PANAS BERAPI! LAGI VIDEO KEGANASAN TERLAMPAU BABI KUNING YANG WAJIB DITONTON!



Baiklah cakap banyak tak guna, lepas korang tengok video ni apa perasaan korang? Sila beri komen

22 Responses to "PANAS BERAPI! LAGI VIDEO KEGANASAN TERLAMPAU BABI KUNING YANG WAJIB DITONTON!"

  1. Tahniah untuk Nik Aziz (YAB MB Kelantan) kerana menyokong bersih.

    ReplyDelete
  2. BERSIH hilang momentum kerana ISU keganasan mewarnai demonstrasi.

    PR mengharapkan kebangkitan rakyat agar menolak BN tetapi sebaliknya majoriti rakyat terpinga2 memikirkan kenapa boleh jadi begini???

    Siapa yang menguasai isu ini bakal memberi kesan kepada kedua2 pihak samada BN atau PR.

    Sehingga sekarang isu ini masih dikuasai blogger pro BN kerana PR menghadapi banyak serangan bukan sekadar demo malah moral.

    Yang peliknya sehingga sekarang PR tidak dapat memainkan isu SPR yg menjadi sebutan keramat setiap kali demo bersih?? kenpa ya..

    ReplyDelete
  3. apa lagi,

    panggil je tun MAHATHIR balik.. pasti bersih punya satu kali.. PASTI RAMAI YG MENGELUPOR.. ron paul pon lebih kurang sebaya tun juga tapi dia masih active mahu menjadi president.

    CALL TUN BACK. EVERYTHING WILL BE BETTER.

    WE WANT TUN. WE WANT TUN. WE WAN TUN.

    ReplyDelete
  4. apa susah,

    panggil je tun mahathir, pasti ramai yg akan mengelupor.

    ron paul pon dah lebih kurang sebaya tun, tapi still fight for president. he is a good american. loke us, we have tun mahathir.

    apa kata kita cadangkan dia kembali demi negara? kita berhimpun di dataran pula?

    kasi bersih palat2 ni satu kali..

    amacam?

    ReplyDelete
  5. Panass beb.. Panasss!

    NURUL IZZAH BODOH! ISU PENGUNDI HANTU PUN TAK FAHAM? Baca di sini...

    http://apakecoh2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Hello bro.

    Adakah anda tahu hampir kesemua pemandu lori kontena di Port Klang melancarkan mogok,hari ini dah masuk hari ketiga.INI ISU BESAR DAN BOLEH MERENCATKAN EKONOMI NEGARA,TOLONG SIASAT.

    ReplyDelete
  7. Hello bro.Adakah anda tahu hampir kesemua pemandu lori kontena di Port Klang melancarkan mogok,hari ini dah masuk hari ketiga.INI ISU BESAR DAN BOLEH MERENCATKAN EKONOMI NEGARA,TOLONG SIASAT.

    ReplyDelete
  8. ini ke yg diorg katakan perhimpunan aman ? awal2 lagi diorg yg provoke polis.

    pastu bila bertindakbalas, polis pulak yg dikatakan kejam. takkan nak biar aje perusuh2 ni semua langgar undang2

    unit amal PAS tu pun elok tukar nama aje. lebih buat kerosakan aje daripada beramal

    p/s: banyak sungguh anak2 muda dlm video ni. ramai yg berkelayakan jadi PTD kalau menggunakan kebijaksanaan di jalan yg betul
    nak pulak skrg ni dah boleh dapat soalan spot. zaman aku nak jadi PTD dulu mana ada nota rujukan mcm ni

    ReplyDelete
  9. Sepatutnya kerajaan tanhkap dulu kepala2 yang menghasut
    Seperti yang dilakukan olih Tun dalam operasi lalang
    Tidak ada rakyat Singapura yang berani menuturkan perkataan demo dikhyalayak ramai kerana selepas itu anda tidak akan dijumpai lagi dalam masyarakat.Ramai tidak sedar inilah cara Lee KUan Yew memajjkan Singapura walaupun mereka tiada sumner asli.
    Penghasut2 ini wajar ditangkap lebih awal tanpa AMARAN

    ReplyDelete
  10. Sedih tengok perangai anak melayu... Menang sorak kampung akan tergadai

    ReplyDelete
  11. rasa mcm nak terajang sekoq2 puak yg buat kacau bilau nii..

    ReplyDelete
  12. Cepat2la buat bershit 4.0.....tak sabar nak tengok monyet2 bershit ni kena belasah lagi...

    ReplyDelete
  13. video paling menarik... tahniah
    www.sj.my

    ReplyDelete
  14. non educated people...barbaric action!! sometimes...people are arrogant and forget what are god given to them...they never learn from the mistake...they should live in a japan war period..by then they will know what is the meaning of peace full and independent..guys...history will repeat itself..if u dont know how to learn from it...u will get on what u have done...think twice k...amin...

    ReplyDelete
  15. boleh kata semua melayu yang terlompat beruk..tak nampak nilai Islam..rakyat bersedia menghukum PAS PRU13 - atas pagar

    ReplyDelete
  16. read this, PART 1
    the true agenda. please post everywhere. ini fiction, tiada kena mengena dengan yg hidup dan mati.
    Anwar ada sign pack sama spore. Spore dah sangat desperate sebab dah tak boleh expand. Sooner or later rakyat dia akan memberontak. Dia, anwar, dapat funding from spore true a proxy controlled by sporean goverment. DAP tahu pasal plan ni sebab PAP dah deal sama guan eng . bila anwar menang, DAP kasi dia jadi PM dgn syarat nanti anwar ajak spore joint Malaysia balik. Putrajaya abandoned dan Iskandariah replace putrajaya. Condition spore masuk dia akan share memerintah Malaysia. Power majlis raja2 akan di limitedkan atau slowly di hapuskan macam kota gelam. Malays and other bumiputeras will lost everything. Malaysia bukan lagi sebuah Negara islam dan tanah melayu is GONE! PAP and DAP will merge. Silap2 MCA masuk sekali sekali. Christian and zionist group support this. They have participated and invested as well. Semua riot funded by them. Yang tak dapat apa adalah PAS. Tapi diorang perasan diorang hero. Paling bodoh sekarang adalah PAS. They are such a confused party yang participating to reform Malaysia to become unislamic and republic kind of country. So Christian will start from within dan outside.i'm not against the religion or other religious believes,but why are this people SO RACIST and using christian as a tool of politics? They have pact with paderi2 cina dari sabah dan Sarawak to opposed anything from the existing government. Jews and western countries through democracy and anwar. Spore through anwar..
    And also, diorang tak kasi Malaysia power up the nuclear facility like any other muslim country worldwide. Sama la macam iran. For the time being, Malaysia is still labeled as a muslim country. They are afraid that we will get industrialised soon and have a proper power management. It is because Malaysia have its own uranium resources. We can excel indeed like japan. Things will change until we take over we have made republic, no longer a muslim status and pro to the western ideologies. They (western and cina2 ni) know that malaysia is a rich and strategic country. That is why they prefer Malaysia instead of Somalia or Nigeria etc. etc. Unlike Indonesia or other neighbours nearby, they have not as lucky as us. Not forgetting, SEA tinggal Malaysia sama brunei saja ada raja. Thailand ada king dan mat salleh tak trust thais. Thai people trust their king more. Like what happen during ww2. They did to the allies and let Japanese go through.
    The issue india balik india, cina balik china dan Malaysia belongs to the orang asli are merely propaganda. The whole SEA is being called malay archipelago. They belong to the brown skin people ( i.e Malays, indons, phillipines, borneo, Sulawesi etc.) up to Thailand, laos, Cambodia and vietnam regardless of what religion and believe. The same people that built Borobudur, Angkor watt and more other historical sites. They are making things up to demoralized our believe. Jangan tipah tertipu.

    ReplyDelete
  17. Read this, PART 2
    Our history was written by the mat salleh. They are the same people that loot and rape this country through companies like EIC in the past. I’m not surprise if they are doing it again in a different way. Prior to 1400, genuine info is lost. They said that parameswara discovered Melaka. He is from Palembang. But did you know that Angkor watt is also built by parameswara? Nothing seems to tele now eh? Or different person same name or he went into time tunnel.. enough la for all this bullshit.
    Malays, wake up. NEVER VOTE OPPOSITION! Least but not last, check dyslexia on the internet. Most of the Malays are having this problem. I’m not sure it is a genetic problem or else. (too much belacan and pedas maybe? Hmm..) We can absolutely tackle this.

    This is how we are treated soon. You can thank Malays in PAS and PKR for their contribution.

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=orcJI0kaHhg

    oh, btw. malays yg suppport bersih apasal tak tanya pasal diskriminasi gaji dan penindasan melayu dan bumiputera di tempat kerja terhadap you oleh you know who la? diorang sanggup ambik foreigners dari bayar gaji yg sepatutnya kat korang. ini korang boleh kasi bersih ka? btw, you are what you eat.

    ReplyDelete
  18. Hasmy Agam dan Suhakam tak tengok video ini ke?

    ReplyDelete
  19. parpu,posting ini patut diterjemah dlm bhs melayu,sebarkan supaya semua orang melayu dpt faham terutama melayu bodoh seperti peserta Bershit 3.0 tu.

    ReplyDelete
  20. maaf saudara,pembetulan,bukan posting tapi makluman daripada saudara en.Muniandy.Terima kasih

    ReplyDelete
  21. Well, what can we say... apabila Amwar Ibrahim sudah meliwat segelintir rakyat...

    ReplyDelete
  22. perghh...mcm ni.lau budak2 bru nak naik suke dorg law pakatan menang..haha..dah la aku dah hilang respek kat PAS..law Tun jd kepale,x dapek babi kuning wat perhimpunan..


    Dato Najib,jgn berlembot sgt...
    biar tegas mcm Tun...

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!