WOW!!! ADUN PAS MERBAU PULAS DILAMAR BEKAS PEMANDU!

Sebelum ini telah disiarkan tentang hubungan antara Siti Aishah Abdul Ghani dengan Hamdan Che Khalib (BACA DI SINI). Kedua-duanya telah DINASIHATKAN agar bernikah bagi mengelakkan fitnah dan buruk mata. Bagaimanapun, adalah difahamkan, Hamdan Che Khalib dan Siti Aishah Abdul Ghani masih belum bernikah walaupun mereka telah dinasihati oleh Menteri Besar Kedah sendiri agar mempercepatkan urusan berkenaan.
Pada 5 Jun lalu, satu rombongan meminang ADUN Merbau Pulas itu telah datang. Bagaimanapun, Siti Aishah menolak pinangan tersebut.
Menurut sumber, lelaki yang masuk meminang ADUN Merbau Pulas itu dikenali dengan gelaran Chegu Zali bukannya rombongan ADUN Tanjong Dawai, Hamdan Che Khalib sebagaimana yang dijangkakan oleh banyak pihak.... SAMBUNG BACAAN DI KEDAHAN69ERS.COM

4 Responses to "WOW!!! ADUN PAS MERBAU PULAS DILAMAR BEKAS PEMANDU!"

 1. Assalamualaikum,

  Sekadar peringatan bagi yang lupa." Wahai orang-orang yang beriman hendaklah kamu jadi orang-orang yang selalu menegakkan (kebenaran) karena Allah, menjadi saksi dengan adil. Dan janganlah sekali-kali kebencianmu terhadap sesuatu kaum, mendorong kamu untuk berlaku tidak adil. Berlaku adillah, karena adil itu lebih dekat kepada takwa. Dan bertakwalah kepada Allah, sesungguhnya Allah Maha Mengetahui apa yang kamu kerjakan" –(Al-Maidah: 8)

  ReplyDelete
 2. Kepada peminat buku diluar sana anda disarankan menyertai kaki-kaki buku yang lain memeriahkan industri buku tanahair, komuniti ini begitu aktif sekali membincangkan tentang buku.. buku.. buku.. dan buku beserta penulis buku (spt Tun Dr Mahathir Mohamad), forum, komen, chat secara ilmiah lagi santai. Juga pelbagai aktiviti lain disediakan oleh Goodreads pada website canggih, interaktif dan mudah.
  Anda boleh lawat disini dan mendaftar ahli (mudah);

  http://www.goodreads.com/

  Dan jangan lupa kepada peminat dan followers mentor kita Tun M boleh add Fans pada penulis buku A Doctor in the House: The Memoirs of Tun Dr Mahathir Mohamad ini dengan segera (itu yg penting!);

  http://www.goodreads.com/author/show/558864.Mahathir_Mohamad

  dan versi ARABnya di;

  http://www.goodreads.com/author/show/2814769._

  sokongan hebahan anda, dan tuan punya blog House PK amat dihargai, terima kasih. Assalam..

  Peminat Buku

  ReplyDelete
 3. Penafian 999999999%. Nak kelentong pun biaq patut. Tu pun puak2 UMNOPORNO pecaya abihhh. Bodo PIANG punya cai. Lebih BODO dr lembu Kak JAT.
  MTD Merbau Pulas

  ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!