VIDEO PENUH KEGANASAN BABI KUNING YANG WAJIB DITONTON!

12 Responses to "VIDEO PENUH KEGANASAN BABI KUNING YANG WAJIB DITONTON!"

  1. Terkini dan sensasi: GEN LELAKI ESKREM TELAH DITEMUI....

    http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/216642_216545175027873_100000171754637_1031693_454925_n.jpg

    Kah kah kah kah kah..... KANTOI ALL THE TIME

    Baju OREN aku mane Shidar....????

    ReplyDelete
  2. This Arse Banger is so desperate to become PM that he would not hesistate to destroy our economy in 1997 and now he wants destroy the peace and harmony of the people and the good name of Malaysians in the eyes of the world!!! Memang he should be bestow the title "HANTU NEGARA"

    ReplyDelete
  3. This Arse Banger is so desperate to become PM that he would not hesistate to destroy our economy in 1997 and now he wants destroy the peace and harmony of the people and the good name of Malaysians in the eyes of the world!!! Memang he should be bestow the title "HANTU NEGARA"

    ReplyDelete
  4. AGaknya mcm tuh la kot ajaran Islam yang diterapkan ...

    ReplyDelete
  5. majoriti mmg melayu.. disebabkan fahaman politik, kita sesama agama dan bangsa bergaduh. Apa yg diajar oleh Islam tak difahami secara mendalam mengakibatkan perbuatan seperti ini di seluruh dunia. Jika kita perasan, hampir semuanya berlaku di negara-negara Islam. Orang2 Islam dimanipulasi oleh bangsa asing/kafir dan apabila berlaku keganasan seperti ini yang berskala besar, bangsa2 asing ni akan datang kononnya memberi bantuan tetapi sebenarnya itulah cara bermulanya penjajahan. Negara tetap tidak akan aman kalaupun berlaku perubahan kuasa. Berfikir dan bertindaklah dengan wajar sebelum semuanya terlambat.

    ReplyDelete
  6. majoriti mmg melayu.. disebabkan fahaman politik, kita sesama agama dan bangsa bergaduh. Apa yg diajar oleh Islam tak difahami secara mendalam mengakibatkan perbuatan seperti ini di seluruh dunia. Jika kita perasan, hampir semuanya berlaku di negara-negara Islam. Orang2 Islam dimanipulasi oleh bangsa asing/kafir dan apabila berlaku keganasan seperti ini yang berskala besar, bangsa2 asing ni akan datang kononnya memberi bantuan tetapi sebenarnya itulah cara bermulanya penjajahan. Negara tetap tidak akan aman kalaupun berlaku perubahan kuasa. Berfikir dan bertindaklah dengan wajar sebelum semuanya terlambat.

    ReplyDelete
  7. All this is created by UMNO lap dogs so go and laugh it off and see who will have the last laugh. We the rakyaat had decided and will remove Barisan once and for all come this GE13. Enough is enough. They had robbed the people and wasted billions of tax payers money and still think they want to rule and continue robbing. Porrrrrrahhhhhhhhhhh.

    ReplyDelete
  8. lol aku x nampak pun ganas.. xde pun yg pendemo start dulu pukul polis just ada yg alihkan pagar and rempuh pagar ada la.. zzz lam youtube berlambak keganasan polis tibai pendemo.. makcik2 pakcik2 pempuan and yg x tahu pape kena skali.. konon nyer ada anggota polis terkorban dek pendemo,masing2 jadi perangai cam masuk hantu masing2 xde belas kasihan, munasabah la kerajaan kerahkan anggota yg muda2 baru lepas pulapol tahu senang kena kencing, xde otak dan berlagak, rasa bangga belasah org..padahal kena tipu ngan fitnah dajjal..sadis sungguh. video sekerat2, sebelum 4.00pm++ tuh kes kereta kena baling botol and terbabas x tahu camne layanan polis, aku rase kalu korang tgk makcik ngan pakcik2 pempuan kena tibai aku rasa korang pun naik angin, camera pun dorang rampas.. sadis sungguh..

    ReplyDelete
  9. lol aku x nampak pun ganas.. xde pun yg pendemo start dulu pukul polis just ada yg alihkan pagar and rempuh pagar ada la.. zzz lam youtube berlambak keganasan polis tibai pendemo.. makcik2 pakcik2 pempuan and yg x tahu pape kena skali.. konon nyer ada anggota polis terkorban dek pendemo,masing2 jadi perangai cam masuk hantu masing2 xde belas kasihan, munasabah la kerajaan kerahkan anggota yg muda2 baru lepas pulapol tahu senang kena kencing, xde otak dan berlagak, rasa bangga belasah org..padahal kena tipu ngan fitnah dajjal..sadis sungguh. video sekerat2, sebelum 4.00pm++ tuh kes kereta kena baling botol and terbabas x tahu camne layanan polis, aku rase kalu korang tgk makcik ngan pakcik2 pempuan kena tibai aku rasa korang pun naik angin, camera pun dorang rampas.. sadis sungguh..

    ReplyDelete
  10. lol aku x nampak pun ganas.. xde pun yg pendemo start dulu pukul polis just ada yg alihkan pagar and rempuh pagar ada la.. zzz lam youtube berlambak keganasan polis tibai pendemo.. makcik2 pakcik2 pempuan and yg x tahu pape kena skali.. konon nyer ada anggota polis terkorban dek pendemo,masing2 jadi perangai cam masuk hantu masing2 xde belas kasihan, munasabah la kerajaan kerahkan anggota yg muda2 baru lepas pulapol tahu senang kena kencing, xde otak dan berlagak, rasa bangga belasah org..padahal kena tipu ngan fitnah dajjal..sadis sungguh. video sekerat2, sebelum 4.00pm++ tuh kes kereta kena baling botol and terbabas x tahu camne layanan polis, aku rase kalu korang tgk makcik ngan pakcik2 pempuan kena tibai aku rasa korang pun naik angin, camera pun dorang rampas.. sadis sungguh..

    ReplyDelete
  11. lol aku x nampak pun ganas.. xde pun yg pendemo start dulu pukul polis just ada yg alihkan pagar and rempuh pagar ada la.. zzz lam youtube berlambak keganasan polis tibai pendemo.. makcik2 pakcik2 pempuan and yg x tahu pape kena skali.. konon nyer ada anggota polis terkorban dek pendemo,masing2 jadi perangai cam masuk hantu masing2 xde belas kasihan, munasabah la kerajaan kerahkan anggota yg muda2 baru lepas pulapol tahu senang kena kencing, xde otak dan berlagak, rasa bangga belasah org..padahal kena tipu ngan fitnah dajjal..sadis sungguh. video sekerat2, sebelum 4.00pm++ tuh kes kereta kena baling botol and terbabas x tahu camne layanan polis, aku rase kalu korang tgk makcik ngan pakcik2 pempuan kena tibai aku rasa korang pun naik angin, camera pun dorang rampas.. sadis sungguh..

    ReplyDelete
  12. sebagai anak seorg anggota polis..saya betul2 geram..xkedorg terpikir mereka(aggota polis) juga sebangsa,seagama yg mungkin ada anak bini dirumah yg menunggu bapa/suami yg pergi bertugas..sanggup dorg buat mcm ni..hishh..

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!