CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Sunday, June 10, 2012

PANAS BERSAPI! MARI LIHAT LUAHAN HATI BEKAS AHLUL PAS - MESTI TONTON



Agama Islam menuntut umatnya supaya mengamalkan apa yang disuruh Allah S.W.T dan tinggalkan apa yang ditegah termasuk dalam aspek politik.

Peraktoday hari ini berkesempatan menemui seorang bekas ahli Pas di Parlimen Bukit Gantang yang begitu kecewa dengan perjuangan kebanyakan pemimpin parti Islam sejak puluhan tahun dahulu.

Katanya, sepanjang beliau menjadi ahli parti berkenaan diperhatikan banyak di kalangan ahli atau pemimpin PAS yang mengikut perasaan dan bukan mengikut ilmu pengetahuan agama yang mereka ada.

Tidak hairanlah semakin hari semakin ramai pemimpin parti itu yang semakin ramai yang bergelumang dengan dosa. Dari pencipta fatwa-fatwa songsang sehinggalah yang ditangkap khalwat.

Namun semua itu dianggap halal hanya kerana ‘Pemimpin PAS yang buat’, dan sekiranya kelakuan yang sama dilakukan oleh pemimpin BN maka habis satu dunia mereka nak hebah. Inilah perangai sebenar pemimpin Parti Islam seMalaysia.

Read more...

4 comments:

  1. lakunan saja..ni dari blog umno haramjadah

    ReplyDelete
  2. Yalah lakonan je, sebab tu Anwar kongkek betina cina pun korang kata lakonan kan anon anak harm 11.51?

    ReplyDelete
  3. Biasalah kau org takkan percaya. Yg jahat hanya orang umnoo lah. Yg banyak buat dosa zina cina dol tu pun sma. Org pkr baik2 belaka. Ahli syurga pun org pr mcm yg kat atas ni. Yg syg kt dapp pun org umnoo yg sekongkol dgn syaitan kafir laknat pun umnoo. Kau org baik ssgt.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!