GEMPAR TAHAP VAVI! PAKATAN KANTOI MENIPU ISU HIMPUNAN HARAM BABI KUNING!

Semalam, sebuah laman web pro Pakatan Rakyat, suarapakatanrakyat.com disini telah memaparkan beberapa imej yang diambil dari beberapa lokasi dalam negara bagi menggambarkan seolah-olahnya perhimpunan ganas Bersih 3.0 mendapat sokongan rakyat dari serata pelusuk negara ini.

Setelah membuat beberapa penyelidikan, ternyata, semua gambar-gambar tersebut adalah gambar-gambar yang diubah suai menggunakan perisian Photoshop.

Dibawah ini adalah perbandingan antara gambar sebenar dengan gambar yang telah diubahsuai laman web pro pembangkang tersebut. Ternyata puak-puak ini semakin terdesak untuk mengangkat demonstrasi ganas itu mendapat sokongan rakyat.



Korang tengok la macamana mereka ni meipu? Perghhhhh! Tak tau nak cakap apa lagi dah...

14 Responses to "GEMPAR TAHAP VAVI! PAKATAN KANTOI MENIPU ISU HIMPUNAN HARAM BABI KUNING!"

  1. Kat kuantan tu lokasi yang dia buat punn dah tak betul dah...

    ReplyDelete
  2. gambar assmin kena aiskrim diorang x percaya... gambar yg photoshop percaya.... hahahhahaha..... lawok la fuckatan ni.....

    ReplyDelete
  3. Aku hanya yakin kepada kuasa Allah...

    Biarlah mereka menipu...Mereka tidak akan dpt mengalahkan ketentuan allah..

    Ya allah , kau selamatkanlah negara ni daripada perosak negara dan pembangkang yg dah jadi agen yahudi dan barat...aminn

    ReplyDelete
  4. Bodoh tul diorang nie!... Tu belum lagi gambar Azmin Ali yang kami dah photoshop. Mati2 diorang percaya

    ReplyDelete
  5. kesian pencacai pakatan apa jer disuap walaupun taik kuning dorg mkn jer,,,

    ReplyDelete
  6. Buka cite ni luas-luas kasi kantoi sapa yang sebenarnya suka buat kerja macam ni. PKR Parti Keluarga Rahsia.

    ReplyDelete
  7. Pakatan sume dungu2 Blake... Dah tu kene kencing duk telan je. ..

    ReplyDelete
  8. Kalau mereka nak buat lagi perhimpunan, xpayah Polis dan FRU jaga. Biar RAKYAT SEBENAR jaga. Baru mereka tau pentingnya pasukan keselamatan.
    Biar kita hapuskan BABI Kuning ni semua

    ReplyDelete
  9. Sabtu aku kat JB..ha ha ha dlm 50 ekor anjing kurap dan babi sondol, tapi ada 2 kaki aje dan pakai baju kuning tulis BERSHIIT.. adalah bekeliaran..tak tentu hala kat dataran bandaraya...yang picture tu semua syaitan Nik Ajis keluar dari Zoo lah...

    ReplyDelete
  10. Puak fuckatan ni dh desperate

    ReplyDelete
  11. Puak yang dah nak kalah memang macam tu..buat kotor KL je..puak ni..

    ReplyDelete
  12. sendiri superimpose sendiri sebar..keh..keh..keh

    ReplyDelete
  13. Kenapa SKMM x leh ambil tindakan kat org sebar gambar palsu ni... aku yang dok kota bharu x kan x tau kalau ada perhimpunan sebesar tu... lambatnyer pru... x sabar nak pngkah bn

    ReplyDelete
  14. Saya ada di Johor Bahru pada hari tersebut untuk menjemput ibu mertua yang baru keluar hospital. Ada beberapa peserta demo menyesakkan parking hospital dengan kereta derang, pastu gi demo kat padang sebelah hospital. Cam hampeh je

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!