ZAMBRY KASI TARUK CILI SAMA BAPOK GILA PROJEK DI KAMPAR - MESTI TONTON!



Aku dah cerita pasal si BAPOK GILA PORJEK ni, KLIK SINI

Kat bawah ni penerangan dari Ketua Bahagian Kampar yang dipetik dari Perak Today:

Tindakan Naib Ketua Pemuda UMNO Kampar, Zamhuri Md Zin mengisytiharkan keluar parti pada Jumaat lalu dipercayai didalangi oleh pihak tertentu.

Menurut Ketua UMNO Bahagian Kampar, Datuk Mohd Radzi Manan, tindakan drastik Zamhuri itu berpunca daripada anasir luar yang mengambil kesempatan untuk memecahkan UMNO.

“Saya yakin pihak pembangkang mengapi-apikan Zamhuri sehingga bertindak demikian.

“Namun, ia tidak menjejaskan UMNO pada pilihan raya umum ke 13 kerana parti itu bersatu kuat di Kampar,” katanya kepada pemberita ketika mengulas tindakan Zamhuri itu.

Katanya, parti pembangkang cuba mengambil kesempatan kerana mengetahui ada seseorang yang mempunyai masalah dengan perniagaannya.

Mengulas tindakan yang akan diambil terhadap Zamhuri yang juga Ketua UMNO cawangan Changkat Tin, Mohd Radzi berkata, semuanya bergantung kepada keputusan Menteri Besar yang juga merangkap Pengerusi BN negeri, Datuk Seri Dr Zambry Abdul Kadir.

Pada Jumaat lalu, Zamhuri mengisytiharkan keluar daripada UMNO setelah lebih 27 tahun bersama parti itu dan menyatakan hasrat untuk menyertai DAP.

Menerusi rakaman video yang dimuatnaik di You Tube, Zamhuri berkata, tindakan tersebut diambil kerana parti yang telah memerintah lebih 50 tahun itu gagal menjaga orang Melayu dan tidak lagi releven.

HOUSE PK: Komen aku pulak, walau iblis hasut dia sekali pun, dia melalak macam anjing tu sebab dia tak dapat nak penuhkan tembolok dia! Sialan macam ni memang elok dihalau dari UMNO! Wahai DAP dan PAS, ambik la dia, aku memang doakan siang malam su[aya orang macam ni join pembangkang, the more the merrier!

Korang rasalah apa yang telah UMNO rasakan selama ini dengan adanaya PARASIT BANGKAI masuk UMNO untuk kepentingan diri sendiri je!

kalau korang perasan, BAPOK GILA PROJEK ni adalag kakitangan kerajaan N48 lagi gred dia, macamana dia boleh dapat projek? Aku harap la SPRM boleh siasat mamat ni. Kita kena hapuskan semua perasuah dalam UMNO!

23 Responses to "ZAMBRY KASI TARUK CILI SAMA BAPOK GILA PROJEK DI KAMPAR - MESTI TONTON!"

  1. DURI DALAM DAGING DUDAH KELUAR! DURI DALAM DAGING SUDAH KELUAR! DURI DALAM DAGING SUDAH KELUAR ! BIARKAN..! BIARKAN !!

    ReplyDelete
  2. Barua macam lebih baiklah dibiarkan keluar dari UMNO.

    ReplyDelete
  3. hah memang bangsat ni patut dihambat macam anjing !!!

    ReplyDelete
  4. Sampah seharusnya dilonggokkan dgn
    sampah juga.

    ReplyDelete
  5. syok bro tgk chihuahua ni melalak...
    bila dah melalak sampai abis suara mai la bulldog 2 ekor bt sempoi...

    pejuang hamas...

    ReplyDelete
  6. curious sungguh saya, apsal tak join PAS or PKR? tak percaya pada 2-2 parti ni ka? jeng jeng jeng ...

    lagi curious saya pada org Islam yang join PKR. Especially ketua umumnya tuh .... Apsal tak join PAS? Sebab perjuangan/ ideologi lain2 ka? tapi bersatu (konon) atas nama pak-khatan rakyat.

    Parpu boleh tolong ulas/ bagi pendapat tak?

    ReplyDelete
  7. sama la mcm kau kau pun jaga tembolok mkn duit haram kerana nak fitnah musuh umno ko pk la betul ke ko nie bukan anjing

    ReplyDelete
  8. Nah ambik kau Zamhuri
    Longgok aja kat DAP dan PKR atau PAS makhluk sampah macam Zamhuri.
    Tahniah UMNO kerana buang dan sepak aja macam Zamhuri dari UMNO.
    Kalau boleh buang terus aja keahlian Zamhuri dari UMNO seumur hidup tanpa rayuan.

    ReplyDelete
  9. HE HE HE..dan dan halau dia ya..Ya ke sampah..atau nak cover MALU..MALU SATU MALAYA..nak cari ganti bukan zaman 70an..80an dulu..zaman tu umno tgh kuat..tendang satu,sepuluh dtg..he..he..Ceeyh..boleh harap S.P.R.M siasat lak tuuh..pergi le buat laporan..tuh suruh siasat anak Nazri skali..berani ker??nko ingat yg sokong P.R ni tak sekolah ke?? nko nak ckp satu Kelantan..satu Kedah tu bodo ker..kalau DAP mkn babi.MCA N GERAKAN X MKN??mca la parti PERKAUMAN..ahli dia semua cina.faham..nasib dlm MIC ada singh..tidak PERKAUMAN JUGAK..eh.UMNO CAMNER?? tak..ahli ia ada mamak,ada jawa.ada boyan batak..nasib..tdak..PERKAUMAN JUGAK.KAH..KAH..KAH.CAM KAHHAI..

    ReplyDelete
  10. ha haha . naper si UMNO buat cerita ni? mana ada nizar cakap nak terima mamat samdul tu? dia kata UMNO tak perjuangkan hak rakyat dan suruh sokong pakatan. tu saja. Belum tentu DAP pun mau sampah UMNO ni...

    ReplyDelete
  11. Ejen pembangkang khasnya ejen PAS, PKR dan DAP berselerak dalam UMNO, ada yang berjawatan tinggi tidak disedari oleh UMNO, ini menyebabkan UMNO sentiasa bergolak sesama sendiri, melakukan khianat terhadap calon UMNO, memecah-belahkan perpaduan dalam UMNO kerana terlalu demokratik dan terlalu terbuka. Akibatnya yang tidak berhati-hati, kerana terlalu mahukan kuantiti menyebabkan kualiti ahli UMNO terlalu rendah hingga membuka ruang kepada ejen musuh meresapi ke dalam organisasi UMNO pakatan tersebut orang Melayu Islam di bumi allah ini.....berkemungkinan ramai lagi ahli parti akan meninggalkan UMNO menjelang PRU ke-13, mereka ini akan menyertai DAP, kerana golongan ini beranggapana DAP antara parti politik di malaysia yang mempunyai pemimpin berkarisma tinggi, berkelulusan tinggi, ramai golongan profesional dan perjuangannya multi kaum, siapa bijak, pandai rajin dia berjaya...tidak seperti UMNO yang terlalu banyak "tongkat" yang menyebabkan rakyat "manja"...ini pendapat golongan Melayu yang menyertai DAP.....

    ReplyDelete
  12. Paling heran selama ini dia pegang jawatan pada hal dia peg gred 48. Kena ambil tatatertib

    ReplyDelete
  13. sampah mmg tempatnya di tong sampah..puiiii...

    http://ashamsuri.blogspot.com/2012/05/zamhuri-sampah-tempatnya-di-tong-sampah.html

    ReplyDelete
  14. apa hairan...tpm anwar pun keluar..ghapar baba pun keluar...shafudin nasation setiausaha umno pusat pun keluar...

    ReplyDelete
  15. Dia fikir DAP boleh jaga kepentingan orang Melayu ke? bila dia kata Umno dah tk relevan salepas 50 merdeka. Dalam sejarah dari sebelum capai kemerdekaan belum ada parti lain lagi hanya Umno saja yg telah terbukti membela bangsa Melayu.
    zainol_56

    ReplyDelete
  16. syukur alhamdullillah. tuhan dah tunjukkan kita siapa duri dalam daging tu, good point jugak kakitangan n48 boleh dapat projek..jeng jeng jeng ni kategori perasuh kecik ke besar? kalau kecik ambiga kat takpe :P

    ReplyDelete
  17. betul apa yang MB cakap tu..Inilh watak2 yang akan 'spoilkan' UMNO.masuk party nak cari projek untuk diri sendiri.Bukan nak bela rakyat.
    Sama juga dgn nizar..pembelit,Pembohong,dan mcm2 lagi..
    Dulu jadi MB,tak lama ,tapi,dah songlap mcm2..Bukan kah ini penyamun..
    PAS ada byk org mcm nizar ni..ni tambah sekor lagi..elok la tu..
    Rakyat yg taksub..tolong buka hati dan buka mata..

    ReplyDelete
  18. Kurang2nya PR dapat undi free....Nak dapat jawatan tu sorry ler,,,projek belumm tentu dapat dlm PR...Yang penting undi tu datang bergolek....kahkah...korang cari lah plak orang PR buat gantii....Tp rasanya kena bayarr lebihhh kottt baru dapatt...kahkah3...PR dapat FREEEEEE......

    ReplyDelete
  19. Pakatan memang suka benda kotor, lobang jubur pun di tibainya..dalam jamban pun sanggup makan aiskrim..chana doll da beratus di tibai oleh jantan jalang di tibai oleh raja porno ..biar biarkan...

    ReplyDelete
  20. DAP senyum saja dengak kawan ni nak masuk DAP. Guan Eng kata Melayu ni dah masuk kandang aku. Malayu macam ni la aset kami DAP... senang cucuk hidung. Melayu ni bagi projek sikit diam la dia.

    ReplyDelete
  21. Baguslah sampah2 mcm ni dikumpul kat PAS.

    KRONOLOGI ISU ISTIJUARA SDN BHD – RAJA NONG CHIK BAGI KONTRAK PADA ANAK SENDIRI? Baca di sini...

    http://apakecoh2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. macam mana kakitangan kerajaan N48 boleh pegang jawatan politik?? bukan kakitangan kerajaan gred 41 keatas tak boleh??? atau hanya untuk UMNO sahaja boleh????

    ReplyDelete
  23. biasa la org umno ni...itu baru cai belum ketuanya...org2 yg masuk umno ni semua nk projek je sebab mereka bodoh mcm kata tun M...

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!