HUSAM JAMNAPARI SEMAKIN MENGGILA SETELAH KANTOI DALAM URUSAN DINAR EMAS!

Sebaik saja berita mengenai penipuan, YG Husam bukan nak jawab tapi nak cover-up.

YG Hussam atau YB yang sentiasa Gagal ini kata pihak terlibat seharusnya berjumpa dengannya. Untuk apa, nanti cakap dan komplen itu akan di putarbelit. Surat atau dokumen akan di rampas dan dihilangkan?

Selain itu, dia beri penafian. Sapa suruh dia nafi. Baca kickdefella sini

Jelaskan apa yang berlaku. Katalah apa langkah terhadap Umar Vadillo jika ada kebenaran - Kenapa Umar Vadillo tidak diumum gantung sambil tunggu penyiasatan???

Yang berlaku hanya laporan polis oleh bekas Executive Direcctor KGT yang mana adalah profesyenal dari Bank Negara dahulu. DIa mungkin tahu apa berlaku dalam.

Kenapa Husam dah ghaflah? Baca Flying Kick sini

Kickdefella turut menambah cerita mengenai kemungkinan ada keuntungan ghaib masuk poket Umar Vadillo yang mungkin sekali masuk poket Husam juga.

Umar vadillo yang menetapkan nilai jualan gold nirar melalui WOrld Islamic Mint yang dia Presidentnya. Dia juga pembekal yang mengetahui nilai campur kos dan profit yang ditetapkan.

Dengan demikian kemungkinan Umar Vadillo ada kaut masuk banyak.

Itu pasal orang yang latarbe;lakang dan sejarah lepasnya tidak diketahui bersunggyuh2 dan begitu garang berbincang mengenai Sufi Islam interpretasinya dan gold dinar. Muallaf ini kata semua orang sesat dan salah.

Nak tanya: Adakah duit gold dinar ini berseal dan tidak boleh dibuka? Adakah ketetapan bahawa jika seal itu dipecah, ianya tidak akan dibeli balik? Mungkin gold dinar itu hanya emas salut dan dalamnya logam lain....

House Pk: Terima kasih The Unspinners kerana menyediakan artikel ini. Husam, berapa ramai orang kau nak saman? Hik hik hik, abis la lu Husam! Run Husam Run!

6 Responses to "HUSAM JAMNAPARI SEMAKIN MENGGILA SETELAH KANTOI DALAM URUSAN DINAR EMAS!"

  1. aku tak percaya dgn emas2 ni... sekarang pun harga emas dah tak menentu kejap naik turun

    ReplyDelete
  2. Tak tau lah, ada ke tak Dinar dan Dirham ni. Entah-entah satu keping pun tak ujud lagi.

    ReplyDelete
  3. Ada satu co diKL jual emas jugak.Sapa yg nak melabur boleh beli sijil, no limit berapa kilo emas ekorang boleh invest, cuma bayar duit.Aku rasa tak lama lagi co entah kemana,emas entah kemana yang tinggal kertas kosong buat sapu taik.Banyak Melayu boleh pecaya bisnes ni, mcm pecaya bomoh peturun duit..ni padahnya kalu tak suka membaca,maklumat tak tahu, mudah kena tipu.

    ReplyDelete
  4. Kan bank negara Ada issue syiling kijang emas. Boleh beli banyak2 simpan dalam safe deposit. Sah2 kita tahu tu kita punya.

    ReplyDelete
  5. Husam pakai emas Zhulian kot. Nampak mcm ori tp tak ori jual ikut harga ori....sapa untung? Husam dan kroni la jugak untung.....PAS PIS PUS. Sbb tu Tok Guru tak turun jd MB. Seat sedap sbb tu 22 thn dan tak mahu lepas jawatan jd kes Husam ni boleh la jd kan alasan nak maintain lg jawatan MB. Kesian Takiyuddin ( plat kereta Harrier TAK I tu Nizar tak kata pulak membazir yerrr.. ) lama sangat dah menunggu. Dia pun doa Husam cepat GO

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!