GEMPAR! VIDEO BANGKANG DARI LONGKANG MEMBUATKAN PAKATAN TAK DUDUK SENANG!

Nampaknya video yang dibuat oleh Bangkang dari Longkang ni telah membuatkan Pakatan Anak Haram tak senang duduk! Dah la semalam ratusan ribu yang turun berbaju merah sokong UMNO, kena pulak video yang dibuat Bangkang dari Longkang tu kena batang hidung mereka, maka mengamuklah mereka.

Aku diberitahu, setiap cybertroopers pembangkang ada 20 akaun FB dan lain-lain. Jadinya dengan hanya menggunakan beberapa orang saja, mereka akan menyerang dan dislike apa saja yang dibuat oleh orang tak sokong Pakatan ni.

Sebab itu la, komen dan dislike untuk video BANGKANG DARI LONGKANG ni sangat banyak, Anwar, Hadi dan DAP dah kerahkan anjing-anjing cybertroopers mereka untuk serang habis-habisan video ini. Mereka tahu kalau dibiar habis. Jadi nak tunjuk yang orangramai tak suka maka dikerah mereka 1 anjing guna 20 ID!

Yang belah UMNO pulak, tah le kursus bagai nak rak, macam-macam dah buat. Tapi tak nampak pun cybertroopers! I dont care la, sebab kita tahu pembangkang ni memang sudah ada team semacam ini dari dulu, sebab itu masa video Anwar main china doll tu boleh kena plag dalam masa beberapa jam sahaja.

Sayang, UMNO never learn from this, ada Unit itu la, unit ini la, kata ada AGENDA la, ramai dibawah mereka la, tapi mana? Tang nak collect laju tang buat kerja macam haremmm! Mesti ada yang tak suka apa yang aku cakap ni. Tapi inilah hakikatnya.

Tapi yang pasti video BANGKANG DARI LONGKANG sudah buatkan Pakatan Harami tak senang duduk. AKu sokong sepenuhnya projek BANGKANG DARI LONGKANG! Aku nak rakyat Malaysia tahu kebenaran. Sayang cybertroopers kita lemah tenga batin mereka, kalau tidak mesti best fight kan?

3 Responses to "GEMPAR! VIDEO BANGKANG DARI LONGKANG MEMBUATKAN PAKATAN TAK DUDUK SENANG!"

  1. Bro..Jemput ramai2 ke Konvensyen Media Sosial 1Malaysia Pkt Ng. Perak pd 19 Mei ini di Syuen Hotel, Ipoh..

    ashamsuri.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. 1st sinis dan sarkasm
    2nd realiti di malaysia
    3rd cuma lawak saja ma. ini parody saja. kenapa la org yg komen video tu nak emo2 lebih2? tgk kat video satu lagi tu PM pun diorang lawakkan. apsal la org2 malaysia ni over sensitif sungguh. kat luar negara tu, politik, pemimpin diorang lawak2kan je. kat US artis diorg ada yg sokong democratic mcm BEP, sokong republican mcm Kid Rock, takde org pun emo kutuk ideologi diorg, peminat minat mereka kerana bakat, bukan kerana ideologi politik mereka. kat Malaysia je pelik,emo xtentu pasal.

    ReplyDelete
  3. i support u 100% and i will be with u all the way when come to this topic. aku takut dan kalau boleh tak nak umno jadi macam pembangkang, cakap saja lebih tapi masuk angin keluar asap. aku dah komen dulu lagi, kalau tak ada blogger blogger saperti bro' and rakan rakan, dah lama umno ni tertonggeng. kadang difikirkan kerja blogger pro kerajaan macam sia sia saja. dah bermacam macam gaya dan cara kamu semua hidangkan tapi mereka buat tak tau dan tak nampak saja. kalau semua kerja kerja nak dibuatkan apa nak jadi?

    walau bagaimana pun aku sayangkan umno ni but not those suckers who benefit from others' hardwork. voice out whatever u have in mind, at least it will make u good. syabbas bro' jangan pedulikan apa mereka nak cakap asalkan kita buat kerja betul demi agama, bangsa dan negara.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!