GEMPAR! PUAK PAS DAN SAMM NAK TEMBAK POLIS PULAK DAH!



Tadi aku tunjuk video Beershit kat London dean PM dan serang ni video PAS dan SAMM nak tembak polis pulak dah! Makin dibiar makin menjadi, kenapa perusuh 28 April tidak diambil tindakan hingga sekarang?

Nak tunggu apa lagi?

9 Responses to "GEMPAR! PUAK PAS DAN SAMM NAK TEMBAK POLIS PULAK DAH!"

  1. Wei Babi...polis zalim ya...berapa ribu org yg polis bunuh suka2 hati ha?...mati syahid ya...syahid butuh pak hang la...

    ReplyDelete
  2. Nak usul kerajaan batal mansuh ISA. Dah melampau sangat sampai tak sayang kepada agama, bangsa & negara. Kalau si keldai tu betul2 tembak polis, biar dia sendiri merasa bagaimana menunggu hari2 digantung sampai mati. Melayu bebal dan tak sedar diri. Ini semua syaitan2 yang telah dilahur dan dididik oleh raja kafir & raja liwat

    ReplyDelete
  3. cakap je besar tadi dalam berita tadi kena ambil keterangan terketar-ketar telur masuk dalam oooo. apa pasal tak tembak polis..cakap besar boleh la.....Pas ni kalau dibiar berat sangat pada ISlam diaorang ni dah sesat syahid kepala hotak kau bodoh.....

    ReplyDelete
  4. cakap je besar tadi dalam berita tadi kena ambil keterangan terketar-ketar telur masuk dalam oooo. apa pasal tak tembak polis..cakap besar boleh la.....Pas ni kalau dibiar berat sangat pada ISlam diaorang ni dah sesat syahid kepala hotak kau bodoh.....

    ReplyDelete
  5. org UMNO...tau kutuk jek. buka minda. jgn tgk TV1, TV2 n TV3 jek...

    ReplyDelete
  6. Semua nye kerana kuasa...hingga sangup mengadai perpaduan melayu...sb x tgk sume chanel lah puak2 pakatan ni mcm syok sendiri jerk...

    ReplyDelete
  7. Ni lah mamat yg bercakap mcm katak bwah tempurung...

    ReplyDelete
  8. Aku rasa dah meluat dgn Anwar ...at one time dlu aku angap die mcm hero skrg ni tgk die dah mcm kepla kominis moden plak...

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!