CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Friday, June 8, 2012

YAY PERAK TODAY DAH OK! TAPI PELAJAR UNISEL NAK SERANG UITM ESOK!

Setelah hampir seminggu hilang di dunia maya PERAK TODAY kini sudah kembali beraksi! So korang dah boleh layari semula portal ini.

AKu ada benda nak bagitau korang ni semua, aku dapat mesej tadi bahawa pelajar UNISEL yang tak dapat PTPTN tu akan buat kacau di UItM kerana? Kerana apa? Kerana PTPTN? No, tidak pembaca sekalian, depa nak buat havoc sebab si pokemak punya khalid ismath akan diketahui hukumannya ESOK.

So, esok jam 9 pagi dijangka kumpulan pelajar pro pembangkang akan berarak ke UITM kerana jabatan tataterib UITM akan membuat keputusan terhadap kes SI PENYANGAK KHALID ISMATH ni. Dijangka student dr unisel dtg beramai bg membuat kecoh.

Khabarnya ramai dari UNISEL nak turun esok pagi, so UiTM standby! Jangan la korang kasi malu nama UiTM. Kasi halau pelajar UNISEL yang juga hanjeng Anwar al juburi ni semua!

6 comments:

  1. Mari kita ramai-ramai harap Khalid ismath dibuang terus dari Uitm. Jangan risau jika telah dibuang terus dari Uitm....jumpa anwar ibrahim dia akan bagi tempat kepada kamu terus ke Unisel dan segala-galanya percuma. Kebebasan berdemo juga boleh dilakukan hari hari tak payah belajar kerana matapelajaran semuanya mengenai BERDEMO sepak terajang, musnah sana musnah sini.

    ReplyDelete
  2. celaka betul..pintu blakang uitm da kena tutup..sok confirm jem..sehari tak menyusahkan orang tak boleh ke...

    ReplyDelete
  3. bukan pelajar , lembu PAS dan PKR yang bukan pelajar pun akan join sama nak kasi ramai .. akhirnya mahasiswa lembu tu semua hanya gerombolan pakatan rakyat sahaja , mainan politik pakatan rasuah takde kena mengena dengan mahasiswa sejati pun !!!

    ReplyDelete
  4. Budak2 UNISEL teringin sangat nak Arab Spring. Nak mencetuskan ketegangan sebab Hisyammuddin terkiyal2 buang akta ISA...

    ReplyDelete
  5. budak2 tu bukan cerodek mane pon. cakap ape pon deme tak faham. care yang mudah sembor jer dengan ayo kencing babi yang kuning bershitt.. atau balun macam lembu sebab itu yang deme mintak.. apa yang penting sangat2 lembu sekor tu wajib disembelih sebagai korban uitm kepada anwarism bersama pakatan haramjadah...

    ReplyDelete
  6. These students are not that clever anyway. Sebab itu masuk unisel. Keputusan suam2 kuku. Kalau pandai dah tentu dapat biasiswa. Mereka akan tunjuk lebih kebodohan kalau join buat kacau tu. You have brain but sad to say you put your brain down under....

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!