ZAHID HAMIDI KASI TARUK CILI SAMA PAS - MESTI TONTON!



Dasyat la Zahid Hamidi taruk sama PAS! Tonton sampai habis

6 Responses to "ZAHID HAMIDI KASI TARUK CILI SAMA PAS - MESTI TONTON!"

  1. hahahaha parpu parpu..aper yg dahsyat sesangat tu wahai parpu oiiii..wa tgk zahid cakap pun terhenti henti mcm tak lancar jer tu yg lu kata DAHSYAT? wa ingat aper yg DAHSYAT, kot kot Zahid kata dia nak ganti najib jadi PM, hah tu baru DAHSYAT! kua kua kua oiiiii parpu lu cakap sama Zahid, toksah main giler cakap org dah mati dtg balik pas tuh kata dia dpt masuk syurga! wa nak pecah perut ader menteri Ameno bole komen mcm tu la brooo..tak de class la bro..kalau yer pun dah tak de hidayah jgn la main2 kan hal2 syurga ni bro..lu ader pengaruh bro, lu kasik nasihat sikit sama pemimpin2 ameno jgn dok cakap mcm tak educated spt yg Ameno selalu dakwa kat pemimpin2 pr..tunjukkan korang lebih berintelektual dari puak pr then baru public respect..pada wa aper yg zahid cakap tu tak de aper yg lain dari yg lain, zaman tun M masa 20 tahun dulu pun dia dah cakap dah so zahid tak yah ulang skrip yg sama..cari topik lain yg lebih menampakkan yg beliau seorang yang ader class..ok bro chowww ops lagi satu, lu tolong buang perkataan DAHSYAT tu bro, geli wa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro I think you better rewind again n again the video. Otak kau tu yg banggang bro.

      Delete
  2. malu penganot pas yg.mempunyai presiden yg.asik di sergah kapal sink.

    mana nak letak muka jika semua 'perancangan islam' pas kena endorse dari dap?....

    lebih malu bila nilai penganot pas adalah sebagai 'work horse' untuk p Gay r dan dap...contoh=unit amal jaga pesta maksiat anti PTPTN di dataran merdeka...mereka juga jadi alat untuk cetus rusuhan yg.HARAM dalam islam.

    gen2felda

    ReplyDelete
  3. lawak la anjing pakatan menyalak.. tapi kenapa suara anjing ni mcm tersepit je...owh...anwar dah tutuh habis anjing ni...

    HIDUP ZAHID!!!!

    ReplyDelete
  4. Pas mungkin jadi seperti janata...ha...ha...pas memang janji bohong, penyangakpun blh masuk syurga...undilah pus

    ReplyDelete
  5. Pemimpin besar Pakatan tersangatlah intelektualnya sampai kata spy cam atau seumpamanya tak boleh dibuat bukti, fuh cayalah, katanya besi dan sebagainya, habis masyarakat antarabangsa yang guna spy cam untuk keselamatan semuanya tak hebat untuk pak Khatan, fitnah lagi hebat, tuduh tanpa bukti lagi hebat. Hancuss

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!