CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Friday, May 18, 2012

PANAS BERAPI! PENDEDAHAN PASAL REFORM? DEFORMED? PINGPONG?

Kalau korang nak tau, siap mamat yang suka kutuk UMNO pastu jilat Pak Menteri kat depan ni, maka korang wajib kena KLIK KAT SINI

Lagi bestnya mamat ni tuduh kita smeua dok makan duit, dia buat kerja ikhlas, niat nak reform UMNO tapi hakikatnya parti yang betul-betul perlukan reform adalah Pakatan sebenarnya, PKR dengan seks bebasnya, DAP dengan tak demokrasinya dan PAS yang sekejap Islam sekejap kafir!

Si bangsat yang menyebabkan runtuhnya rumahtangga orang ni pulak, on the other hand kata buat kerja ikhlas tak terima bayaran. TUP-TUP dah ada bistro mewah seperti gambar di atas, tak percaya si ke SPectrum Ampang dan siasat la siapa pemiliknya! Hik hik hik

Ini baru sikit, kalau nak lagi, aku boleh aje....

9 comments:

  1. gomo...sila beri pemberitahuan!!

    ReplyDelete
  2. Aiseh... Gaduh2 lagi ke?

    HOT!! BUKTI RAJA NONG CHIK SALAHGUNA KUASA!! Baca di sini..

    http://apakecoh2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Asalamualaikum wahai penulis blog ini.. Kalau sembang kat blog ni dgn gambar tanpa bukti yg kukuh umpama meng' update status di facebook aku pun boleh... Nama pemilik kedai BARA 1 BISTRO pun kau tak tahu ada hati nak menabur fitnah... Untuk pengatahuan tuan empunya blog ini.. Aku sebagai pekerja di premis ini ingin menyampaikan betapa rasa bodohnya aku jikalau berada di tempat kamu wahai penulis blog ini.. Maka jgn pandai cakap tp 'ape pun tak boleh'..... -pakde-

    ReplyDelete
  4. Takpe, si anaon aka reform kimak kurap ni dah masuk dan komen kat sini, walau dia ni kaki sebat bini orang sampai bercerai, Insya'allah akan aku usahakan siapa pemilik sebenar kedai ni ya..

    Errr, marah beno ya kamu, nape bila kamu dedah dan buat fitnah pasal org seronok ya? Ni baru sikit je...tungguuu

    ReplyDelete
  5. Bro, ini kali lu salah...check betul2 le...

    ReplyDelete
  6. parpungkok....senaman pungkok

    ReplyDelete
  7. Anuar falimigo ni yang jaga dato norza zakaria la tuan perp,pada mulanya norza gunakan mamat ni utk pertahan pak lah dari serangan tun m,malah Ada buku norza tulis petahan pak lah tapi yg buat mamat anuar ni,lepas tu norza guna utk balun najib selepas 2008,tetapi agenda norza n geng gagal utk memenjangkan umur politik pak lah,mamat anuar ni siapa yg kenal rapt tau la bahawa dia penulis upahan..buat kerja Ada masuk,Dan juga pernah baik dgn zahrin gila sang sekelembai,mamat ni juga yg tulis utk zahrin ni Dan di bayar elaun 2 k sebulan....saya sangat tau kisah dia ni...

    ReplyDelete
  8. Anuar falimigo ni yang jaga dato norza zakaria la tuan perp,pada mulanya norza gunakan mamat ni utk pertahan pak lah dari serangan tun m,malah Ada buku norza tulis petahan pak lah tapi yg buat mamat anuar ni,lepas tu norza guna utk balun najib selepas 2008,tetapi agenda norza n geng gagal utk memenjangkan umur politik pak lah,mamat anuar ni siapa yg kenal rapt tau la bahawa dia penulis upahan..buat kerja Ada masuk,Dan juga pernah baik dgn zahrin gila sang sekelembai,mamat ni juga yg tulis utk zahrin ni Dan di bayar elaun 2 k sebulan....saya sangat tau kisah dia ni...

    ReplyDelete
  9. Bro, is the article written at kritis-online.com has some basis of the true owner of this bistro?

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!