GEMPAR LAGI!!! PEGAWAI KHAS MB KEDAH DISIASAT INTERPOL AMBIL DUIT HARAM ANTARABANGSA!!!

Sumber di Pejabat Menteri Besar Kedah melaporkan, salah seorang Pegawai Khas Menteri Besar bernama Roslizan bin Zakaria dengan nombor kad pengenalannya 651209-02-5303 dan seorang ahli PAS Yan bernama Mohd Tazizi sedang disiasat oleh pihak Interpol berhubung kes kemasukan dana asing dari uar bagi membiayai aktiviti politik PAS Kedah terutama untuk PRU13.
Walaupun berita ini tidak dihebahkan menerusi media-media massa, namun sumber di Pejabat Menteri Besar Kedah telah mengesahkan berita ini.
Beberapa minggu lepas, laporan tentang kehadiran agen Kerajaan Singapura ke Kedah telah dibuat oleh media-media sosial dan alternatif. Walau bagaimanapun, agen yang dimaksudkan tidak pula dipaparkan. Agen berkenaan dikatakan telah dihantar oleh PAP Singapura untuk 'memberikan nasihat' kepada kelompok PARASIT PAS Kedah terutama dalam gerak kerja menjatuhkan Azizan Abdul Razak bagi memastikan penguasaan DAP yang lebih meluas di Kedah.
Bagaimanapun, Himpunan Hijau Ke Putrajaya telah mengesahkan kehadiran agen Singapura tersebut.  
Seorang wanita yang dikenali sebagai CEROLIN HONG yang dikenalpasti sebagai agen Singapura telah hadir ke Himpunan Hijau Ke Putrajaya. CEROLIN HONG menyamar sebagai wartawan dan mencatatkan setiap butiran untuk dihantar ke Singapura. 
Justeru siasatan Interpol ke atas Roslizan Zakaria dan Mohd Tazizi dilihat mempunyai kaitan dengan CEROLIN HONG.... SAMBUNG BACAAN DI KEDAHAN69ERS.COM

14 Responses to "GEMPAR LAGI!!! PEGAWAI KHAS MB KEDAH DISIASAT INTERPOL AMBIL DUIT HARAM ANTARABANGSA!!!"

 1. DIANTARA AGEN2 PAKATAN YG BERUSAHA DGN HEBAT UTK MEMBURUKKAN & MENJATUHKAN KERAJAAN MELAYU ISLAM YG MENTADBIR NEGARA MALAYSIA YG TERCINTA INI IALAH MKINI DOTCON SDN BHD (MALAYSIAKINI) & SUARA INISIATIF SDN BHD (SUARAM)...

  SIAPA MEREKA?

  INI ADALAH SEBAHAGIAN BUKTI AGEN2 PAKATAN YG DAPAT PEMBIAYAAN SECARA LANSUNG DARI AGENSI KERAJAAN U.S.A.... INI BARU PEMBIAYAAN PERMULAAN YG DITERIMA SECARA LANSUNG & RASMI.. MUNGKIN BANYAK LAGI YG DITERIMA SECARA TAK LANSUNG & TAK RASMI..

  http://www.ned.org/where-we-work/asia/malaysia

  SAMA2LAH KITA RENUNGKAN DAN NILAIKAN.. BUKANKAH INI SUATU BENTUK PENJAJAHAN SECARA HALUS DGN MERACUNI PEMIKIRAN RAKYAT MALAYSIA.. PETUALANG & PENGKHIANAT NEGARA INI WAJIB DI TENTANG & DIPERANGI HABIS-HABISAN..

  ReplyDelete
 2. Bagus la bok masuk duit dalam negara.Ni penyangak UMNO dok bok pelari duit dari Malaysia. Brapa bilion tiris audit negara kata? UMNO - kroni didahulukan, korupsi dipertahankan dan rakyat diperbodohkan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Cuma golongan macam kau yg bodoh lagi bingai siut

   Delete
  2. SIAPA YG BODOH?

   Delete
 3. BAGI LA NAMA PETUALANG DAN PENGKHIANAT TUH

  ReplyDelete
 4. Bukan ke Interpol tuh dah dibayaq oleh Ameno utk wat keje tuh? Nih mestilah konspibasi Ameno lah nih...

  ReplyDelete
  Replies
  1. ISHH...GILER POWER UMNO EK

   CAM MANA TAHU NI. GILER TERRER.NUJUM PAK BELALANG KER?

   Delete
 5. PARPUKARI TINDUPUTHU SOOTHA SORI..

  lepaih nie Najib pulak kena siasat interpol kan...

  muahahahhahahaha

  ReplyDelete
  Replies
  1. MACAM INTERPOL PULAK ANON NI

   TUGAS UTK NEGARA YAHUDI KER

   Delete
 6. BARUA YANG KOMEN NI ASAL USUL DARI KETURUNAN SIKITUL RAJA MEDALIAR YANG JATUHKAN KERAJAAN MELAYU MELAKA DULU.HIDUP BARISAN ..MATILAH GENG ANUAR ADI AZIZ DAN AMBIGA

  ReplyDelete
 7. BARUA YANG KOMEN NI ASAL USUL DARI KETURUNAN SIKITUL RAJA MEDALIAR YANG JATUHKAN KERAJAAN MELAYU MELAKA DULU.HIDUP BARISAN ..MUSNAHKAN GENG ANUAR ADI AZIZ DAN AMBIGA DAN JANGAN LUPA AZMIN ALI SEKALI

  ReplyDelete
 8. BARUA YANG KOMEN NI ASAL USUL DARI KETURUNAN SIKITUL RAJA MEDALIAR YANG JATUHKAN KERAJAAN MELAYU MELAKA DULU.HIDUP BARISAN ..MUSNAHKAN GENG ANUAR ADI AZIZ DAN AMBIGA DAN JANGAN LUPA AZMIN ALI SEKALI

  ReplyDelete
 9. Nampak sangat mohong. Ijtimak ulama di tanah merah telah berlansung dengan jayanya. Awat hampa ni jenih pembohong idup2.

  ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!