TAHNIAH BN SELANGOR DIATAS PELANCARAN CALL CENTER PAKAR!


Tahniah aku ucapkan kepada BN Selangor! Ini satu inisiatif yang baik, lepas ini rakyat dapat tersu berhubung kepada call center ini sekiranya mereka hadapi sebarang masalah berkaitan PBT. Terbaik! Wa caya sama lu BN

SAYANGI SELANGOR, YAKINI BN!



Lagu Sayangi Selangor, Yakini BN ni memang best beb!

2 Responses to "TAHNIAH BN SELANGOR DIATAS PELANCARAN CALL CENTER PAKAR!"

  1. lu ni mmg poyo la parpundek..lagu mcm tu lu kata best? aiyoh yoh yoh parpundek parpundek..

    ReplyDelete
  2. ada orang jawab ke call center tu atau mcm pejabat kerajaan telpon tak pernah angkat voice recording saja... offcer out forlunch, for kursus, ni dan itu. saatu lagi projek gali tabung

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!