CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Tuesday, May 22, 2012

SIAL PUNYA NIZAR! MEMANG SAH DIA NI PEMBOHONG BERSIRI!



Apa cerita ni Nizar? Hinanya kau ni wahai Nizar Laknatullah! Aku ni bukan la nak menyokong si mamat gila projek ni, Tapi kau ambik kesempatan macam sial beb. Nampak sangat kau manusia jijik yang desperate, meh kita baca apa ditulis Perak Today kat bawah ni:

“Saya tidak ada dan tidak pernah membuat panggilan yang meminta Nizar Jamaluddin datang ketika kejadian tersebut”.

Demikian penjelasan Naib Ketua Pemuda Umno Kampar, Zamhuri Md Zin berhubung tindakannya mengamuk hingga mengisytiharkan keluar UMNO yang mendapat perhatian pemimpin agung Pas Perak, Datuk Seri Mohamad Nizar Jamaluddin.

Melalui video yang telah tersebar di seluruh itu, Nizar telah mengatakan bahawa Zamhuri telah membuat panggilan dan meminta supaya beliau datang ke Pejabat Tanah Kinta di Batu Gajah.

Bijak sungguh Nizar menipu. Kalau dah memang dasar pembohong buat apa pun semuanya mesti berlandaskan penipuan.

Dalam pertemuan PerakToday.com bersama Zamhuri malam tadi, beliau menafikan sekeras-kerasnya bahawa beliau ada membuat panggilan kepada Nizar pada hari itu.

“Mengenai kedatangan Nizar itu, ingin saya tegaskan dia telah membuat pembohongan… dia telah berbohong dan saya tidak sekali-kali panggil dia datang melalui telefon.

“Dalam video itu, memang dia ini betul-betul pembohong bersiri… dia punya cara berbohong itu memang cukup cantik dan boleh mempengaruhi orang ramai supaya percaya apa yang dia cakap.

“Saya sendiri terkejut macam mana secara tiba-tiba dia dan Sivakumar dan Nizar boleh datang sebab perkara ini berlaku memang tak dirancang, ia berlaku secara spontan,” terang Zamhuri.

Tambah Zamhuri lagi, Nizar secara tiba-tiba datang seperti penyelamat keadaan kononnya untuk menenangkan beliau yang berang dengan kerajaan Barisan Nasional (BN).

Ternyata, tindakan Zamhuri yang berang dengan sikap pegawai kerajaan telah diambil kesempatan oleh Nizar.

Read more...

14 comments:

  1. tuan, you kata you tak talipon Nizar tapi you ada sebelah dia semaasa dia bercakap, kenapa tak 'deny semasa itu' koma tok sah dok temberang ler, mata koma pun menipu.

    ReplyDelete
  2. Kantoi lagi Nizar...

    RAJA NONG CHIK GUNA PENGARUH DALAM UMNO UNTUK BAGI KONTRAK KEPADA ANAK SENDIRI? Baca di sini.

    http://apakecoh2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. pada aku kau sebagai naib ketua pemuda bahagian yang xde telor..kenapa tak sanggah semula semasa kejadian kalau betul kau tak panggil lahanat tu.Pemuda jenis apa kau ni!!!

    ReplyDelete
  4. Pandangan saya. Dia ni tak sesuai lagi sebagai Timbalan Ketua Pemuda UMNO Perak. Terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata buruk padahnya.

    ReplyDelete
  5. The guy is not applicable anymore. Once said out loud, should responsible for the statement.

    ReplyDelete
  6. Tapi,masalahnya,mamat sotong ni pun penipu.

    Dia kata Zambry call dia.Zambry dah buat kenyataan dia tak pernah call sotong ni pun.

    Hahaha..elok la dia dengan Nizar berkawan.Dua-dua penipu.

    MB,tolong bersihkan orang macam ni dari UMNO.Jangan biar jadi beban.

    You are finish bro sotong.Finish.LOL!

    Lepas ni boleh melambai-lambai bersama nizar.Kau lambai bendera DAP,nizar lambai tangan.

    Cantik!

    ReplyDelete
  7. tak payah komen panjang2...satu perkataan je yg sesuai utk org mcm ni....BUTOH!!!!...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju!!! BUTOH!!!kan je pemuda mcm ni..

      Delete
  8. Apa kena mengena dgn Nizar plak?? Tak payah nak tukar plot ler. Mulanya mamat ni memang BODOH bengong, now ko nak suruh kitorang letak otak kitorang kat kepala lutut plak..Ko kata kitorang BODOH ggituu.. FFFUYYYYO.

    ReplyDelete
  9. Aku benci orang2 yang macam ni.. sama je penipu mcm Nizar...

    ReplyDelete
  10. Dia dah keta "nekad" nak keluar UMNO. jadi tak payah lah nak masuk balik, dah nekad kena buat, kalau tak jadi pemimpin takde telur. Elok kena disciplinary action aje, kalau dia ni dilayan, maybe ramai lagi akan buat benda sama. Zamhuri, out you go.

    ReplyDelete
  11. http://www.youtube.com/watch?v=mWsAwzmoUqs&feature=player_embedded

    hahahahaha....ABU...

    ReplyDelete
  12. apa kehalnye yop.mike sayang kat Umno lagi ke.udah rupe giler talak gayenye.ape apepun nizar memang tak boleh dipercayai setelah mengkhianati umat melayu dan islam kat perAk ni semasa dia jadi mb.punye le sombong.umno dah offer jadi mb kalau buat kerjaan umno pas pun tak sior.nah sekarang bior kamu rase nizar.ramai org udah benci kamu bebenor.

    ReplyDelete
  13. Tgk balik video laa bodoh.... dia kata nk panggil nizar sambil2 membebel pastu siap telepon lagi suh dtg beramai2 wat statement kat situ..... bangang.... ko org semua nih xlulus upsr ke.... patutlah bodoh n bangang statement korang... teliti balik video youtube tu masa dia mengamuk satu persatu.... korang nih penipu besar xberpijak pada kenyataan....yang tertipu kat situ adalah nizar...bongggokkk!!!...
    hahaha... budak2 umngok nih semuanya palat xpaham tgk cite...xreti bahasa...xbleh tima kenyataan...tolol n bahlol

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!