CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Wednesday, May 2, 2012

PANAS BERAPI! LAGI BUKTI LELAKI DALAM VIDEO ITU ADALAH AZMIN!


Eh! Eh! Baju serupa la! Ini pun kerja UMNO jugak sebab belikan Azmin baju ni kot? Shamsidar Aiskrim Anwar (kata Nalla) pun salah UMNO! Senjata Azmin lebih kecil berbanding Anwar pun salah UMNO gak! Kalau ya pun, takkan la kau rela bini kau dipergunakan oleh Bos kau Azmin?

Katakanlah Wahai Azmin bahawa itu bukan kau? Oh, kau dah kata ya? He he he. Suruhlah Shamsidar sahkan wahai Azmin bahawa ini bukan kamu. Macam ni je la Azmin. Buat je laporan polis tu. Sian Afifa.....kan?

Aku bukan apa, nanti konco-konco kau akan pertikai video tu dengan kata ada tisu terbang la, lighting tak betul la, wah mereka punya analisis tu mengalahkan Steven Spielberg beb. Ini aku cakap bab video Anwar dan China doll la, korang kan suka menipu diri sendiri untuk Kuasa?

Oh melayu jenis kamu sudah semakin maju, depan belakang, bini orang semua ok. Halal haram belakang kira tapi mulut sentiasa kata umno rasuah, sampai terlupa nampak salah sendiri. Hebat kan?

Siapa nak jatuhkan kau ni Azmin? Khalid Gagap? Wan Azizah? Adakah kerana mereka nak naikkan Nurul Izzah? Nampaknya dia dah berjaya. Jangan lupa repot polis ya Azmin.

41 comments:

  1. lagi gambar di sini

    http://brobecx.blogspot.com/2012/05/hot-scandal-azmin-ali.html

    ReplyDelete
  2. lawa baju...:-)

    ReplyDelete
  3. BABI TANYA ASMIN..sampai hari ko duaakan aku min..ASMIN kata..itu bukan aku la nuar..makhluk dua serupa..tapi kan video china doll tu kan dah tunjuk nuar duakan ASMIN..tapi..sampai hati abang..tu yang MIN nak cari lain..
    Kak Jijah n Samsidar jawab..KITA SERUPA.. dah tau kena tipu laki tapi masih nak tipu diri sendiri..
    Kak Jijah kata...ko ambik laki aku serupa ka.ka.ka.ka

    ReplyDelete
  4. Betul ka ???
    Assmain tak kan suka perempuan,
    dia suka yantan.
    Saheh AlJuburi jealous

    ReplyDelete
  5. aku x percaya...aku x percaya...
    aku x percaya kalau ada org x percaya...hehehe

    ReplyDelete
  6. Bergetar telur Azmin skrg nie..

    Anwar & Azmin adalah liabiliti pakatan rakyat.



    Harap diorang dpt spin citer nie dgn jayanya.

    ReplyDelete
  7. Itulah akibatnya bila menderhaka pada ibu,...bencana demi bencana datang menimpa !

    PAKATAN BABI KUNING !!

    ReplyDelete
  8. hek elehhh parpu..wa mmg tabik spring sama lau parpu sbb sampai lu sanggup usaha carik gambar azmin punya baju yg serupa..terkekek kekek wa ketawa smpai nak terkencing la bro..kah kah kah gua tak tau nak cakap aper lagi..ni semua meyakinkan wa bahawa sememangnya org ameno drpd atasan sampai ke ketua cawangan sampai la ke blogger semuanya otak kuning..adoyyyaaiiiiii

    ReplyDelete
  9. kita serupaaaaaaaaa......
    kita serupaaaaaaaaaaa......

    ReplyDelete
  10. kita serupaaaaaaaaa......
    kita serupaaaaaaaaaaa......

    ReplyDelete
  11. kita serupaaaaaaaaa......
    kita serupaaaaaaaaaaa......

    ReplyDelete
  12. kita serupaaaaaaaaa......
    kita serupaaaaaaaaaaa......

    ReplyDelete
  13. LAWA BAJU ....SAMA EXCEPT ONE SMART LOOKING VERY WELL TUCKED IN MACHO YANG SATU ALREADY TUCKED OUT READY FOR EMBARKATION HA....HA...

    BODY LANGUAGE PUN SAMA....
    LOOK LIKE ME BUT NOT ME
    ICE! ICE! BABY

    YOURS SINCERLY,
    AZMIN SON OF A GUN.

    ReplyDelete
  14. Anon 1.59, wah kalau bab UMNO dari kepala sampai ke unit ANAL PAS AKAN herdik dan maki hamun kan? Oh itu halal sebab pas kata ya?

    Bagus, saya suka komen jenis awak ni sebab rakyat Malaysia boleh sedar dan tahu manusia jenis apa korang ni sebenarnya

    ReplyDelete
  15. Haji Hadi kata WAJIB dedahkan aib pemimpin.

    -DetikDaily bertarikh 27 Ogos 2009

    Haji Hadi berkata:
    “Saya ingin menarik perhatian, dalam pilihan raya kecil di Permatang Pasir sebagai contoh, Umno dan Barisan Nasional mengatakan kita tidak boleh menyebut keaiban seseorang, sedangkan pilihan raya adalah suatu amanah yang besar untuk rakyat memilih pemimpin.

    Di mana dalam amanah memilih pemimpin kita wajib mendedah peribadi orang yang hendak dipilih itu, adakah ia seorang yang benar-benar adil, tidak fasik dan tidak melakukan perkara-perkara yang boleh menjatuhkan maruah.

    Itu satu tanggungjawab agama yang tidak termasuk dalam perkara yang membatalkan pahala puasa. Ini jelas diperkatakan oleh ulama-ulama dalam kitab mereka, khususnya dalam perkara yang seperti ini.

    Bahkan, dalam perkara saksi di mahkamah, saksi dalam perkahwinan pun kita kena dedahkan peribadi seseorang. Inikan pula untuk memilih wakil rakyat dalam satu kawasan yang mewakili rakyat untuk membuat dasar dalam Dewan Undangan Negeri (Dun).

    Maka, ia perlu ditelitikan dalam perkara maruah dan peribadi pemimpin ini.”

    ReplyDelete
  16. MANA ADA...TAK NAMPAK KE..PAKAI BIJI MATA...TAKAT BAJU JADI SAKSI AKU CONFUSE TN...BUKAN ORG KAMPUNG NAK TIPU2... TUAN HU3X....

    ReplyDelete
  17. Min klu ko tak salah, sumpah+report+saman=full settlement!
    Ada brani?

    ReplyDelete
  18. Kita sama-sama tunggu apa komen Umi Hafilda pasti dapat cam Azmin aiskrim tu...Dan mungkin dapat cam condo sapa...kekekekeh..Bila anwar tengok gambar pasti jealous tu.. Tapi azmin terpaksa kot sebab bini dah kena tibai oleh bos...jadi kena cari lain lah..oleh Mat Bond.

    ReplyDelete
  19. Sekurang kurang nya Azmin ni masih la normal, tak macam Nuar yang dua alam. "Suka sama suka"

    ReplyDelete
  20. Rupa mcm saya tapi anu tak sama...saya belum sunat...hehehehe

    Ps semoga penyokong bebal kau mampu pesongkan gambar ni..hehehhehe

    ReplyDelete
  21. ha3... ni mesti nk salahkan UMNO lagi.. . perkara bise lah tu..

    ReplyDelete
  22. itu bukan azmin.. perut dia boroi

    ReplyDelete
  23. Azmin tak makan ais krim tapi azmin beri ais krim...love konekto

    ReplyDelete
  24. anon 1.59 tu sebenarnya jeles sgt2. lama mengidam aiskrim azmin tapi tak dapat. tu yang meracau bila tengok org isapp aiskerim yg muka sebiji macam azmin..hehehe

    ReplyDelete
  25. apa ler nak susah-susah lagi....tunjukkan ajer video tuuu...habis cerita. Itu pun nanti dia akan tuduh fitnah UMNO!! Ehh..eh...dah lupa pulak suruh Azmin sumpah laknat ajerr...ader berani ker???

    ReplyDelete
  26. Mana mana ahli politik (tak kira mana parti politik,tak kira lebai tak lebai)yang ada skandal, berhati hati. Kamu sentiasa diperhatikan oleh pihak pihak tertentu.

    Jangan nak kelentong 'bukan saya', 'photoshop'(ini video bukan still photo).

    Kamera video ada dimana mana. Berhati hati dijalan raya.

    ReplyDelete
  27. sam ketot punya video ada tak...tapi semua tak nak tgk sbb asikrim dia mesti macam dia kan...hahahha

    ReplyDelete
  28. tu bukan azmin...tapi azwan ali...hehhe..

    btw , sam ketot punya video ada tak..err..nak tgk gak ke dia punya...pompuan mesti gelak punya....sure ketot mcm dia.

    ReplyDelete
  29. Ada sesiapa nak berkenalan dgn orang yg tendang polis trafik semasa bersih 3.

    Nama: Khalid bin Mohd Ismath
    K/P: 900119-10-5453
    T/Lahir: 19 Januari 1990 di Pelabuhan Klang
    Alamat Rumah: No. 38 Jalan Bunga Raya, Kg. Raja Uda, 42000 Pelabuhan Klang, Selangor

    ReplyDelete
  30. Bodoh punya fitnah..Pakai baju sama pun nak jadikan bukti..

    ReplyDelete
  31. Aku berat nak cakap tapi terpaksa gak.i salute you chua soi lek sebab "lelaki dalam video itu adalah saya"....

    ReplyDelete
  32. AISEY MEN....LAIN KALI ASINGKAN BAJU PI KEMPEN DENGAN BAJU PI DATING. KAN DAH KANTOI.....


    Dah sampai tahap macam ni pun, masih disokong lagi. Hancur negara dpt pemimpin tak waras macam ni! Astaghfirullah....

    ReplyDelete
  33. Web house pk di sebut dalam berita tv3 sebentar tadi..kelas blog kau jah...

    ReplyDelete
  34. Bengapnye juak pakatan mcm cakcebor ni.... Lg Kata fitnah dah ada gambar depan Mata.... Ni bukan fitnah sengal... Ni org kata kote gatal.... Masuk perangkap... Pemimpin mcm ni pun korang puja .... Lawok

    ReplyDelete
  35. Kalau asmin tak ngaku takpe lah. Mungkin dia dah belajar dari boss dia dulu yg terlupa jam ohmega. Kali ni dia make sure jam tangan tak dibuka masa ehem ehem.
    Tapi dia lupa juga satu benda. Cuba teka apa dia?

    ReplyDelete
  36. cakcebor,


    krn mulut badan binasa tp dlm kes assmin ni:

    kerana baju, career binasa!!

    adoyai! nak salahkan orang dapat cam baju assmin plak????

    kenapa tak salahkan assmin pakai baju serupa dimana jua dia berada???

    ReplyDelete
  37. low class rupanya mamat ni. ade plak menutuh kat tandas. bodoh!!!

    ReplyDelete
  38. KALAU SALAH ATAU TAK BETOI GAMBAR INI, SAMAN LAH SENANG NOK DENGAR DI MOHKEMOH KL NANTI, NUAR BUNTUT PUN SAMPAI SEKARANG TAK SAMAN SAMAN DATO T PUN, ADA BERANI KER?

    ReplyDelete
  39. parti pkr mmg menyokong seks bebas ......... kote miang asyik nak jolok bontot gan pantat

    ReplyDelete
  40. ALLAH LEBIH TAHU DARI APA YANG KAMU LAKUKAN .......

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!