WAHAI NURUL IZZAH! SIAPAKAH PEREMPUAN MELAYU YANG TIAN CHUA BUNTINGKAN ITU?

TIAN CHUA BERZINA !! SIAPA PEMPUAN MELAYU ITU ?!! 
TIAN CHUA BUNUH BAYI !! 



HIASE



Ini aku petik dari blog AAKJ! Kata dia ada video Nurul tengah projek dengan lecturer. Aku tak tau betul atau tidak. Namun aku nak bagitau kat anjing Reform yang kuat berzina dengan bini orang tu, aku akan terus bongkar KEBABIAN PAKATAN beb.

Aku bukan blogger UMNO, aku orang luar yang sayangkan UMNO. Kalau tak reti nak bezakan tu, then kau memang layak diludah la. You get what I mean? Am I Porno blogger? AKukah yang berzina? Takkan kita nak diamkan je kot? Kau berzina dengan bini orang sampai bercerai beb...patut la kau tak suka kita bongkar pasal PENZINAAN ya?

Tungguu.....

11 Responses to "WAHAI NURUL IZZAH! SIAPAKAH PEREMPUAN MELAYU YANG TIAN CHUA BUNTINGKAN ITU?"

  1. Terus terpanggil bila baca tajuk. Masa baca ari tu dah agak agak mungkin dia pasal takut bapak dia malu.

    ReplyDelete
  2. dok prepare dah ni .... mesti syok gila video ni . Aku cadangkan Nurul Izzah pergi VIRGIN VIDEO . Buat aggrement HAK CIPTA (MACAM KIM KARDASHIAN BUAT DULU). kalo hits.... we talking about BILLION US DOLARS .Mungkin E tv akan buat RELAITY PROGRAM sebab the anak kepada MOST POWERFULL MAN IN THE WORLD. ALREADY LEADING HITLER AND STALIN . fuhhhh .mesti gempak

    ReplyDelete
  3. tuduh kena la ada bukti. (tapi biasanya kalau tuduhan kena kat pakatan, ada la bukti akan tersebar.. kalau tuduhan belah umno, cuma ada akuan sumpah palsu & gambo super impose jer..) tak sabo nunggu nih.

    ReplyDelete
  4. amno ni memang gilaseks. modal dia seks ngan perkauman saja. Kalau nak cakap pasal isu rakyat mesti lembik lutut punya.

    ReplyDelete
  5. ANon 8.28 ini bermakna kalau pemimpin berzina dan kita tahu akan kebenaran mereka berzina tapi kita kena diamkan diri sebab nanti kau akan panggil kita gila seks.

    Korang punya pemimpin main seks bebas pastu bila didedah kau salahkan UMNO? Hmmmm...hebat kan melayu macam ni?

    Masih islam lagii ke korang ni

    ReplyDelete
  6. kah kah kah...anon8.28...tu saja la modal pacacai aljuburi...time mengata/fitnah org lain langsung tak dak had...

    ReplyDelete
  7. kah kah kah yahoooo video nurul izzah lak.. miahahah best bestt

    ReplyDelete
  8. hahaha yang najib tu dulu kene tangkap basah dgn pelakon tu xbnak kasi taw pulAK....
    makan harte haram jadah tu..ko xkesah pulak???
    bg bini duet bejuta2 tu duet sape?????
    bini xpakai tudong ???
    dedah sane...dedah sini xkesah pulak???
    geli btol la???
    bute lg ke minda anda...
    kalo blaja tinggi2 pon...kalau la kan~~akai x bfungsi macam ni la jadi nye...

    ReplyDelete
  9. sampai skrg xde bukti lagi..terdiam le puak2 UMNO

    ReplyDelete
  10. Buta hati nurul izzah n wan azizah..
    Penghkianat!!
    Korang patut makan racun tikus je..
    Sumbat kat b****t anwar sikit!

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!