CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Seminar

Seminar

Tuesday, May 1, 2012

GEMPAR! SEORANG PESERTA BERSIH DIHALAU KELUAR DARI PEJABAT PKR KERANA MEMBONGKARKAN KEBENARAN!

Lepas ni la, kalau ada pokemak yang sokong Pakatan kata mereka nak Media bebas, maka sebagai rakyat malaysia adalah menjadi kewajipan kita untuk meludah muka mereka beramai-ramai! Anwar memang haramjadah, tengok la video ni:



Roslan Bian dari Agendadaily juga melaporkan :

"Selain wartawan, sidang media itu sedikit kecoh apabila seorang lelaki Cina mendakwa peserta Bersih 3.0 sergah Anwar depan wartawan sebab dia gagal kawal keadaan himpunan tersebut.

Beliau memarahi Anwar kerana gagal mengawal himpunan sehingga boleh menyebabkan dia dan peserta lain boleh mati begitu saja.

Anwar bagaimanapun macam biasa, terus salahkan polis.

Namun lelaki dikenali sebagai Benjy Lim itu berkeras mengatakan beliau tahu cara operasi polis di negara ini kerana beliau bukan baru sehari hidup sebaliknya rusuhan itu berpunca kerana pembangkang memulakannya.

Benjy mendakwa, beliau hadir untuk menyatakan bantahan secara aman bukan berdepan tindakan ganas dicetuskan pembangkang.

Anwar yang tertekan dengan kehadiran pemuda itu meminta beliau membenarkan wartawan bertanya soalan kerana ini sidang media dan berkata, nak melayan Benjy dalam sesi lain"

House PK: Apa ni Anwar? Dia tanya lain hang jawab lain? Sikit-sikit nak salahkan UMNO? Apa punya pokemak la lu ni? Lu jugak yang arahkan BABI KUNING serang polis, tu budak Cina yang Berani nampak depan mata dia, hang nak putaq apa lagi?

Bersih dari awal lagi bukan bilik NGO tapi milik Anwar melalui AMBABIGA dan PAS yang bahalol sebenarnya.

8 comments:

  1. tu baru sorang je budak Cina yg datang tanya...sampai " tersandar " dia kat kerusi tu...Kalu ada sorang lagi budak melayu yg pakai serban n jubah hijau ada bulan putih datang " sergah " dia masa tu...agak2 " pengsan " dia kat atas kerusi tu...kah kah kah...

    ReplyDelete
  2. meluat btul aku tgk anuar kepala dongga ni..dh nmpk kebenaran nye kenape la nk berselindung lg..
    aku nk share utk korg semua klik kat bawah tajuk nye road to putrajaya

    http://www.shareapic.net/Zoom-26332101-lol.html

    ReplyDelete
  3. aku tengok versi panjang kat utube m'kini, pastu aku baru perasan. cibai ni banyak gila sebut umno. memang dia ni fobia betul dgn umno. trick dia akan selit untuk palitkan apa2 benda buruk kat umno dalam ucapan. pastu dia ni mmg cepat stress, laenkali wartawan kena sergah camtu, pastu mesti dia akan melatah sebut umno.

    ReplyDelete
  4. Nak kena org berani mcm budak cina ni juga nampaknya,sian melayu...,
    Anwar dah memamg RIP.....

    ReplyDelete
  5. .. anwar kata 300,000 people?.... hehehe.. kalau ia pun dah jadi penyandang raja kelentong dan nak kelentong.. agak-agak laaa.. tak kan a seasoned kaki kelentong tak pandai-pandai... kejap lagi dalam forum lain silap hari bulan akan jadi 3 juta pulak .. seronok jugak tengok di menepis soalan.. style masih macam tahun 73 semasa jadi presiden abim.. yang kita masih bongok masa tu telan bulat-bulat cakap dia macam gospel truth pulak...

    ReplyDelete
  6. Sekali lagi anwar macam pundek!

    ReplyDelete
  7. sape sape umat Islam pengikut Anwar sama jugalah pengikut nabi Lut he he he

    ReplyDelete
  8. sape2 sokong dan ikut anwar samalah dia macam pengikut nabi Lut

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!