PANAS BERAPI! BUKTI NIZAR LAKNATULLAH ADALAH ANJING DAP!

Selepas dikecam hebat oleh rakyat mengenai pembohongan kononnya Perdana Menteri berkomplot dengan Angkatan Tentera Malaysia (ATM) semata-mata untuk menyelamatkan Barisan Nasional (BN) sekiranya kalah pada Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU-13), bekas Menteri Besar Perak Datuk Mohamad Nizar Jamaluddin tampil dengan kenyataan baru bertujuan untuk membersihkan namanya yang telah tercalar akibat perbuatan sendiri.

Nizar, dalam kenyataannya berkata bahawa pihak Pakatan Rakyat mengeluarkan tuduhan tersebut bagi menraih perhatian rakyat dan semua pecinta keadilan ekoran tindakan Perdana Menteri itu yang kononnya telah bertindak tidak adil kepada Pakatan Rakyat Perak.

Read more...

9 Responses to "PANAS BERAPI! BUKTI NIZAR LAKNATULLAH ADALAH ANJING DAP!"

 1. dia lupa peristiwa kereta camry dia tergolek kongkang depan pejabat umno perak..

  itu baru sikit peringatan Allah...kalu masih tak reti bahasa dan terus nak menipu dan nak jadi ejen komunis ngeh dan nga, tunggu PRU13..

  gen2felda

  ReplyDelete
 2. salah sorang target aku

  ReplyDelete
 3. salah sorang target aku

  ReplyDelete
 4. salah sorang target aku

  ReplyDelete
 5. Nizar nih blum kena Liwat ngan Anwar lagi.. Nnt dah kena baru dia tau, langit tinggi ka rendah.. Bekas Menteri Besar paling Bangang dlm Sejarah Malaysia..

  ZoRRo..

  ReplyDelete
 6. PAS IS DEAD
  http://buletinonlines.net/video-nik-aziz-terima-bantuan-syaitan.html

  ReplyDelete
 7. NIZAR MEMANG MAKHLUK DAJJAL LAKNATULLAH

  ReplyDelete
 8. MARA diujudkan oleh UMNO untuk tolong orang Melayu.Sipukimak ni hantar anak dia keMRSM, macam mana tu? Ramai lagi anak orang lain yang berjuang untuk orang Melayu tak dapat tempat diMRSM.

  Patut sipukimak ni hantar anak dia ke sekolah pondok Nik Aziz atau sekolah antarabangsa atau pun sekolah Cina DAP bukan MRSM.


  Saya sebagai orang Melayu protes sipukimak ni hantar anaknya ke MRSM. Patut anak dia dibuang dari MRSM.

  Sial punya Nizar.

  ReplyDelete
 9. Nizar saya diantara 80,000 Bekas Tentera yang Terlateh BERSEDIA Berkorban Nyawa untuk menentukan Kuasa Tetap Di Tangan Melayu. Jangan sia siakan perjuangan kami selama ini.
  DAP tu dah jelas Musuh orang Islam. Kamu Nizar lagi bahaya musuh dalam selimut.

  ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!