CILI KASI TARUK! AMENO WORLD DAN MILO SUAM CUBA MENGGODA PAPA GOMO!

Wahai Pembaca sekalian, kalau korang bangun untuk bersahur dan melayari blog aku yang tak seberapa ini, aku nak share dengan korang satu story panas punya. Ini story pasal blogger takde jantina dan blogger pondan dok menghentam Papa Gomo, boleh dikatakan setiap hari la.

Korang nak tau kisah penuh pasal isu ini, KLIK SINI

Pada pandangan aku, pakatan dah memang desperate nak mampos sebab tu mereka akan cari apa saja jalan untuk pastikan mereka tetap popular, bayngkanlah selagi ada artis dalam malaysia ni semua mereka kata masuk PAS, Klik sini untuk pendedahan Blog Cili Padi.

So low class la u allzz, eeuuuwww, aku pun terkena penyakit macam blog artis tu semua. Muahaahha, anyway, apa la sangat si Ameno 'tekde jantina' World dan Milo Gay Suam tu kalau nak dicompare dengan blog King Papa Gomo?

Beberapa hari lepas Lim Kit Siang, si pembunuh melayu pada Tahun 1969 ni telah mengatakan bahawa dia bimbang dengan cybertroopers UMNO yang kuat buat fitnah, tapi apek pokemak tu, (oppsss bulan puasa aku takleh maki) dah lupa si Milo Gay Suam siap offer kepada Facebookers untuk menjadi cybertroopers dengan gaji 500 sebulan! Apa barang beb?

Aku tak heran la dengan pemimpin ke penyokong Pakatan kuat menipu ni, tapi aku heran manusia bebal yang masih lagi boleh percaya dengan si PENIPU ni semua! Owhhhh

17 Responses to "CILI KASI TARUK! AMENO WORLD DAN MILO SUAM CUBA MENGGODA PAPA GOMO!"

  1. biasa lah org yg xde jentina pondan2 mmg mcm tu perangai drg suka mengata padahal drg yg lebih...tp aku kelakar pun ada sbb confident level drg terlalu tinggi bsampai sgp cr pasal dgn papa gomo drg dgn papa gomo tu di antara langit dgn bumi lah...sebut papa gomo semua org tau...sbb ameno world n milo suam emmm takse sapa tau klu tak baca blok ni...so sedar2 lah diri tu ckit ye,jgn lah buat muka tak malu sgt k

    ReplyDelete
  2. ahahahahaha..mmg dh trdesak thap dewa pmbgkang ni...malu la wei!!mcm mna diorng xpns bro..korang smua bloger UMNO hari2 dok ddahkn prngai bruk pmimpin diorng,mna blh mcm tu..pmimpin diorng xprnh buat slah doe,..bloger2 UMNO bkn nk brtndg PRU pun...

    ReplyDelete
  3. nk buat mcm mna..artis yg join parti diorng smua dh expired,mna laku..artis yg dh xde populariti,sape nk heran??itu yg dia cuba nk kaitkn artis2 popular plak..biasa lah bro...publisiti MURAHAN.....

    p/s:klau rosyam nor,afdlin shauki,zizan ke yg msuk PAS xpe gk diorng nk kcoh...

    ReplyDelete
  4. klu umno smua fitnah la apek??klu lu punyer parti smua btul la itu mcm ka apek??????lu pun blogger smua ckp betul la....lu punyer blogger lg busuk punyer olang......lu punyer blogger klu gabung pon belum tentu bleh tumbangkan papa gomo...sbb apa sbb papa gomo berani kerana benar bkn mcm lu punyer blogger x dae telur smua.....nmpk sngt la lu punyer pakatan pemusnah negara sudah goyang sama papa gomo......kesian2...hahaha....

    ReplyDelete
  5. sampai goda papa gomo hahahaha...nasib baik papa gomo x tergoda...dngn blogger2 pencacai2 pkr nie.....

    ReplyDelete
  6. memang betol sape yang percaya pembangkang ni mmg bebal tahap maximum....dah terang2 pembangkang ni kuat menipu...tp still nk sokong jugak...apalah korang dapat aku pon xtau...

    ReplyDelete
  7. memang berani lah blog-blog seperti PK, gomo, rbf, GAP dan lain-lain! sekurang-kurangnya blog-blog yang disebutkan tadi berada di pihak kebenaran... memperjuangkan kebenaran untuk mendidik rakyat kearah kebenaran! keep it up!

    ReplyDelete
  8. cuba kau tgk blog diorng btul2 bro..blog diorng laku sbab kat tjuk diorng msti mention nma 'papa gomo'...klau nk hrap artikel yg mreka buat,hampeh!!nyah apa2 dia dok meroyan...btul bro,ak rsa bloger pmbgkang ni syok sndr jer,xstnding lgsung ngan bloger BN...low class!!

    ReplyDelete
  9. Blog PR semuanya berlandaskan pemfitnahan dan pembelaan kaum-kaum durjana!

    ReplyDelete
  10. blog dorg mana ada ksh2 yg mnunjuk kebenaran....smua nya yg memburuk2 kn pemerintah...bla ada blog mcm papa gomo nie...dorg xleh ddk sng la...sbb ada yg memberi kebenaran...taktik pebngkng nie dari dlu smpai skrg nie sme je....cer korg cri taktik bru...geli sial aku tgk kome2 nie...dala xdek jantina byk bunyi lak

    ReplyDelete
  11. iskh3 dasyat2..geli aku eh dego pun..sabo noh papa gomo..ujian bulan pose..depa 2 dah terdesak rasa dah semakin kalah dah xbole nak main taktik kotor sbb org dah nampak kebenaran puak2 mereka so 2 la yg jadi begini..

    ReplyDelete
  12. WOB(world organization bapok)July 22, 2012 at 2:35 PM

    teman tgk deme2 nie makin desak la...da taw kte nk kalah...deme gna la taktik kotor...teman taw sngt da...deme2 nie ptt bg je kt nuar porkhim...baru la serasi...x gitu ke

    ReplyDelete
  13. perh air liur ku meleleh tengok ameno world n milo suam,sexy giler sial.......mst papagomo tergode punye,mst sekarang mereka tengak berdating ngan papagomo......dasar manusia yg xde jantina nk cari publisiti tuk blog n parti pembangkang,hari2 buat fitnah pasal kerajaan.....hina betul org2 pembangkang ni,mereka desperate giler nk memerintah malaysia ni....cermin diri dulu la wei,perangai cm org retard de hati nk jatuhkan keraajan

    ReplyDelete
  14. haha ade pulak mcm nie..
    siap nk goda papagomo lg tu..
    eeeuuwww ingt papagomo selera ke tgk korg tu ha..dhlh tak dek jantina lg2 mau lebih2 pulak.
    dah tak dek idea ke smpai cenggini jadinye..ksian2..

    ReplyDelete
  15. Mcm gambar beruk hitam danpemuda ameno saja

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!