PANAS API NURAKA! APA LAGI YANG PAPA GOMO MENGAMUK NI?

Aduh apa lagi yang Papa Gomo mengamuk ni? Nak tau apa dia? KLIK SINI

Aku akan bersama Brother-brother aku semua! Long Live Brotherhood, buruk baik inilah Brotherhood aku! Terima la kami seadanya!

AT least kita tak tibai UMNo dan gunakan duit UMNo untuk bukak bisnes macam kat bawah ni!

Kedai siapa ni korang rasa? Aku bagi klu sikit la, mamat yang suka cerita pasal REFORM....he he he

20 Responses to "PANAS API NURAKA! APA LAGI YANG PAPA GOMO MENGAMUK NI?"

  1. GUA NAK TEKA ... ANWAR IBRAHIM KE? hehehe

    ReplyDelete
  2. mamat yang merupakan punaisihat UMB Porno

    ReplyDelete
  3. Ya Gomo, mamat punaisihat yang menggunakan punai dia untuk belasah bini orang sampai bercerai la! Skrg sudah kaya sampai buka restoran yang besar dekat Ampang.

    Kekadang tu aku fikir, kia siang malam dok pertahan UMNO, orang sial macam si reform tak deformed ni gak jadi kaya kan bro?

    Tah la....

    ReplyDelete
  4. WALAUWEYHHH..LAWA KEDAI SEYHHH..DASAT2..MODAL BESAR TUH BEB HUHUHUHU

    ReplyDelete
  5. ... setiap hari saya baca apa yg ditulis oleh blogger proUMNO, termasuh House PK... Yang akan menjadikan saya terkilan apabila nanti perpecahan berlaku antara bloger-bloger proUMNO/BN... Harap-rap itu tidak berlaku...Musuh-musuh sedang menunggu peluang...

    ReplyDelete
  6. Ya Jeff, si tauke kedai ni pulak anti Mahathir, hari2 bikin posting salahkan Mahathir!

    Cibai betul dia ni, pastu dia pau sana sini sapu bini orang then jadi kaya...kan Gomo?

    ReplyDelete
  7. pau sana sini tibai bini orang sampai cerai....

    yang bestnye dia kata UMNO REFORM..hahaha nak betulkan umno sahaja tapi dia?

    nak buat macam mana dah penasihat umb porno...

    ReplyDelete
  8. Aku pun ada perasan juga toke Bistro ni. Dari lagak dia macam VIP je, ada juga yg dok kow-tow sama dia 2/3 orang. Nak kata cerdik tapi takda aura inteligen, perasan terpandai diantara grup dia.Kalau ada pengikut pun aku rasa tumpang lepas tehtarik je...Kalu berblog atas isu dan inisiatif orang lain, aku rasa baik ambil upah tampal poster along kat ampang je. Kalu setakat blogger resonan (isu orang, gambar orang,cut,paste je)aku rasa taraf sifu jauh sekali.Anak Dr.Rafik yg form 3 tu lebih terer aku dengar. ( dari dr.Rafik sendiri)..entah APA APA la.

    ReplyDelete
  9. oRANG mELAYU & GOMO @
    http://rezabtanahmelayu.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Jokiden sama dengan anon 11.03.. sebab itu salah satu tajuk posting Jokiden ialah "Blogger2 otai BN yang berpindah kem" Bimbang!!!

    ReplyDelete
  11. tengok bistro ni ngan design semua kurang2 200 ribu modal ni...dasyat gak bloger UMB ni..kaya.

    p/s Otai2 blogger kaki mencarut gak the best bagi aku.. :)

    ReplyDelete
  12. gomo n pk.. kedai nie ader bg special offer tak.? nk special offer massage brsama shakira. selamat datang ker selangor. hahaha

    ReplyDelete
  13. aku selalu masuk blog2 hangpa, teruja gak, semangat nak sokong umno. aku bukan sapa2. bila kes ni timbul baru lah aku masuk blog umb. takde kualiti langsung. posting xmenarik. mcm mana nak tarik org ramai sokong umno. memang perabih duit umno je. papagomo n geng dah lama dlm siber ni, nape perlu wujudkan lg group blogger lain. kan bagus beri support kat group papagomo je. mcm mana nak melayu nak bersatu dlm umno sendiri pecahbelah. ni mesti xpuas hati coz xmenonjolkan pemimpin tersebut.

    ReplyDelete
  14. blogger reform tu pemilik bistro

    ReplyDelete
  15. ADA ORANG BERDEBAR DAH NI PK OOI :)

    ReplyDelete
  16. Entahlah musuh politik di kem pembangang tu ada tak yg macam korang ni? hehe..

    Tak apalah korang bergaduh pasal apa2 jelah. Adat sebagai ahli dalam kumpulan mesti ada puak2 juga kan. Semua ada sumber, kekuatan, idea dan peranan masing2. Akhirnya, yang penting tujuan utama yang sama mesti dilakukan. Klu bergaduh saja, nanti yg bersemangat nak sokong UMNO, tiba2 mati pucuk pulak.. tak ke haru.

    ReplyDelete
  17. hehe.. reformed kena kat dia laa... masyukkk banyak lah tu sampai dpt bukak kedai.. takpalah Gomo, PK.. kita kerja ikhlas.. makan usaha sendiri.. xpayah nak jual punai... haha

    ReplyDelete
  18. Cilako cilako cilako

    Tun fuckzal ada share tak?

    ReplyDelete
  19. wooit.. wooit.. ni mamat yang bersekongkol dengan cikgu badigol sood tu ke??? Crite la lagi... wakakakakaka

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!