PANAS BERAPI! MEH TENGOK VIDEO BUKTI NIZAR LAHANAT NI AKALNYA KURANG WARAS!

9 Responses to "PANAS BERAPI! MEH TENGOK VIDEO BUKTI NIZAR LAHANAT NI AKALNYA KURANG WARAS!"

  1. Orang Perak semua dah meluat dgn Mat Nizar lilin lambai mata sepet..kecuali yg dari lantai sampai ke bumbung warna hijau...orang panggil Pas Merekot !

    ReplyDelete
  2. Pi tang mana pun dia nak tunjuk pandai...meluat laaa...umah kenduri tuan umah tak jemput tapi ada ahli pas yg jemput...tersengeh2 pi amik mikrofon bagi ceramah...meluaaat laaa... pi kubur dia amik alih tugas pak imam...semua nak dia serba buleh...meluaaat sungguh laaaa..!!

    < AHLI PAS SURAU MADAH MANJUNG>

    ReplyDelete
  3. ORANG GILA TALAK BIASA LERRR YEOP!

    ReplyDelete
  4. ORANG GILA TALAK BIASA LERRR YEOP!

    ReplyDelete
  5. YAB MB. saya sangat setuju dengan pandangan YAB. cuma mungkin YAB sorang yang berhemat tinggi untuk melebelkan niZAR sebagai orang gila. tapi sebenarnya niZar ni lebih dari gila, gila yang kronik.

    kalau masih ingat ABANG KANDONG niZar sendiri malu dengan sifat dan sikap niZar. ABANG KANDONG nya adalah GURU. Abang kandong nizar telah menjangka tebiat dan tingkah laku niZar yang gila tahap kronik.

    ReplyDelete
  6. mat nizar nak tunjuk yang dia tak takut dan berani kononnnnn nye lerr

    ReplyDelete
  7. Nizar nak tunjuk hero depan rakyat tapi kantoi...bila dia kena belasah oleh penceramah dengan fakta. Dia belah...tak tahan kena belasah secara berdepan!

    ReplyDelete
  8. Biorlah yoep selama hari ni dia dengar versi lain sekarang dia dengar sendiri why and why org kutuk dia...bagilah can dia nak masuk UMNO macam Anuar Ibrahim..cara tu aje dia boleh jadi mentri besar lagi kalau dr. zamri pergi parlemen.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!