PANAS BERAPI! POLIS ARAB SAUDI SEDANG MENCARI PENCEMAR TEMPAT SUCI!
Kerajaan Arab Saudi telah mengumumkan pelancaran gerakan memburu secara besar-besaran para peserta BERSIH 3.0 yang dnegan bangganya membuat tunjuk perasaan dan bergambar dengan banner BERSIH 3.0.

Kerajaan Arab Saudi tidak membenaan sebarang fahaman politik 'dibawa masuk' ke Makkah dan Madinah, dua dari tiga kota sci umat Islam. Iran pernah bermusuh dengan Arab Saudi apabila kerajaan itu tidak membenarkan perarakan membawa sepanduk dan demonstrasi politik diadakan.

Pada tahun 1979, pertempurzn berlaku di Masjidil Haram apabila sekumpulan warga Iran yang sedang melakukan ibadah ziarah melakukan tunjuk peasaan sekaligus mengorban puluhan nyawa.

Sekarang para peserta yang sangat berani itu, sudah boleh BERSENANG-LENANG di penjara Arab Saudi.... Nak pi cari keredhaan tapi yang dapat adalah bala....

Maksudnya... Ibadah ziarah yang dibuat itu, memang ada yang tak kenalah!

OLEH ITU, KAMI DENGAN BANGGANYA MEMBANTU MEMUDAHKAN KERJA PEMBURUAN KERAJAAN ARAB SAUDI DENGAN PENYIARAN TIGA KEPING GAMBAR JEMAAH IBADAH UMRAH KANTOI ITU? GAMBAR-GAMBAR DIPEROLEHI DARI BLOG PENYOKONG BERSIH SENDIRI!!!

Sumber: Flying Kickers

14 Responses to "PANAS BERAPI! POLIS ARAB SAUDI SEDANG MENCARI PENCEMAR TEMPAT SUCI!"

 1. MEREKA SEMUA CERDIK DAN PINTAR.
  OTAK GELIGA, 1st CLASS HONOURS PUNYA GRADUAND.
  SYABAS KAMU LAH YANG PALING BODOH DAN TOLOL.

  ReplyDelete
 2. Aku tak tahu la puak ni.melampau sesangat.bersih 3 tu sudahlah didokongi kafir ambigA dan sekutu Dap.Kalau bawa bendera pas sahajA aku boleh tahan lagi walaupun tak elok buat benda mcm tu di masjid nabi.boleh undang persaan kurang senang sesama muslim.apa rasa mereka yg setuju dgn bersih atau penyokong umno kalau mereka wat umrah sekali?kalau ada menteri wat umrah sekali lepas satu saf dengan penyokong totok bersih masa sembahyang korang rasa diaorang keluar saf tsk sebab tak nak sembahyang dgn org fasik dan munafik seperti digelarkan?entahlah mereka dah merapu....

  ReplyDelete
 3. INILAH LAKHNATULLAH MEMBAWA PERJUANGAN AMBIGA SETAN YAHUDI...MASUK KE TEMPAT TERSUCI ISLAM...SEMOGA ALLAH MELAKHNAT PAS NI AJIS...ATAS HAL INI

  ReplyDelete
 4. Mereka semuanya ini pergi ke sana buat umrah, tapi dalam beg mereka simpan baju dan sepanduk kempen bersih. Sah ke umrah mereka kalau niat asal dari rumah lain selain dari mohon keampunan dosa. Sebaliknya kesana tambah dosa.

  ReplyDelete
 5. ni video clip nie macam mana memeang kena langgar sungguh

  http://youtu.be/K-Jb9k_iNOE

  -samat

  ReplyDelete
 6. Ambik engkau .. Sampai pergi Mekah pun nak politik.. tunggulah hukuman Allah.

  ReplyDelete
 7. Ambik engkau .. Sampai pergi Mekah pun nak politik.. tunggulah hukuman Allah.

  ReplyDelete
 8. 1)Rujuk penumpang kapalterbang ke Mekah dan Madinah, rujuk passport mereka alangkah senang. Siasat dari lapangan terbang yang menyinaraikan nama jemaah ini.
  2) Rujuk kepada kepala pelancung atau travel agency ke tanah suci ini. Tunjukkan kecekapan siasatan anda dan tangkap semua ulama atau jemaah yang terlibat.Cari mereka sampai ke lubang cacing.

  ReplyDelete
 9. Mohon kerajaan Malaysia membantu menangkap pesalah-pesalah ini untuk dihantar ke Arab Saudi untuk perbicaraan sekiranya dia orang dah balik ke Malaysia

  ReplyDelete
 10. Apa ni brok (bro kuning) ? Tak kan dah hilang akal sampai kat Arab Saudi pun nak demo? Apekejadahnye brok. Kat masjid plak tu. Betapa brok (burok=buruk) nye perangai mereka ni. Katanye kat sana dah tentu menuntut ilmu agama tapi apesal tuntut demo? Tuhan redha ke perjuamgan yg macam ni? Masyaallah...
  Buat malu Msia je. Tak payah le balik Msia, duduk je kat lokap Arab Saudi tu.
  Orang cam si Nuar pun mereka sokong sampai ke Arab Saudi sana? Berok betul.

  ReplyDelete
 11. PACKAGE PAS KEMEKAH YG DIKENDONG UGAMA YG DIJUNJUNG PARTI, RIAK
  SAOLAN SAYA PD KAMU KAMU KAMU LEBAI2 MALANG ''ADAKAH KAMU KAMU KAMU DITANGGONG ??? UTK INI SEMUA ???
  MENYOAL BUKAN MENUDUH
  TAU APA ETINYA DLM ISLAM 'BERSIH SEPARUH DARI IMAN BUKAN 'BERSIH' ALA BESHITTT.
  SUDAH2LAH PUAK2 NI JIKA MAMPOS KAPANKN DGN BANNER TU NANTI PADANG MASYAR BENTANGKAN 'JIKA TAK HANCUR
  TANYA USTZ KAMU PASTI DARI TGANU UTZ AZHAR- USTZ ALL HE KNOWS WHT U DUN NO .

  ReplyDelete
 12. Cili kasi taruk, kasi tangkap semua baju kuning ni

  ReplyDelete
 13. Eeeeiii takutnya...

  ReplyDelete
 14. tu nanti dia spin cerita kata umno punya kerja lagi tu..almaklum lah puak2 gigi kuning ni jenis bodoh sombong. buat apa pun dia orang tetap betul. tak cukup dengan memporak perandakan negara sendiri. dah tempek taik babi kat muka pergi pula tunjuk bangang kat tok2 arab pula.. haa..sekarang rasa kan. walaupun beriman mesti berilmu. tapi yang berilmu belum tentu beriman kekadang hawa nafsu di sangka iman. sebab itu mereka2 ni semua nampak sangat akal macam tak waras dan penuh emosi.

  ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!