BESTNYA! CONFIRM PKR AKAN HANCUR DISEBABKAN YB JAMBAN AZMIN ALI!

Kasih sayang Anwar Ibrahim kepada Azmin Ali sememangnya tidak boleh dipersoalkan. Azmin boleh buat apa-apa sahaja, Anwar Ibrahim tidak akan berani marah. Bahkan apabila Azmin sedang memporak-perandakan PKR dengan gelagat-gelagatnya yang gila kuasa dan kedudukan, Anwar Ibrahim yang merupakan KETUA KUKUBESI PKR, hanya mampu tersenyum dan mengalihkan kepada persoalan lain.

Namun sesuatu yang menjadi masalah di Selangor dan di seluruh Malaysia sekarang ialah, usaha-usaha terdesak Azmin Ali untuk memperkukuhkan kuasanya dalam parti tersebut. Dikatakan, sikap Azmin Ali sedang menjadi punca kepada perpecahan dalaman PKR yang sangat teruk biarpun PKR dan Anwar Ibrahim cuba untuk tidak atau buat-buat tidak peduli.

Azmin meletakkan orang-orangnya untuk PRU13!

Itulah yang dinyatakan oleh Raja Petra Kamaruddin atau RPK.

Menurut RPK, orang-orang yang dipilih oleh Azmin nanti adalah loyalist yang mempunyai pendirian, 'Apabila diminta untuk melompat parti akan bertanya, 'setinggi mana'.' Azmin memerlukan orang-orang seperti ini untuk membolehkan kedudukannya terjamin dalam PKR dan arus politik semasa.

Azmin amat sedar, dengan kehadiran seorang lagi anak perempuan Anwar Ibrahim dalam PRU13 nanti selepas Nurul Izzah serta gandingan Wan Azizah dan Anwar Ibrahim, sekaligus membentuk sebuah dinasti politik yang paling menarik sepanjang sejarah politik Malaysia, dia memerlukan pakatan lain yang lebih kukuh untuk memastikan dia terus hidup dan terus mendapat tempat dalam PKR.

Seperti yang diketahui, Azmin Ali bukanlah figur yang disukai oleh para pemimpin PKR sendiri. Apa yang dilakukan oleh Azmin Ali terhadap Khalid Ibrahim serta beberapa orang yang lain, termasuklah Zaid Ibrahim dan Jeffrey Kitingan, sudah cukup untuk menunjukkan keserakahan dan kerakusan Azmin Ali yang sudah tidak sabar-sabar untuk memanjat tangga tertinggi.

Justeru, jangan terkejut sekiranya Azmin Ali akan 'bekerjasama' untuk memastikan Anwar Ibrahim masuk ke penjara memandangkan untung paling besar akan diperolehinya sekiranya Anwar dipenjarakan. Lebih daripada itu, dengan pemenjaraan Anwar Ibrahim, anak-anak dan isteri Anwar Ibrahim juga akan kehilangan tempat dalam PKR!

HOUSE PK: Ini aku petik dari blog Flying Kick. Memang sah PKR akan berkubur disebabkan Azmin Ali dan aku pun sangat suka sebenarnya kalau parti yang gilakan seks bebas ni mampos dan terkubur. Ada pun takde faedah beb, bukan nak tolong rakyat pun, asyik penuh dengan skandal je! Ptuuihhh

23 Responses to "BESTNYA! CONFIRM PKR AKAN HANCUR DISEBABKAN YB JAMBAN AZMIN ALI!"

  1. Kasi bungkus sama PKR ! Takda effect pun kalau ada dah lah tak tolong rakyat buat macam macam skandal lagi pooorahhh!

    ReplyDelete
  2. Hahahaha... Rumah kata pergi kubur kata mari..... Mampuslah ko anuar...

    ReplyDelete
  3. wkakakakak aku tgk sial nie mcm anwar part 2 je....kaki rembat pe yg ada...hahahah ppuam melayu jge2 ye ngn buaya nie...syok aku tgk dowg nie gadoh sesama dowg...hancuss lg bgs

    ReplyDelete
  4. padan muka jntan gyla nie...npe nk cover2 muka?ptt biar smua org tgk betina 2 ank spe!!!!

    ReplyDelete
  5. lawak la sial aku tgk pebngkng2 nie...peragai da sama ngn yahudi kuat men betina...betina lak bodo sngup jd hamba seks semata2 untk duet...bodo

    ReplyDelete
  6. dasar parti yg terkenal dengan double s(skandal and sex),hari2 de je kisah pembangkang ni dgn kes double s mereke.......perangai cm ni agak2 masih ade lg ke rakyat yg nk sokong mereke,de lg ke rakyat yg nk mereke ni memerintah negare...lingkup negare kalau mereka ni yg memerintah,habis rosak ank2 muda Malaysia....berfikir la rakyat,anda mampu mengubahnye

    ReplyDelete
  7. Sapa yg sokong pkr drg semua gila sex sebenarnye... Drg nak melakukan sex bebas sbb tu drg sokong pkr... Terutamanye org2 gay n lesbian....

    ReplyDelete
  8. Org2 pkr ni semua gila kuasa lah

    ReplyDelete
  9. tengok2 bukak mata besar2 wahai rakyat2 malaysia terutamnya melayu..betapa kotornya PKR ini..mcm nie ke ha moral seorg pemimpin..kalau mereka pegang malaysia abis semua nak2 anak2 dara silap2 bini2 org jadik mangsa..nak ke korang..kalau korang xsedar lagi xtaula korang nie manusia ke binatang

    ReplyDelete
  10. BARU PADAN MUKA ANWAR ASYIK SIMPAM ORG GILA SEKS AJE OPS LUPA APA KURGNYA ANWAR DIA PUN SAMA JUGA.

    ReplyDelete
  11. AZMIN NI GILA KUASA, ANWAR NI YG BODOH NAK MAMPOS, ELOKLAH TU ANAK BERANAK GILA KUASA PKR. NANTI KALAU ANWAR DIPENJARAKAN BLHLAH AZMIN DPT KUASA PENUH. ELOKLAH TU SEMUA GILA KUASA.

    ReplyDelete
  12. apa nak jadi dgn parti PKR ni, sudahlah tu krg bubarkan ajelah parti ni sebab semua gila kuasa aje. azmin dgn perangai mcm setan, anwar kenapa kau diam aje dgn azmin ha? kaun tkt dgn dia ke.

    ReplyDelete
  13. pehhhh!! mmg bgus artikel ini...orang2 pkr ni sumenya xleh pakai...ada jugak orang yg msh nk mereka ini menang...bukti da de depan mata...tp msh nk percayakan PKR...CUBE LA PIKIR2 DLU....

    ReplyDelete
  14. ini anak kepada anuar ibrahim...perangai da nk same...orang tua gtal....kubur da memanggil tp msh xreti2 nk insaf ke....

    ReplyDelete
  15. Azmin ali mmg cinai tahap gaban....... Nasib baik dia x jadi menantu najib klu x hancus negara ni.. Merempat la semua rakyat... Org yg jual negara mcm dia tu ptt dihantar ke somalia... Biar dia tahi hargai apa yg dia ada skang ni

    ReplyDelete
  16. UMNO Bodoh lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. panaske cai.....

      Delete
  17. Salam bro. Satu soalan sahaja. Apa jasa PKR kepada rakyat? Sesiapa boleh jawab?

    ReplyDelete
  18. x kisah la Azmin Jamban ke..

    JANJI SELANGOR PAKATAN RAKYAT YANG PUNYA!

    KO ADA?

    wakakaka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. SELEPAS PRU13 NI ADALAH.. MASA TU KAU ADA.... HA..HA...HA. PADAN MUKA.

      Delete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!