TIPS KALAU TAK TERKENA SIHIR KUNYIT AL JUBURI! WAJIB DIBACA RAKYAT MALAYSIA!

Ini sebenornye teman ambik dari komen kat Perak Today, teman nak suruh mike semua cuba le buat macam ni sebelum nak dengor ceramah Nuor lepas ni, khabornye kat Johor pun dah tak ramai yang dengo! Ate cube je le...

Bebenor... kata deme ....amat bernas.

Dengor kate... kalau ndak dengor si Anwar ni bercakap..pendengar mesti baca surah An Nas dulu dan selawat ...elak tersihir ilmu yg dia tuntut awal dulu semasa di Universiti lagi...

Dengor juga dari teman rapat awal dia dulu... Ilmu tu mesti disertai dgn masyuk ponggong baru menjadi... mungkin line dari kerabat Sukma yg dirapati sejak tahun 70an lagi....

Teman dah try baca an nas dan selawat... dan kesannya cakapan Anwar nampak cacat sekali isinya..gitu juga cakapan nik aziz and the gang... nampak kebusukan Syaitan yg diwar warkan... selamat mencuba... moga dipelihari dari sihir mika ni...

Selamat mencube!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

5 Responses to "TIPS KALAU TAK TERKENA SIHIR KUNYIT AL JUBURI! WAJIB DIBACA RAKYAT MALAYSIA!"

  1. Nasihat yang tepat lagi adil tanpa mengata sesiapa salah.... kita berlindung dari sihir dan tipu daya setan...
    maka Allah akan menampakan apa yg perlu kita jauhi... Cara amalan ini sahih dan berasas....

    Saya akan mencadangkan pada sesiapa yg saya temui untuk mengamalkannya........

    Amat sesui menghadapi zaman setan berleluasa memporak kan Umat Islam dewasa ini...

    ReplyDelete
  2. ya, baca sebelum dengar ceramah pihak PR termasuk nik aziz sbb dia kata usahkan DAP, kalau syaitan nak bantupun mereka terima.

    ReplyDelete
  3. tapat sekali, tepat sekali, Membaca surah2 dan ayat2 Alquran sabelum, sedang dan selepas melakukan sesuatu
    itu adalah satu amalan yang baik ianya satu Keberkatan dan Pahala dengan syarat kita telah pun Mengucap Dua Kalimah Shahadat.

    ReplyDelete
  4. Hebahkan, hebahkan...

    Untuk semua yang tahu. Sihir itu datang dari pelbagai caradan muslihat.

    Moga Allah swt melindungi kita dari fitnah sihir.

    ReplyDelete
  5. sebarkan!!!!!!!!!!

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!