete
  8. lps baca apa yg rbf tulis sebak gila dad ni air mata aku mengalir sgp seorg laki buat kat isteri dia mcm ni di bulan yg mulia ni dia anjing kan bini dia aku percaya allah akan byr cash kat dia....aku juga seorg wanita hanya wanita blh faham naluri wanita....laki sial mcm ni ptt nye dr awal dah tgl...tgk lah bp lama plak doa akan bertahan dgn ppuki muda tu biar dia ajar jantan jalang ni ckp2

    ReplyDelete
  9. kesian bini ahli parlimen tu... bersbarlah puan .... moga2 suami pukimak puan akan mendapat balasan yang sewajrnya kelak.. klu kat dunia terlepas, akhirat nnt belum tentu selamat..........

    ReplyDelete
  10. prince of noob ni bagus sebab dia mengaku yang dia bodoh...
    tu yang dia letak nama dia prince of noob....suka sangat tanya soalan-soalan yang bodoh

    ReplyDelete
  11. RBF sape xkenal..
    die kan blooger yang memperjuangkan hak melayu..
    dan membateras semua niat2 cina-cina DAP...teruskan usaha anda..

    ReplyDelete
  12. Cuba krg tgk kat blog rbf ada cite pasal ahli parlinan haramjaddah tu... Ni semua bangsa pukimak pengikot guan eng ni lah.. Pembangkang semua sama je bino sendiri pun tak leh nak jaga mcm mana nak jaga negara tah... Org2 zalim mcm drg ni mmg suka bt hal

    ReplyDelete
  13. noob kau ngaku bodo tak per..sebab kalau engkau bodo masih ada harapan untuk belajar sampai pandai..jangan jadi bodo tak boleh diajar sudahlah noob..hehehe..kang ada yang makan kaki jawabnya..ngiahaha..gurau jer noob jangan marah yer...kalau marah nanti kena jual...

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!