PANAS! LAGI PASAL NIZAR YANG SUDAH SEMAKIN TENAT!

Kalau ikut hati aku la, aku dah geli dan jijik nak cerita pasal si Nizar Laknatullah ni, namun aku gagahkan jugak la sebab ada banyak benda bodoh si bahalol ni buat. Tapi demi nak tunjuk kat korang siapa sebenarnya Nizar Lahanat ni, so bacalah apa yang ditulis oleh Perak Today:

Elok title 'Dato Seri' yang diberi Tuanku ditarik balik!

Nizar semakin terpinggir dalam PAS!

Video Dato Shaarani ini sangat bagus penjelasannya, elok la korang tengok apa yang diperkatakan oleh Exco Perak ni:

2 Responses to "PANAS! LAGI PASAL NIZAR YANG SUDAH SEMAKIN TENAT!"

  1. Igatan dan amaran keras pada UMNO..Perkasa dan NGO NGO Melayu... jangan jadi gila babi ..dan hamprak...
    kalau ada ura ura nak jemput atau nak ajak bersama join meraka baik hindar dan tutup pintu terus....
    Kalau tidak Rakyat Melayu khususnya akan marah yg amat sangat.....

    Ingat tu...... kalau ada individu yg cuba nak bawa dia masuk... pecat dia sekali...

    sebbab hanya haprak yg berkawan dgn haprak

    ReplyDelete
  2. ermm..manusia mmg penuh dgn sifat humour..kpd saudara blogger..persoalan saya, mengapa blog ini diwujudkan?m0tif??
    p/s: mendalam tuu..!!

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!