MARI AHLUL PAS, AKU HOUSE PK NAK AJAR KORANG PASAL TAKBIR!

ISLAM ITU BERSIH! ISLAM ITU SUCI! Dan Islam tidak mengajar penganutnya menjadi ganas, kurang ajar dan gila, mari kita lihat video kat bawah ni pasal isu Takbir!



Wahai ahlul PAS, janganlah kamu menghina Takbir dengan menjerit dan terlolong ketika kafir harbi sedang berucap atau memberi ceramah! Sesungguhnya PAS semakin hari semakin sesat! Jauhi PAS hidup selamat!

7 Responses to "MARI AHLUL PAS, AKU HOUSE PK NAK AJAR KORANG PASAL TAKBIR!"

  1. aku gerenti lepas ni ustaz ni kena maki hamun sebagai ustaz UMNO oleh para ahlul bahalol Parti Ajaran Sesat tu...
    mereka a hanya faham kalau tazkirah ni di sampaikan oleh wali terompah jamban mereka jer....lai daripada tu...mereka x faham..

    ReplyDelete
  2. tu belum lagi naib ketua pemuda umno kampar, zamhuri yang takbir lepas jerit hidup dap!

    ReplyDelete
  3. nik aziz dah kafir
    hadi bapak munafiq
    pengikut2 pas sedang menuju kearah kafir.
    itulah tarbiah dari ulama su' yang lebih dajjal dari dajjal

    ReplyDelete
  4. nik aziz dah kafir
    hadi bapak munafiq
    pengikut2 pas sedang menuju kearah kafir.
    itulah tarbiah dari ulama su' yang lebih dajjal dari dajjal

    ReplyDelete
  5. HIDUP DAP...MAMPUS MELAYU.

    TU JE.

    ReplyDelete
  6. Aku suka ustaz macam ni. No political milage bila menyampaikan ilmu agama supaya muslimin dan muslimat benar benar jelas (clear) dengan apa yg berlaku dalam masyarakat islam di malaysia ni.
    Selama ini orang pas ingat kalau bertakbir kuat2 tu dah cukup islam lah. Sedangkan rasulullah pun mengingatkan para sahabat supaya berpada-pada.
    Pas tu parti politik semata-mata. 20 tahun perintah mana masjid terbesar di kelantan yg rakyat kelantan boleh bangga? mana?
    Tapi berhala terbesar ada. Dimana? Rakyat kelantan pasti tahu.

    ReplyDelete
  7. Man Chinese LookJune 4, 2012 at 8:24 AM

    Kata ustad di minit 4:47 "kita nak membersihkan Allah"...bior betol ustad ni..kesiaann korang..Conclutionnya: Takbir "Allahuakbar" tak boleh..yg boleh adalah "hidup melayu"..aku doakan semuga umngok mampus dan pupus terus dari bumi Malaysia ni..Aamiiin.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!