ABIS LA KAU JUBURI! VIDEO KAU KUTUK DAN HINA DAP SERTA PAS BAKAL TERSEBAR!

12 Responses to "ABIS LA KAU JUBURI! VIDEO KAU KUTUK DAN HINA DAP SERTA PAS BAKAL TERSEBAR!"

  1. mana u mau lari anwar??????

    ReplyDelete
  2. agak2 israel bleh terima anwar x?

    ReplyDelete
  3. ah..... masuk sembunyi la ke lubang tak cebok pukee cina ko tu Anu.

    ReplyDelete
  4. hi blogger kalian...please add my blog to ur link..tq
    http://devvenkumar.blogspot.com/2012/07/soal-jawab-pasal-anwar.html

    ReplyDelete
  5. hahaha..tgk muka pun dah tau muka cari duit...ko semua tunggu la sampai kambing berkokok nak tgk video tuu...semua dah kena perbodoh dgn samdol tuu

    ReplyDelete
  6. Maaf, bukan maksud utk mempertikai, cuma hairan krn sebelum ini dah byk yg diperkatakan ttg bukti2 bersangkut paut dgn aljuburi wal kunyiti, ummi hafilda pun ada ckp nak dedahkan, senator nalla pun kata ada,ttp hakikatnya hanya sekadar bualan mungkin nak masuk tv, kot? Atau depa ni suma nak tunggu org bayar material yg depa ada sebelum didedahkan?persoalannya kenapa nak tunggu, kalau lah betul semua dqkwaan mereka ada bukti yg mcm2, nak tunngu apa lagi,kasi bukaklah...show ur cards, bite your bullet..jgn hanya pandai gertak, jgn sampai org yg atas pagar naik bosan dgn berita2 begini...maaf ini hanya sekelumit pandangan peribadi saya sahaja. Sekian.

    ReplyDelete
  7. orang PAS dan PKR tak akan percaya video ini,seperti biasa mereka akan kata ini konspirasi UMNO.Kalau PKR menang pilihanraya dan jahanamkan ekonomi Malaysia dan Melayu jadi hamba Cina pun, orang PAS/PKR akan kata its konspirasi UMNO.Orang yang dah kena brainwash dan tak pandai nak fikir memang tak boleh nak ubah dah,regretfully.Kalau Anwar liwat anak mereka sendiri pun, mereka akan kata its konspirasi UMNO.

    ReplyDelete
  8. Dude, brainwashed?mungkin juga, ttp bagaimana jika terlalu byk ckp ada bukti mcm2 ttp kenapa sampai sekarang belum didedahkan, kenapa??akhirnya org naik bosan dgn ckp2 kosong ni, utk apa mereka simpan bukti2 yg kononnya bakal menamatkan karier politik org tertentu? Silap2 org2 mcm inilah menyebabkan yg atas pagar bosan,dan menganggap semua ini fitnah. Dude, kenapa harus terus menerus attact personal, fokuskanlah kelemahan mereka dalam mentadbir dan menguruskan negeri mereka secara fakta, tunjukkanlah fakta yg boleh dibahas.kita dok kata k'jaan selangor kerajaan poster, bilboard dll, ttp apa yg ada di poster adalah angka2 pencapaian mereka, kenapa kita x bahas angka2 mereka itu..adakah angka pencapaian mereka itu benar?maaf sekali lagi, ini hanya pandangan peribadi saya sahaja..cheers

    ReplyDelete
  9. Ala, nak tambah sikit, si zamir ni pun sapa? Xde stand pun dlm politik.party politik yg dia join pun dah lingkup, join party org2 yg kecewa..kalaulah dia pentingkan perpaduan org melayu dan org islam di tanah melayu ni, kenapa dia x join umno yg lebih jelas hala tujunya?..atau dia ini musuh dalam selimut seperti apa yg bloggers pro kerajaan dok tulis selama ini? Lidah bercabang? Maaf sekalai lgi ye..cuma sekelumit pandangan peribadi sahaja...cheers

    ReplyDelete
  10. banyak sangat perkara songsang yang dilakukan oleh pemimpin pakatan.kita jgn mudah terpegaruh.kita perlu bijak dan membuat keputusan.

    ReplyDelete
  11. Zamil..mat bedong ni..ha ha ha haha.....

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!