INGAT SEKS INGAT PKR! INGAT SEKS INGAT PKR! INGAT RASUAH INGAT PKR!

SESUATU TINDAKAN BODOH YANG DIAMBIL OLEH SI ANDARTU FAEKAH HUSEIN APABILA BELIAU MELETAKKAN JAWATAN SEBAGAI SUPOL KHALID GAGAP APABILA KANTOI MENYALAHGUNAKAN KUASA YANG DIAMANATKAN KEPADANYA... HEHEHHE SEPANDAI2 TUPAI MELOMPAT NAHH KAU!! AKHIRNYA TERGOLEK ANJING KETANAH JUGA..

PADA AKU APA LAH SANGAT KESALAHAN YANG DILAKUKAN OLEH FAEKAH NI... SETAKAT GELI GELI DALAM MELAKUKAN PENYELEWENGAN SEWAKTU ADA KUASA...BERBANDING RAKAN2 KARIB SE PARTI POLITIK DAN RAKAN SEJAWAT DALAM KERAJAAN NEGERI SELANGOR..
AZMIN ALI KANTOI  SODAP  DI AIS KRIM DALAM JAMBAN PUN TAK LEPASKAN JAWATANNYA DALAM PARTI .
ELIZABETH WONG YANG DAH LOLOS SELUAS LUBANG SMART TUNNEL KANTOI MENERUSI GAMBAR2 HANGITNYA PUN MASIH MENERUSKAN KERJAYA SEBAGAI EXCO KERAJAAN NEGERI..
BADROL AMIN YANG MENENGGEK BINI ORANG JAM 3 PAGI PUN MASIH KEKAL KUKUH SEBAGAI OSTAD DAN AGEN PENERANGAN PKR...
DAN YANG PALING BEST SUDAH TERANG LAGI BERSULUH ANWAR MERODOK CHINA DOLL DAN MELIWAT SEPOL PUN RILEKS JA... SIAP PROMOTE DIRI NAK JADI PM LAGI...

SO FAEKAH... LESSON LEARNN LAA... LU MENTAL TAK KUAT LAA... KE SEBAB KHALID GAGAP DAH TAK LALU NAK TANGGUNG BEBAN YANG SEMAKIN HARI SEMAKIN BERAT SEHINGGA BISA TUMBANG SEBELUM PRU 13 NANTI...

HAI....HAI .. HAI... MACAM2 LAH...

Petikan KUKU KAKI

Teringat zaman aku tulis huruf-huruf besar dulu! He he he

1 Response to "INGAT SEKS INGAT PKR! INGAT SEKS INGAT PKR! INGAT RASUAH INGAT PKR!"

  1. Dalam kes liwat, di dalam mahkamah siap pake Pakar Luar negara, kerana nak menunjokkan yg beliau sudah mati pucok dan sakit tulang belakang. Tetapi dalam videoporn wow! Dahshat! bole corner baring, siap hayun maut. Ini lah baru dikatakan pelakon murahan, Hero Tamil pare pundek. Memang BABI haramjadah, sudah harus drejam bersama sama dgn penjilat2 dan pencacai2 beliau yg bengap nak mampos. Alasan berjambul beliau, rupa sama tetapi perut dan tetek tka sama, hanya alasan bacul Yahudi zionist. Lagipun mana lah ada orang yg berak di tempat awam, lepas itu nak mengaku yg diri beliau yg berak, ataupun itulah najis busok beliau. Manalah ada isteri Si Ikan sepat kering dan anak Papa Hebat yg akan mengaku itulah taik Papa, sudah tentu mereka anak beranak akan mengata itu taik UMNO, kerana taik mereka harum Sundal malam. Memang dasar barua bacul Yahudi zionist, Anwar AlJubori anak beranak.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!